TINGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, peragialos είπε Χαρίζεται vintage ενισχυτής-πικαπ philips 22af471 . Τροφοδοτείται κανονικά αλλά το πλατώ δεν γυρίζει σωστά. Παραλαβή από Πολύγωνο, Αθήνα. 4 ώρες πριν, kenix είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Με ενδιαφέρει, στέλνω πμ. Καλημέρα σε όλο το Forum & Χρόνια Πολλά με ΥΓΕΙΑ πάνω απ' όλα! Για όποιον το πάρει & ενδιαφέρεται να το επισκευάσει, παραθέτω 2 link με το service manual της συσκευής (μιας που το link philips 22af471 που παράθεσε ο @peragialos εμένα δεν μου έβγαλε άλλη σελίδα με schematic κλπ) : 1ο link 2ο link (& τα 2 site τα "δουλεύω" πάνω από 10 χρόνια, είναι αξιόπιστα / καθαρά & έχουν πληθώρα service manual, ακόμα & τόσο "αρχαίων" συσκευών - τελείως ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς ούτε καν εγγραφή στο site). Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από TINGR 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Για την πρώτη (serviceinfo) την ξέρω κι εγώ κάτι χρόνια (από το 2007 αν θυμάμαι καλά) και είναι όντως πολύ καλή & καθαρή στα manual (service και user) που βρίσκει κανείς !! (sorry για το off topic mods & adm) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisakos4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται μερικά πράγματακια, παραλαβή από τον ΄χωρο μου, καθημερινές από πρωί έως μεσημέρι (μαξ 15:00) - Θεσσαλονίκη , κέντρο προς περιφερειακό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ , ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΜ . Όχι αποστολές. Να έχουν ξανά χαρίσει στο παρελθόν. Έχουμε και λέμε . HP PSC 1610 All in one ,λογικά δουλεύει (από λογιστικό γραφείο που ήταν στην άκρη) LG W1942T οθόνη , μπλέ φωτάκι δεν δείχνει τίποτα. Εξτρά ανταλλακτικά στο κουτί τροφοδιτκά, υπολογιστων ,λάπτοπ , κάποιες ψύκτρες s775, ποντίκι (χαλασμένο) , 2 μελανάκια σφραγισμένα, πολλά caddy laptop, τα ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ,είναι χωρίς καλώδια τα modular Που βλέπετε κάτω δεξιά kolink. Αν δεν δωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ,θα τα πετάξω στα σκουπίδια - ανακύκλωση. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από Dionisakos4 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε Χαρίζονται μερικά πράγματακια, παραλαβή από τον ΄χωρο μου, καθημερινές από πρωί έως μεσημέρι (μαξ 15:00) - Θεσσαλονίκη , κέντρο προς περιφερειακό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ , ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΜ . Όχι αποστολές. Να έχουν ξανά χαρίσει στο παρελθόν. Έχουμε και λέμε . HP PSC 1610 All in one ,λογικά δουλεύει (από λογιστικό γραφείο που ήταν στην άκρη) LG W1942T οθόνη , μπλέ φωτάκι δεν δείχνει τίποτα. Εξτρά ανταλλακτικά στο κουτί τροφοδιτκά, υπολογιστων ,λάπτοπ , κάποιες ψύκτρες s775, ποντίκι (χαλασμένο) , 2 μελανάκια σφραγισμένα, πολλά caddy laptop Αν δεν δωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ,θα τα πετάξω στα σκουπίδια - ανακύκλωση. πμ ευχαριστω πολυ για τα τροφοδοτικα τον φιλο @Dionisakos4! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από esem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xcares Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Dionisakos4 είπε Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από xcares Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, Dionisakos4 είπε Χαρίζονται μερικά πράγματακια, παραλαβή από τον ΄χωρο μου, καθημερινές από πρωί έως μεσημέρι (μαξ 15:00) - Θεσσαλονίκη , κέντρο προς περιφερειακό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ , ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΜ . Όχι αποστολές. Να έχουν ξανά χαρίσει στο παρελθόν. Έχουμε και λέμε . HP PSC 1610 All in one ,λογικά δουλεύει (από λογιστικό γραφείο που ήταν στην άκρη) LG W1942T οθόνη , μπλέ φωτάκι δεν δείχνει τίποτα. Εξτρά ανταλλακτικά στο κουτί τροφοδιτκά, υπολογιστων ,λάπτοπ , κάποιες ψύκτρες s775, ποντίκι (χαλασμένο) , 2 μελανάκια σφραγισμένα, πολλά caddy laptop, τα ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ,είναι χωρίς καλώδια τα modular Που βλέπετε κάτω δεξιά kolink. Αν δεν δωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ,θα τα πετάξω στα σκουπίδια - ανακύκλωση. Καλημερα κ καλη χρονια κριμα να πανε ανακυκλωση ειδικα εκεινο το modular τροφοδοτικο 1050watt (εχω τα καλωδια), αν θελεις μπορω να στειλω courier να το παραλαβει μιας κ ειμαι Αθηνα, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Στις 2/1/2022 στις 11:04 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Για την περίπτωση που κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται, τα παρακάτω πρόκειται να πάνε ανακύκλωση: 1. 6,5 πακέτα Sikadur 100N (ισχυρό εποξικό για επισκευή σκυροδέματος και δέσιμο με σίδερα). Υποθέτω ότι έχει λήξει (εχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια αποθήκευσης) αλλά ίσως κάποιος ξέρει περισσότερα για το θέμα. 2. Λαμπάκια και διακόπτες από αυτοκίνητο 3. Πρίζες από τροφοδοτικά PC (φωτο) π.μ. για 2-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Dionisakos4 είπε Χαρίζονται μερικά πράγματακια, παραλαβή από τον ΄χωρο μου, καθημερινές από πρωί έως μεσημέρι (μαξ 15:00) - Θεσσαλονίκη , κέντρο προς περιφερειακό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ , ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΜ . Όχι αποστολές. Να έχουν ξανά χαρίσει στο παρελθόν. Έχουμε και λέμε . HP PSC 1610 All in one ,λογικά δουλεύει (από λογιστικό γραφείο που ήταν στην άκρη) LG W1942T οθόνη , μπλέ φωτάκι δεν δείχνει τίποτα. Εξτρά ανταλλακτικά στο κουτί τροφοδιτκά, υπολογιστων ,λάπτοπ , κάποιες ψύκτρες s775, ποντίκι (χαλασμένο) , 2 μελανάκια σφραγισμένα, πολλά caddy laptop, τα ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ,είναι χωρίς καλώδια τα modular Που βλέπετε κάτω δεξιά kolink. Αν δεν δωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ,θα τα πετάξω στα σκουπίδια - ανακύκλωση. ΠΜ με ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους, να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα! Χαρίζονται 2 αποκωδικοποιητές της Nova, μοντέλα DS831IMH, δίχως τα κοντρόλ τους, ήταν λειτουργικά και τα δύο όταν βγήκαν από την μπρίζα. Είτε και τα δυο μαζί, είτε ξεχωριστά, όπως θέλετε. Περιοχή Βόρεια Προάστεια. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από Ola150 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisakos4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 ενημερώνω. Έφυγαν όλα τα τροφοδοτικά μικρά μεγάλα , στον @esem Όλα τα άλλα είναι ακόμα διαθέσιμα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστίες στον DeVilMaYcRyGR για τα δύο μοντεμάκια. Καλή χρονιά Παναγιώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε ενημερώνω. Έφυγαν όλα τα τροφοδοτικά μικρά μεγάλα , στον @esem Όλα τα άλλα είναι ακόμα διαθέσιμα. Καλή χρονιά!!! Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλη χρονιά . Ανακάλυψα ξεχασμένες αχρησιμοποίητες 3 θήκες για κινητό XIOMI REDMI NOTE 5 PRO . Το "κακο" ειναι οτι ειμαι λιγο πιο εξω απο χαλκιδα προε ερετρια . οποιος τις θελει μιλαει ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΕ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Spoiler Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από villasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, villasg είπε Καλη χρονιά . Ανακάλυψα ξεχασμένες αχρησιμοποίητες 3 θήκες για κινητό XIOMI REDMI NOTE 5 PRO . Το "κακο" ειναι οτι ειμαι λιγο πιο εξω απο χαλκιδα προε ερετρια . οποιος τις θελει μιλαει Απόκρυψη περιεχομένων Στέλνεις με ΕΛΤΑ συστημένο και έξοδα δικά μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subnigur0th Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε Στέλνεις με ΕΛΤΑ συστημένο και έξοδα δικά μου; Πιο μοντέλο έχεις έχω μια Spigen για note 8 pro αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση