tigergreg Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 δισκοι 2,5 SATA με χαμηλη υγεια 75% ΚΑΙ 5% αλλα λειτουργουν κανονικα. 1.FUJITSU MJA2160BH 160GB 2.WESTERN DIGITAL WD3200BEVT ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου αυριο κυριακη. Δεν κανω αποστολη και θελω να φυγουν εντος 24ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από tigergreg 2 1
polog40 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tigergreg είπε 2 δισκοι 2,5 SATA με χαμηλη υγεια 75% ΚΑΙ 5% αλλα λειτουργουν κανονικα. 1.FUJITSU MJA2160BH 160GB 2.WESTERN DIGITAL WD3200BEVT ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου αυριο κυριακη. Δεν κανω αποστολη και θελω να φυγουν εντος 24ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλημέρα ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από polog40
kosutasu22 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Στις 3/4/2021 στις 9:27 ΠΜ, kosutasu22 είπε Καλημερα Χαριζω μια απλη καρεκλα γραφειου χωρις μπρατσα Μεγιστο υψος καθισματος ~50εκ (πριν καθισει καποιος) Χαριζεται ο παρακατω αποκωδικοποιητης τιβι Λειτουργικος με το χειριστηριο του Μονο Αθηνα και κατα πρωτιμηση Περιστερι Γραψτε εδω και στειλτε πμ Σε περιπτωση που ενδιαφερθουν πολλοι θα κανω κληρωση Αφου δεν ενδιαφερθηκε κανεις για την καρεκλα παει στον καδο ανακυκλωσης. Ο δεκτης μετα την επιστημονικου τυπου κληρωση "ριχνω κερμα" παει στον Doubt
Locke_John Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Στις 3/4/2021 στις 9:27 ΠΜ, kosutasu22 είπε Καλημερα Χαριζω μια απλη καρεκλα γραφειου χωρις μπρατσα Μεγιστο υψος καθισματος ~50εκ (πριν καθισει καποιος) Εχει χαλασει εσωτερικα το μαξιλαρακι και πετιεται μια βιδα (μπορειτε να την αφαιρεσετε ομως) Δεν εχει τρυπησει το καλλυμα. Με ενα επιπλεον μαξιλαρακι θα ειναι οκ νομιζω Προτιμω ατομα απο Περιστερι γιατι δεν εχω μεσο και δε μπορω να κουβαλαω μακρια. Γραψτε εδω και στειλτε πμ Σε περιπτωση που ενδιαφερθουν πολλοι θα κανω κληρωση Χαριζεται ο παρακατω αποκωδικοποιητης τιβι Λειτουργικος με το χειριστηριο του Μονο Αθηνα και κατα πρωτιμηση Περιστερι Γραψτε εδω και στειλτε πμ Σε περιπτωση που ενδιαφερθουν πολλοι θα κανω κληρωση Αν υπάρχει ακόμα η καρέκλα και τα dvd, θα με ενδιέφεραν, για σήμερα το απόγευμα να περάσω.
Doubt Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 38 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε Αφου δεν ενδιαφερθηκε κανεις για την καρεκλα παει στον καδο ανακυκλωσης. Ο δεκτης μετα την επιστημονικου τυπου κληρωση "ριχνω κερμα" παει στον Doubt Thank you! Χαρίζω με τη σειρά μου στον Λευτέρη, μια και δεν μου χρειάζεται άμεσα τελικά. @LLLEFTERIS 1
kosutasu22 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, Locke_John είπε Αν υπάρχει ακόμα η καρέκλα και τα dvd, θα με ενδιέφεραν, για σήμερα το απόγευμα να περάσω. Οκ δικα σου 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Στις 26/3/2021 στις 11:35 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε Ο δεκτης δουλευει μια χαρα δεν υπαρχει κοντρολ. Το DVD αναβει μπροστα μπλε δεν βγαζει εικονα δεν ανοιγει το πορτακι δεν σβηνει απο το κοντρολ του που ειναι λειτουργικο. Παραλαβη απο Περιστερι. Δεν τα ζητησε κανεις τα εβγαλα πανω στον καδο να τα παρουν αυτοι που ψαχνουν στα σκουπιδια.
tata22 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2021 στις 12:24 ΜΜ, dchatz είπε Χαρίζεται παιδικό κράνος. Είναι λογικά κάπου δεκαετίας, δε ξέρω αν έχει λήξει ή τι παίζει με αυτό. Αντί να το πετάξω είπα μήπως το θέλει κανείς. Πρέπει να έχει φορεθεί 10 φορές, τα σημάδια είναι από το πήγαινέ το εδώ, βάλτο εκεί. Παραλαβή Υμηττό, κοντά στο μετρό Δάφνης, 5 λεπτά με τα πόδια. Ίσως αν είναι κάπου κοντά να το φέρω με το μηχανάκι εγώ ή αν βολέψει σε κάποια διαδρομή μου με συνεννόηση να το φέρω κάπου αλλού. Παρέλαβα σήμερα , ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δημήτρη @dchatz Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από tata22 1
Al_pacino Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Χαριζεται το παρακατω ταμπλετ δουλευει κανονικα χωρις φορτιστή αλλα εχει πολυ παλια προγραμματα που δεν δουλευουν επειδη δεν υπαρχουν αναβαθμίσεις ,πρωτα πμ εδω και μετα προσωπικό pm να εχει ξαναρχίσει στο παρελθον και τα γνωστά........διατηρώ το δικαίωμα σε ποιον θα το δώσω μονο απο αθηνα https://www.gsmarena.com/motorola_xoom_2_media_edition_3g_mz608-4465.php 4
GreeKar98K Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Al_pacino είπε Χαριζεται το παρακατω ταμπλετ δουλευει κανονικα χωρις φορτιστή αλλα εχει πολυ παλια προγραμματα που δεν δουλευουν επειδη δεν υπαρχουν αναβαθμίσεις ,πρωτα πμ εδω και μετα προσωπικό pm να εχει ξαναρχίσει στο παρελθον και τα γνωστά........διατηρώ το δικαίωμα σε ποιον θα το δώσω μονο απο αθηνα https://www.gsmarena.com/motorola_xoom_2_media_edition_3g_mz608-4465.php PM
gazp Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Χαρίζεται EVGA Powerlink καινουριο στο κουτι του. Θα προτιμηθουν ατομα απο Αθηνα μιας και μου ειναι πολυ δυσκολο λογω δουλειας να το στειλω καπου. Για περισσοτερα στειλτε πμ. 4
polog40 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, tigergreg είπε 2 δισκοι 2,5 SATA με χαμηλη υγεια 75% ΚΑΙ 5% αλλα λειτουργουν κανονικα. 1.FUJITSU MJA2160BH 160GB 2.WESTERN DIGITAL WD3200BEVT ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου αυριο κυριακη. Δεν κανω αποστολη και θελω να φυγουν εντος 24ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Παρέλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ 1
Locke_John Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Al_pacino είπε Χαριζεται το παρακατω ταμπλετ δουλευει κανονικα χωρις φορτιστή αλλα εχει πολυ παλια προγραμματα που δεν δουλευουν επειδη δεν υπαρχουν αναβαθμίσεις ,πρωτα πμ εδω και μετα προσωπικό pm να εχει ξαναρχίσει στο παρελθον και τα γνωστά........διατηρώ το δικαίωμα σε ποιον θα το δώσω μονο απο αθηνα https://www.gsmarena.com/motorola_xoom_2_media_edition_3g_mz608-4465.php Pm
1insomnia Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, gazp είπε Χαρίζεται EVGA Powerlink καινουριο στο κουτι του. Θα προτιμηθουν ατομα απο Αθηνα μιας και μου ειναι πολυ δυσκολο λογω δουλειας να το στειλω καπου. Για περισσοτερα στειλτε πμ. pm
staman007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, gazp είπε Χαρίζεται EVGA Powerlink καινουριο στο κουτι του. Θα προτιμηθουν ατομα απο Αθηνα μιας και μου ειναι πολυ δυσκολο λογω δουλειας να το στειλω καπου. Για περισσοτερα στειλτε πμ. Ενδιαφέρομαι, στέλνω pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση