Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρχικά να ευχαριστήσω λίγο καθυστερημένος τον @frantan για το σκληρό δίσκο

με τη σειρά μου δίνω καρέκλα τύπου gaming noname από τον μαρμαρίδη νομίζω που έχει σπάσει η πλάτη. λίγο που την έψαξα η κόλληση που ενώνει την πλάτη με το κάθισμα δεν άντεξε (είναι μέταλλο και οι δυο πλευρές αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί να τα κολλήσει)

παραλαβή Σεπόλια όποιος ενδιαφέρεται αλλιώς θα πάει σκουπίδια

Επεξ/σία από circadian
  • Like 2
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, subnigur0th είπε

Πιο μοντέλο έχεις έχω μια Spigen για note 8 pro αν θες.

Έχω το Note 5 Pro για τον πατέρα μου τις θέλω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Ευχαριστίες στον DeVilMaYcRyGR για τα δύο μοντεμάκια. Καλή χρονιά Παναγιώτη.

Δεν κάνει τπτ καλή χρονιά και σε σένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ξαναβγάζω στη φόρα, αυτή τη φορά με φωτογραφίες, γιατί από ότι κατάλαβα χωρίς φωτό προσπερνιέται εύκολα. 

Λοιπόν τι έχουμε εδώ:

-Intel core 2 duo E2160, E2180, και E6750

-ένας Celeron d

-δύο Pentium 4

Όλα για 775

Και ένας celeron slot 1

Καβάλα, χέρι με χέρι μόνο.

IMG_20220103_195412.jpg

Επεξ/σία από peterako
  • Like 3
Δημοσ.
22 ώρες πριν, peragialos είπε

Χαρίζεται vintage ενισχυτής-πικαπ philips 22af471 . Τροφοδοτείται κανονικά αλλά το πλατώ δεν γυρίζει σωστά. Παραλαβή από Πολύγωνο, Αθήνα.

Καλησπέρα και καλη χρονιά, με ενδιαφέρει πάρα πολύ, τα συλλέγω μανιωδώς. Ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 2/1/2022 στις 1:25 ΜΜ, _Biohazard_ είπε

Προσθετω και το εξής modem/router για όποιον ενδιαφέρεται.

Λειτουργικό που το δοκίμασα με το τροφοδοτικό του δικού μου, το δικό του δεν βρήκα ακόμη, ίσως βρεθεί ίσως όχι, αλλά αν ήδη έχετε από κάποιο άλλο, θα του κάνει.

Screenshot_20220102-132227_Gallery.jpg

Μιας και βρήκα κάτι ακόμα, οπότε ας τα μαζέψω όλα σε ένα ποστ:

1). Το παραπάνω μόντεμ ρούτερ.

2). Τηλέφωνο σταθερό Telco, με αναγνώριση κλήσης, μνήμες, με ανοιχτή ακρόαση, με κλειδιά για φραγή εξερχομένων κλησεων κτλ. Γενικά καλή λειτουργική κατασταση, εκτός από κάποιες φορές που το πιάνει το τρελό του και δεν κάνει κλήση παρόλο που δεν είναι στη θέση για φραγή τους.

3) Το ασύρματο ποντίκι microsoft sculpt που έχω ανεβάσει και σε προηγούμενο μήνυμα, το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά έχει χαθεί το usb του.

Παραλαβή από Κερατσίνι και Κυψέλη.

Screenshot_20220103-202011_Gallery.jpg

Screenshot_20220102-020816_Gallery.jpg

• Like 3
Δημοσ.
Στις 29/12/2021 στις 8:56 ΜΜ, rapidrag είπε

Χαρίζεται στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ,

1. πολυμηχάνημα HP 3636 με λίγο μελάνι, καλώδιο ρεύματος, CD εγκατάστασης και manual

2. σταθερό τηλέφωνο τύπου γόνδολα με καλώδιο

Θα προτιμηθεί φοιτητής/τρια

Να ευχαριστήσω για τον εκτυπωτή.

Καλή χρονιά με υγεία.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε

Χαρίζονται μερικά πράγματακια, παραλαβή από τον ΄χωρο μου, καθημερινές από πρωί έως μεσημέρι (μαξ 15:00) - Θεσσαλονίκη , κέντρο προς περιφερειακό 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ , ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΜ .

Όχι αποστολές.

Να έχουν ξανά χαρίσει στο παρελθόν.

Έχουμε και λέμε .

HP PSC 1610 All in one ,λογικά δουλεύει (από λογιστικό γραφείο που ήταν στην άκρη)

LG W1942T οθόνη , μπλέ φωτάκι δεν δείχνει τίποτα.

Εξτρά ανταλλακτικά στο κουτί τροφοδιτκά, υπολογιστων ,λάπτοπ , κάποιες ψύκτρες s775, ποντίκι (χαλασμένο) , 2 μελανάκια σφραγισμένα, πολλά caddy laptop, τα ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ,είναι χωρίς καλώδια τα modular Που βλέπετε κάτω δεξιά kolink.

Αν δεν δωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ,θα τα πετάξω στα σκουπίδια - ανακύκλωση.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω αφηρημάδας βρέθηκα με 2 κουπόνια για δωρεάν καφέ στα γνωστά ΣΕΑ της εθνικής οδού. Το ένα λήγει την Παρασκευή και το άλλο 16/1. Αν τυχόν τα θέλει κανείς, μπορεί από Αιγάλεω/Ομόνοια να παραλάβει.

ΔΟΘΗΚΑΝ

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε

Χαρίζονται μερικά πράγματακια, παραλαβή από τον ΄χωρο μου, καθημερινές από πρωί έως μεσημέρι (μαξ 15:00) - Θεσσαλονίκη , κέντρο προς περιφερειακό 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ , ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΜ .

Όχι αποστολές.

Να έχουν ξανά χαρίσει στο παρελθόν.

Έχουμε και λέμε .

HP PSC 1610 All in one ,λογικά δουλεύει (από λογιστικό γραφείο που ήταν στην άκρη)

LG W1942T οθόνη , μπλέ φωτάκι δεν δείχνει τίποτα.

Εξτρά ανταλλακτικά στο κουτί τροφοδιτκά, υπολογιστων ,λάπτοπ , κάποιες ψύκτρες s775, ποντίκι (χαλασμένο) , 2 μελανάκια σφραγισμένα, πολλά caddy laptop, τα ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ,είναι χωρίς καλώδια τα modular Που βλέπετε κάτω δεξιά kolink.

Αν δεν δωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ,θα τα πετάξω στα σκουπίδια - ανακύκλωση.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Αν τελικα στειλεις σε κανεναν στην Αθηνα θελω την κεραια wifi πρεπει να ειναι ASUS αν βλεπω καλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...