_Biohazard_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζεται Πρώτα ποστ εδώ μετά πμ ,θα μπει και σε διπλανό φορουμ Ενδιαφέρομαι. Πμ.
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστίες στον crybal για το τηλεφωνάκι Panasonic. Καλή χρονιά Τάσο!
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 31/12/2021 στις 9:27 ΠΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Δεν κάνει τπτ Τάσο, εγώ σ'ευχαριστώ για το δωράκι. Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε Σειρά μου να κάνω ένα ξεσκαρταρισμα γιατί πιάνουν και χώρο. Epson Workforce WF-3520 δουλεύει πιθανόν με γνήσια μελάνια να παίξει είχε γίνει καθαρισμός ακροφυσίων με υγρό για εκτυπωτές αλλά δεν έσωσε κάτι Officejet Pro 6960 δούλευε και ξαφνικά άρχισε να αχνοφαινεται το λεντ της τροφοδοσίας. Άνοιξα το τροφοδοτικό του έβγαλα τα μάτια από περιέργεια και είχα δοκιμάσει και καινούργιο και έκανε ακριβώς το ίδιο Router ZXHN H267n ADSL πρώην cyta για vodafone 3 H300S Vodafone VDSL @caution *2 @Doubt*1 ZXHN 168N ADSL Wind TG788n v.3 Wind @caution Turbo-X W670SZ χωρίς οθόνη , μνήμες, cpu και πληκτρολόγιο δίνεται για τα πλαστικά του. Η μητρική δεν έδινε σήμα στην οθόνη όταν δούλευε. @frantan Λουρακι Honor Band 3 είχε ξεκολλήσει το κόλλησα αφού είχα πάρει καινούργιο . Τα χει κλαταρει το ρολόϊ οπότε μου είναι άχρηστο. Toshiba A300-1MO πρόβλημα στην κάρτα γραφικών θα το δώσω κομπλέ χωρίς δίσκο μόνο. @georgios65 Μια καινούργια μπαταρία για το A300-1MO @tolee https://we.tl/t-v6z2SgGt41 Παραλαβή από Αμπελοκήπους. Φωτογραφίες στο λινκ Repost και προσθήκη ένα us robotics Annex A και ένα ISDN modem από hol. Να αναφέρω επίσης ότι για τον epson εκδηλώθηκε ενδιαφέρον κανονίστηκε ραντεβού χτες στις 6 και ενώ ο ένας ήρθε για παραλαβή ο άλλος ούτε τηλέφωνο οπότε είναι εκ νέου διαθέσιμος αν τον θέλει κάποιος. Η λίστα πιθανόν θα αυξηθεί και άλλο αν πρώτα ξεκουραστώ λίγο και βρω κουράγιο για ανασκαφές. 7
Crybal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 17/12/2021 στις 8:40 ΜΜ, Crybal είπε Χαριζεται ασυρματο Panasonic kx-tcd430gc. Δειχνει λειτουργικο (ανάβει).Τα νουμερα στα πληκτρα ειναι ψιλοξεθωριασμενα και καποια σχεδον δεν φαινονται. (φωτο απο ιντερνετ) Ακουστικα στερεοφωνικου TENSAI THP-206.Πιθανοτατα δεν λειτουργουν.Μαλλον θελει επισκευη το βισμα αλλά ας το κρινει καποιος αλλος. Παραλαβη απο τον χωρο μου (Δαφνη/Ν.Σμυρνη/Κυψελη) Το ασύρματο δωθηκε. Τα ακουστικά ισχυουν
kstgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Να πείτε ποιος το έκανε αυτό να ξέρουν οι υπόλοιποι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γαϊδουρια απ'αυτό, να πάει ο χαριζων στο ραντεβού και να μην εμφανιστεί ο άλλος χωρίς προειδοποίηση 4
frantan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Χρονια Πολλα κ Καλη Χρονια σ ολους ευχαριστω πολυ τον @DeVilMaYcRyGR για το λαπτοπ κ επισης ενα ευχαριστω στον @caution που μου το εφερε ειμαι υποχρεος 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, frantan είπε Χρονια Πολλα κ Καλη Χρονια σ ολους ευχαριστω πολυ τον @DeVilMaYcRyGR για το λαπτοπ κ επισης ενα ευχαριστω στον @caution που μου το εφερε ειμαι υποχρεος Να βγάλεις μεζέ και καμιά ρακί και θα στην διώξουμε την υποχρέωση 😜😜 καλή χρονια 3
polog40 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, tigergreg είπε Καλη χρονια... Ναχουμε να χαριζουμε🙂 2 Δισκοι 3,5 WD 1600AAJS 160GB SATA2 ME 100% ΥΓΕΙΑ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Παρέλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ 1
_Biohazard_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Χαρίζεται ασύρματο ποντίκι Microsoft Sculpt mobile mouse https://www.microsoft.com/el-gr/accessories/products/mice/sculpt-mobile-mouse?SilentAuth=1&wa=wsignin1.0&activetab=overview%3aprimaryr2 Είναι σε άριστη κατάσταση και λειτουργικό, αλλά λείπει το usb του. Παραλαβή είτε Κυριακή Κερατσίνι ή αλλιώς από Δευτέρα από Κυψέλη. 4
lefstef Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Χαρίζεται η μητρική με επεξεργαστή athlon 64 x2 μάλλον 5200. Η μητρική κόλλησε σε bios update. Αν κάποιος έχει μηχάνημα που γράφει bios θα φτιάξει. Κορυδαλλός 3
TasSou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, lefstef είπε Χαρίζεται η μητρική με επεξεργαστή athlon 64 x2 μάλλον 5200. Η μητρική κόλλησε σε bios update. Αν κάποιος έχει μηχάνημα που γράφει bios θα φτιάξει. Κορυδαλλός Καλημέρα και Καλή Χρονιά. Ενδιαφέρομαι. Φιλικά,
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Για την περίπτωση που κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται, τα παρακάτω πρόκειται να πάνε ανακύκλωση: 1. 6,5 πακέτα Sikadur 100N (ισχυρό εποξικό για επισκευή σκυροδέματος και δέσιμο με σίδερα). Υποθέτω ότι έχει λήξει (εχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια αποθήκευσης) αλλά ίσως κάποιος ξέρει περισσότερα για το θέμα. 2. Λαμπάκια και διακόπτες από αυτοκίνητο 3. Πρίζες από τροφοδοτικά PC (φωτο) 5 1
Crybal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζεται μονιτορ Lg flatron 22EN33S.Ειχε ελαττωματικη πλακέτα.Δοκιμασα να την φτιαξω αλλα και παλι δεν εγιναν πολλά πραγματα.Απλά κατάφερα να την κάνω να εχει ρεύμα αλλά δεν αναβε(στο τελος την εκανα χειροτερη την πλακετα ψαχνοντας τι άλλο μπορεί να φταιει).Πιθανοτηατα το πανελ να ειναι εντάξει,αλλά δεν ειμαι σιγουρος.Επίσης δεν εχει τον εξωτερικο μετασχηματιστη.https://www.lg.com/gr/othones/lg-22EN33S Επισης χαριζεται IP camera HOSAFE X1MW2 .Την "ψιλοεγκατεστησα" σε win10 αλλά απο το προγραμμα του pc ενω κάποια πραγματα λειτουργουν πχ πανω-κατω, αριστερα-δεξια ΔΕΝ λειτουργει η εστίαση.Βαρεθηκα να το ψαξω περισσοτερο οποτε οποιος θελει ας ασχοληθει. Παραλαβη μονο απο τον χώρο μου.Προτεραιότητα οσοι στο παρελθον μου εχουν δωσει κάτι ασχετως σειρας ζήτησης. Επίσης χαριζεται κι αυτο.Πρέπει να εχει να κάνει κάτι με υπέρυθρες (κρατημένο) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από Crybal 3
tasosv1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Στις 31/12/2021 στις 8:52 ΜΜ, giortsim είπε Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον tonyspanos. Καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία σε όλα τα μέλη του forum. Επαναχαρίζονται το 1 (Κουτί με Celeron 2Ghz μητρική ELITE P4S5A/DX+ , 512MB ram και κάρτα γραφικών) και το 4 (Κουτί με Pentium 3 μητρική αλλά χωρίς CPU και RAM) καθώς και ο δορυφορικός δέκτης NOVA HD831. Παραλαβή από Μαρούσι κοντά στην Νερατζιώτισσα. Προτεραιότητα έχει όποιος τα θέλει όλα μαζί. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ!!! Ότι δεν χρησιμοποιηθεί θα βγει ξανά προς χάρισμα ελπίζω σε καμιά βδομάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση