f2bnp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Στις 27/12/2021 στις 12:55 ΜΜ, tasosv1 είπε χαρίζεται soundblaster audigy πριν αρκετα χρονια λειτουργικη τωρα δεν εχω ιδεα. παραλαβη απο χαιδαρι μέχρι τετάρτη πρωί, μετά κατόπιν συνεννόησης. ευχαριστώ πολύ! ΔΩΘΗΚΕ!!! Τάσο σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την καρτούλα! 1
valankyt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας μας. Χαρίζεται συσκευή κινητής τηλεφωνίας Doogee Y6 με πλήρη λειτουργικότητα, αν αντικατασταθεί η οθόνη η οποία είναι σπασμένη. 19 λεπτά πριν, valankyt είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας μας. Χαρίζεται συσκευή κινητής τηλεφωνίας Doogee Y6 με πλήρη λειτουργικότητα, αν αντικατασταθεί η οθόνη η οποία είναι σπασμένη. 3
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @nvnightγια τον σκληρό δίσκο. 1
xcares Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, valankyt είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας μας. Χαρίζεται συσκευή κινητής τηλεφωνίας Doogee Y6 με πλήρη λειτουργικότητα, αν αντικατασταθεί η οθόνη η οποία είναι σπασμένη. Έχεις pm
thecrow4675 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά Χαρίζονται δύο router τα οποία πλέον δε χρειάζονται. Το μαύρο είναι σίγουρα από γραμμή vdsl που είχα και για το λευκό νομίζω το ίδιο αλλά δεν θυμάμαι 100% Δίνονται και τα τροφοδοτικά και από ένα καλώδιο τηλεφωνικής γραμμής Είμαι Θεσσαλονίκη και όποιος ενδιαφέρεται έρχεται ή βρισκόμαστε και του τα δίνω Κώστας και όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μυνημα Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από thecrow4675 6
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/12/2021 στις 9:43 ΜΜ, Crybal είπε Ευχαριστω για τις 2 τσαντες αλλα και για το delivery! Δεν κάνει τπτ Τάσο, εγώ σ'ευχαριστώ για το δωράκι. Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε Σειρά μου να κάνω ένα ξεσκαρταρισμα γιατί πιάνουν και χώρο. Epson Workforce WF-3520 δουλεύει πιθανόν με γνήσια μελάνια να παίξει είχε γίνει καθαρισμός ακροφυσίων με υγρό για εκτυπωτές αλλά δεν έσωσε κάτι Officejet Pro 6960 δούλευε και ξαφνικά άρχισε να αχνοφαινεται το λεντ της τροφοδοσίας. Άνοιξα το τροφοδοτικό του έβγαλα τα μάτια από περιέργεια και είχα δοκιμάσει και καινούργιο και έκανε ακριβώς το ίδιο Router ZXHN H267n ADSL πρώην cyta για vodafone 3 H300S Vodafone VDSL @caution *2 @Doubt*1 ZXHN 168N ADSL Wind TG788n v.3 Wind @caution Turbo-X W670SZ χωρίς οθόνη , μνήμες, cpu και πληκτρολόγιο δίνεται για τα πλαστικά του. Η μητρική δεν έδινε σήμα στην οθόνη όταν δούλευε. @frantan Λουρακι Honor Band 3 είχε ξεκολλήσει το κόλλησα αφού είχα πάρει καινούργιο . Τα χει κλαταρει το ρολόϊ οπότε μου είναι άχρηστο. Toshiba A300-1MO πρόβλημα στην κάρτα γραφικών θα το δώσω κομπλέ χωρίς δίσκο μόνο. @georgios65 Μια καινούργια μπαταρία για το A300-1MO @tolee https://we.tl/t-v6z2SgGt41 Παραλαβή από Αμπελοκήπους. Φωτογραφίες στο λινκ Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από DeVilMaYcRyGR 7
frantan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Δεν κάνει τπτ Τάσο, εγώ σ'ευχαριστώ για το δωράκι. Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε Σειρά μου να κάνω ένα ξεσκαρταρισμα γιατί πιάνουν και χώρο. Epson Workforce WF-3520 δουλεύει πιθανόν με γνήσια μελάνια να παίξει είχε γίνει καθαρισμός ακροφυσίων με υγρό για εκτυπωτές αλλά δεν έσωσε κάτι Officejet Pro 6960 δούλευε και ξαφνικά άρχισε να αχνοφαινεται το λεντ της τροφοδοσίας. Άνοιξα το τροφοδοτικό του έβγαλα τα μάτια από περιέργεια και είχα δοκιμάσει και καινούργιο και έκανε ακριβώς το ίδιο Router ZXHN H267n ADSL πρώην cyta για vodafone 3 H300S Vodafone VDSL ZXHN 168N ADSL Wind TG788n v.3 Wind Turbo-X W670SZ χωρίς οθόνη , μνήμες, cpu και πληκτρολόγιο δίνεται για τα πλαστικά του. Η μητρική δεν έδινε σήμα στην οθόνη όταν δούλευε. Λουρακι Honor Band 3 είχε ξεκολλήσει το κόλλησα αφού είχα πάρει καινούργιο . Τα χει κλαταρει το ρολόϊ οπότε μου είναι άχρηστο. Toshiba A300-1MO πρόβλημα στην κάρτα γραφικών θα το δώσω κομπλέ χωρίς δίσκο μόνο. https://we.tl/t-v6z2SgGt41 Παραλαβή από Αμπελοκήπους. Φωτογραφίες στο λινκ Καλημερα κ χρονια πολλα θα ηθελα το TurboX για ανταλλακτικα στελνω ΡΜ
caution Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Δεν κάνει τπτ Τάσο, εγώ σ'ευχαριστώ για το δωράκι. Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε Σειρά μου να κάνω ένα ξεσκαρταρισμα γιατί πιάνουν και χώρο. Epson Workforce WF-3520 δουλεύει πιθανόν με γνήσια μελάνια να παίξει είχε γίνει καθαρισμός ακροφυσίων με υγρό για εκτυπωτές αλλά δεν έσωσε κάτι Officejet Pro 6960 δούλευε και ξαφνικά άρχισε να αχνοφαινεται το λεντ της τροφοδοσίας. Άνοιξα το τροφοδοτικό του έβγαλα τα μάτια από περιέργεια και είχα δοκιμάσει και καινούργιο και έκανε ακριβώς το ίδιο Router ZXHN H267n ADSL πρώην cyta για vodafone 3 H300S Vodafone VDSL ZXHN 168N ADSL Wind TG788n v.3 Wind Turbo-X W670SZ χωρίς οθόνη , μνήμες, cpu και πληκτρολόγιο δίνεται για τα πλαστικά του. Η μητρική δεν έδινε σήμα στην οθόνη όταν δούλευε. Λουρακι Honor Band 3 είχε ξεκολλήσει το κόλλησα αφού είχα πάρει καινούργιο . Τα χει κλαταρει το ρολόϊ οπότε μου είναι άχρηστο. Toshiba A300-1MO πρόβλημα στην κάρτα γραφικών θα το δώσω κομπλέ χωρίς δίσκο μόνο. https://we.tl/t-v6z2SgGt41 Παραλαβή από Αμπελοκήπους. Φωτογραφίες στο λινκ Καλημέρα, Eνδιαφέρομαι για 1x TG788n v.3 Wind 2x H300S Vodafone VDSL στέλνω PM!
Doubt Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε 3 H300S Vodafone VDSL Καλημέρα και καλή πρωτοχρονιά. Θα ήθελα το ένα από τα 3. Ευχαριστώ, στέλνω π.μ.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Για να μην απαντάω στους τρεις ξεχωριστά ο ένας μπορεί 12 σήμερα ο άλλος 6 και ο άλλος από Δευτέρα. Αν οι δύο που θέτε για σήμερα μπορείτε να βόλεψε μια κοινή ώρα θα ήταν βολικό γιατί πρέπει να κατέβω και εγώ προς τα εκεί μην πάω δύο φορές ❤️❤️ 2
tolee Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Ενδιαφερομαι για κομματι του toshiba. στελνω πμ 55 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Δεν κάνει τπτ Τάσο, εγώ σ'ευχαριστώ για το δωράκι. Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε Σειρά μου να κάνω ένα ξεσκαρταρισμα γιατί πιάνουν και χώρο. Epson Workforce WF-3520 δουλεύει πιθανόν με γνήσια μελάνια να παίξει είχε γίνει καθαρισμός ακροφυσίων με υγρό για εκτυπωτές αλλά δεν έσωσε κάτι Officejet Pro 6960 δούλευε και ξαφνικά άρχισε να αχνοφαινεται το λεντ της τροφοδοσίας. Άνοιξα το τροφοδοτικό του έβγαλα τα μάτια από περιέργεια και είχα δοκιμάσει και καινούργιο και έκανε ακριβώς το ίδιο Router ZXHN H267n ADSL πρώην cyta για vodafone 3 H300S Vodafone VDSL @caution *2 @Doubt*1 ZXHN 168N ADSL Wind TG788n v.3 Wind @caution Turbo-X W670SZ χωρίς οθόνη , μνήμες, cpu και πληκτρολόγιο δίνεται για τα πλαστικά του. Η μητρική δεν έδινε σήμα στην οθόνη όταν δούλευε. @frantan Λουρακι Honor Band 3 είχε ξεκολλήσει το κόλλησα αφού είχα πάρει καινούργιο . Τα χει κλαταρει το ρολόϊ οπότε μου είναι άχρηστο. Toshiba A300-1MO πρόβλημα στην κάρτα γραφικών θα το δώσω κομπλέ χωρίς δίσκο μόνο. https://we.tl/t-v6z2SgGt41 Παραλαβή από Αμπελοκήπους. Φωτογραφίες στο λινκ
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Έχω απαντήσει σε όλους τσεκαρετς λίγο μπας και σας σφινωσω ίδια ώρα τους περισσότερους 2
tigergreg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απ ολα τα καλα εχει ο μπαχτσες... Απο πρωινη τυμβωρυχια.... "ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ....." 3 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ 1 ΠΡΟΣ 18 (σχετικα μεγαλα). ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΟ Η ΕΓΓΟΝΟ ΕΩΣ 15 ΧΡΟΝΩΝ 1.VOLVO P121 AMAZON της REVELL 2.ferrari F512 1/18 3.FERRARI CHALLENGE STRADALE 1/18 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Ποσταρετε εδω και καπακι στειλτε ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από tigergreg 21 1
Doubt Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Πω πω, έπαθα πλάκα τώρα. Να τα χαρούν αυτοί που θα τα πάρουν, καλή πρωτοχρονιά. (αν δεν φύγει κάποιο θα το ήθελα, αλλά άμεσα δεν μπορώ) Χρόνια πολλά σε όλους.
Aurumnus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, tigergreg είπε Απ ολα τα καλα εχει ο μπαχτσες... Απο πρωινη τυμβωρυχια.... "ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ....." 3 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ 1 ΠΡΟΣ 18 (σχετικα μεγαλα). ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΟ Η ΕΓΓΟΝΟ ΕΩΣ 15 ΧΡΟΝΩΝ 1.VOLVO P121 AMAZON της REVELL 2.ferrari F512 1/18 3.FERRARI CHALLENGE STRADALE 1/18 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Ποσταρετε εδω και καπακι στειλτε ΠΜ. Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση