MessengerOfGood Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Crybal είπε Επίσης χαριζεται κι αυτο.Πρέπει να εχει να κάνει κάτι με υπέρυθρες Το θελω γιατί μάλλον θα δουλεύει με μία δορυφορική κάρτα που τώρα χρησιμοποιεί τον IR δέκτη του PC αλλά σε άλλο PC που θα την βάλω (που δεν έχει IR δέκτη), θα χρειαστεί αυτό το καλωδιάκι. 1
_Biohazard_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Χαρίζεται ασύρματο ποντίκι Microsoft Sculpt mobile mouse https://www.microsoft.com/el-gr/accessories/products/mice/sculpt-mobile-mouse?SilentAuth=1&wa=wsignin1.0&activetab=overview%3aprimaryr2 Είναι σε άριστη κατάσταση και λειτουργικό, αλλά λείπει το usb του. Παραλαβή είτε Κυριακή Κερατσίνι ή αλλιώς από Δευτέρα από Κυψέλη. Προσθετω και το εξής modem/router για όποιον ενδιαφέρεται. Λειτουργικό που το δοκίμασα με το τροφοδοτικό του δικού μου, το δικό του δεν βρήκα ακόμη, ίσως βρεθεί ίσως όχι, αλλά αν ήδη έχετε από κάποιο άλλο, θα του κάνει.
retroman3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Στις 12/11/2021 στις 4:47 ΜΜ, zchrisz είπε Καλησπέρα, Βρήκα στην αποθήκη τα παρακάτω , τα δοκίμασα και ανοίγουν αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν. Μένω επαρχία Αγρίνιο , αν κάποιος απο εδώ τα θέλει ας το γράψει και ας μου στείλει και ένα PM. Χρήστος Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο zchrisz για τις συσκευές . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!!
Ser_nikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 27/12/2021 στις 10:36 ΠΜ, llabros είπε Huawei band 2a σε καλή κατάσταση, στο κουτί του, αγορασμένο απο Πλαίσιο. Το άφησα πολυ καιρό στην άκρη και δεν φορτίζει, κανα δυο φορες ανοιξε μετα απο ώρα στην φόρτηση αλλα επειδή δεν θα το χρεισιμοποιήσω το χαρίζω. Παραλαβή απο Δάφνη/Άγιο Ιωάννη Οποιος ενδιαφέρεται στέλνει PM και το γράφει εδώ. Κρατημένο για @Ser_nikos Σ'ευχαριστώ. Καλή χρονιά με υγεία 🤗 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από Ser_nikos
retroman3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Στις 22/11/2021 στις 11:40 ΠΜ, TasSou είπε Χαρίζονται τα παρακάτω modem-routers σε λειτουργική κατάσταση. Δυστυχώς δεν υπάρχουν για όλα τα τροφοδοτικά τους οπότε θεωρήστε τα πως είναι σκέτα. Όλα ήταν λειτουργικά πριν παροπλιστούν. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και αλιευμένες από το internet. Τα περισσότερα φέρουν λογότυπα εταιρειών τηλεπικοινωνιών. 1. Sagem F@st 1540WG ISDN http://46.105.164.142/site/niv3.php?pag ... roduit=717 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @retroman3 2. Sagem F@st 2404 PSTN https://setuprouter.com/router/sagem/fa ... al-608.pdf 3. Alcatel Lucent CellPipe 7130RG https://setuprouter.com/router/alcatel- ... al-963.pdf 4. NetFaster IAD 2 5. ZTE ZXHN H208N https://www.vodafone.gr/files/149065904 ... 08Nout.pdf ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @tigergreg 6. SMC Barricade SMCWBR14-G2 https://www.192-168-1-1-ip.co/manuals/9220.pdf ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @retroman3 7. NetGear DGN1000 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @_Biohazard_ 8. Crypto F200 (Forthnet) (δεν αναφέρει Annex αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι για PSTN γραμμή) 9. Crypto F200 (Forthnet) (δεν αναφέρει Annex αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι για PSTN γραμμή) 10. Crypto F200 (Annex A) 11. Sagem F@st™ 800 (Annex A) (Otenet) 12. ZTE ZXDSL 852 (Annex A) 13. Intracom JetSpeed 500 14. Intracom JetSpeed 520 15. Intracom NetMod v4 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @retroman3 16. Intracom JetSpeed 520+ Παραλαβή από Σάββατο 27/11 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο TasSou για τα modem - Routers . Άψογα συσκευασμένα και πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!! 1
Ser_nikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έπεσαν στα χέρια μου 2 αποκωδικοποιητές NOVA. 1 NOVA BOX HD 831 χωρίς τηλεκοντρόλ και τροφοδοτικό. Δόθηκε 2 NOVA BOX HD PVR 865 χωρίς σκληρό δίσκο,και χωρίς τροφοδοτικό. με τηλεκοντρόλ. Δόθηκε 3 ξυρίστηκη μηχανή Braun series 1 κρατημένη για τον @Doubt δόθηκε 4 Χριστουγεννιάτικο δέντρο λευκό χωρίς βάση. Κρατημένο για τον @Locke_John Παραλαβή από Περιστέρι Μπουρνάζι. Καλή χρονιά σε όλους. Όλα τα μηχανήματα λειτουργούν κανονικά. Δεν στέλνω με ταχυδρομείο, λόγο πολύ κόσμου,και μεγάλης αναμονής. 5 και ένα αλογάκι για μικρά παιδιά. Είναι λίγο ταλαιπωρημένο,και χρειάζεται ένα καλό πλύσιμο, λόγο ότι το είχα στο πατάρι αρκετά χρόνια. Δόθηκε. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από Ser_nikos 6
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Ser_nikos είπε Έπεσαν στα χέρια μου 2 αποκωδικοποιητές NOVA. 1 NOVA BOX HD 831 χωρίς τηλεκοντρόλ και τροφοδοτικό. 2 NOVA BOX HD PVR 865 χωρίς σκληρό δίσκο,και χωρίς τροφοδοτικό. με τηλεκοντρόλ. 3 ξυρίστηκη μηχανή Braun series 1 4 Χριστουγεννιάτικο δέντρο λευκό χωρίς βάση. Παραλαβή από Περιστέρι Μπουρνάζι. Καλή χρονιά σε όλους. Όλα τα μηχανήματα λειτουργούν κανονικά. Δεν στέλνω με ταχυδρομείο, λόγο πολύ κόσμου,και μεγάλης αναμονής. 5 και ένα αλογάκι για μικρά παιδιά. Είναι λίγο ταλαιπωρημένο,και χρειάζεται ένα καλό πλύσιμο, λόγο ότι το είχα στο πατάρι αρκετά χρόνια. Η braun ίσως ενδιαφέρεται ένας φίλος που το κάναμε κουβέντα. Δουλεύει κομπλέ; Ανοίγει μέχρι εμσα και καθαρίζεται για να απολυμανθει για προφανείς λόγους.
Ser_nikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Η braun ίσως ενδιαφέρεται ένας φίλος που το κάναμε κουβέντα. Δουλεύει κομπλέ; Ανοίγει μέχρι εμσα και καθαρίζεται για να απολυμανθει για προφανείς λόγους. Είναι κρατημένη. Αν αλλάξει τίποτα,θα σου στείλω μήνυμα 🤗
thodoris1985 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 51 minutes ago, Ser_nikos said: Έπεσαν στα χέρια μου 2 αποκωδικοποιητές NOVA. 1 NOVA BOX HD 831 χωρίς τηλεκοντρόλ και τροφοδοτικό. 2 NOVA BOX HD PVR 865 χωρίς σκληρό δίσκο,και χωρίς τροφοδοτικό. με τηλεκοντρόλ. 3 ξυρίστηκη μηχανή Braun series 1 4 Χριστουγεννιάτικο δέντρο λευκό χωρίς βάση. Παραλαβή από Περιστέρι Μπουρνάζι. Καλή χρονιά σε όλους. Όλα τα μηχανήματα λειτουργούν κανονικά. Δεν στέλνω με ταχυδρομείο, λόγο πολύ κόσμου,και μεγάλης αναμονής. 5 και ένα αλογάκι για μικρά παιδιά. Είναι λίγο ταλαιπωρημένο,και χρειάζεται ένα καλό πλύσιμο, λόγο ότι το είχα στο πατάρι αρκετά χρόνια. Όποιος θέλει το δέντρο ας μου στείλει μήνυμα, πρέπει να έχω κάπου μια βάση που περισσεύει
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Η braun ίσως ενδιαφέρεται ένας φίλος που το κάναμε κουβέντα. Δουλεύει κομπλέ; Ανοίγει μέχρι εμσα και καθαρίζεται για να απολυμανθει για προφανείς λόγους. Ρε δεν προλαβαίνω τις μαμουνες εδώ μέσα 🤣🤣🤣. Οκ μου λες αν αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ
Doubt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Ser_nikos είπε Είναι κρατημένη. Αν αλλάξει τίποτα,θα σου στείλω μήνυμα 🤗 Επειδή περιμένω να πάρω κάτι από τον @DeVilMaYcRyGR ευχαρίστως παραχωρώ. 1
peragialos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται vintage ενισχυτής-πικαπ philips 22af471 . Τροφοδοτείται κανονικά αλλά το πλατώ δεν γυρίζει σωστά. Παραλαβή από Πολύγωνο, Αθήνα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από peragialos 5
Ser_nikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, Doubt είπε Επειδή περιμένω να πάρω κάτι από τον @DeVilMaYcRyGR ευχαρίστως παραχωρώ. Οκ τότε θα την δώσω στον @DeVilMaYcRyGR 🤗
kenix Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, peragialos είπε Χαρίζεται vintage ενισχυτής-πικαπ philips 22af471 . Τροφοδοτείται κανονικά αλλά το πλατώ δεν γυρίζει σωστά. Παραλαβή από Πολύγωνο, Αθήνα. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Με ενδιαφέρει, στέλνω πμ.
retroman3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/12/2021 στις 10:47 ΜΜ, TasSou είπε Καλησπέρα. Άρχισε το ξεπακετάρισμα από τις κούτες του @1insomnia. Θα μπαίνουν λίγα λίγα. 1. HP OfficeJet 6310 All-in-One Βλέπω πως λείπουν οι μεντεσέδες. Δεν έχω τρόπο/χρόνο να τον δοκιμάσω περαιτέρω. Δίνεται για ανταλλακτικά. Δεν υπάρχει τροφοδοτικό. Τελικά υπάρχει. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ @retroman3 2. HP Deskjet 1050A Αρτιμελής. Δεν γνωρίζω άλλα στοιχεία. Δεν έχω τρόπο/χρόνο να τον δοκιμάσω περαιτέρω. Δεν υπάρχει τροφοδοτικό. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ @navger 3. AVEC Insert Killer TB-42 Δύο τεμάχια με καμένες λάμπες. Τύπος λάμπα βιδωτή 13w15 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο TasSou για τoν HP εκτυπωτή και τον Ιονιστή Αέρα .Πάντα ευγενικός και άψογος σε όλα του . Εύχομαι καλή χρονιά και πάντα να έχουμε υγεία !!!Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για όλα!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση