thodoris1985 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά. Παραλαβή από το χώρο μου στο Χαλάνδρι Καθισματάκι αυτοκινήτου Britax Asis μάλλον 9-18 κιλά. Είναι άνω της 10ετίας που είναι και ο χρόνος λήξης τους από όσο γνωρίζω. Αν δεν ενδιαφερθεί κανείς θα πάει για πέταμα. Επειδή δε μου πάει να το πετάξω στον κάδο, αν κάποιος γνωρίζει αν υπάρχει κάποια διαδικασία για τα καθισματάκια (πρέπει να πάνε σε ειδικό μέρος ας πούμε) ας μου στείλει πμ. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από thodoris1985 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο smartwatch. Το είχα πάρει πριν μερικά χρόνια, το χρησιμοποίησα 2-3 φορές και έκτοτε κάθεται στο κουτί του (με τη μεμβράνη του ακόμα στην οθόνη). Το βρήκα σήμερα, το έβαλα να φορτίσει και φόρτισε και άναψε κανονικά, οπότε σκέφτηκα να πάει σε κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει. Παραλαβή από Κυψέλη. Με ενδιαφέρει (το λέω επειδή ο @alexcrx είπε "αν δεν το θέλει άλλος) pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Με ενδιαφέρει (το λέω επειδή ο @alexcrx είπε "αν δεν το θέλει άλλος) pm εχουμε κανονισει ηδη αδερφε μου..............συγνωμη......... 3 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Δικό σου. Στείλε μου αν είναι για την παραλαβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llabros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Huawei band 2a σε καλή κατάσταση, στο κουτί του, αγορασμένο απο Πλαίσιο. Το άφησα πολυ καιρό στην άκρη και δεν φορτίζει, κανα δυο φορες ανοιξε μετα απο ώρα στην φόρτηση αλλα επειδή δεν θα το χρεισιμοποιήσω το χαρίζω. Παραλαβή απο Δάφνη/Άγιο Ιωάννη Οποιος ενδιαφέρεται στέλνει PM και το γράφει εδώ. Κρατημένο για @Ser_nikos Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από llabros 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, llabros είπε Huawei band 2a σε καλή κατάσταση, στο κουτί του, αγορασμένο απο Πλαίσιο. Το άφησα πολυ καιρό στην άκρη και δεν φορτίζει, κανα δυο φορες ανοιξε μετα απο ώρα στην φόρτηση αλλα επειδή δεν θα το χρεισιμοποιήσω το χαρίζω. Παραλαβή απο Δάφνη/Άγιο Ιωάννη Ακυρο θα αποσυρω. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται η τηλεόραση , έχει φάει μπουνιά καί έσπασε το κρύσταλλο 😁 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, llabros είπε Huawei band 2a σε καλή κατάσταση, στο κουτί του, αγορασμένο απο Πλαίσιο. Το άφησα πολυ καιρό στην άκρη και δεν φορτίζει, κανα δυο φορες ανοιξε μετα απο ώρα στην φόρτηση αλλα επειδή δεν θα το χρεισιμοποιήσω το χαρίζω. Παραλαβή απο Δάφνη/Άγιο Ιωάννη Οποιος ενδιαφέρεται στέλνει PM και το γράφει εδώ. Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) χαρίζεται soundblaster audigy πριν αρκετα χρονια λειτουργικη τωρα δεν εχω ιδεα. παραλαβη απο χαιδαρι μέχρι τετάρτη πρωί, μετά κατόπιν συνεννόησης. ευχαριστώ πολύ! ΔΩΘΗΚΕ!!! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από tasosv1 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, thodoris1985 είπε Χρόνια πολλά. Παραλαβή από το χώρο μου στο Χαλάνδρι Καθισματάκι αυτοκινήτου Britax Asis μάλλον 9-18 κιλά. Είναι άνω της 10ετίας που είναι και ο χρόνος λήξης τους από όσο γνωρίζω. Αν δεν ενδιαφερθεί κανείς θα πάει για πέταμα. Επειδή δε μου πάει να το πετάξω στον κάδο, αν κάποιος γνωρίζει αν υπάρχει κάποια διαδικασία για τα καθισματάκια (πρέπει να πάνε σε ειδικό μέρος ας πούμε) ας μου στείλει πμ. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει μόνο σε περίπτωση που δεν ενδιαφερθεί κάποιος άλλος και είναι να πάει για πέταμα.Στέλνω και πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ένα repost πριν πάνε για ανακύκλωση/κάδο: Ηλεκτρικός στίφτης silvercrest SZP 25 C3 25W απο τον οποίο έχουμε χάσει τους κώνους και τα ανταλλακτικά κοστίζουν περισσότερο απο έναν καινούριο στίφτη. 3 12αρια και 1 8αρι fanguard 3 IDE cables 2 12cm fans without headers 2 UTP cables 1 serial cable 2 crossfire bridges 1 sata to esata cable 1 cold cathode tube blue with transformer 3 8cm fans w/out headers Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο (ΙΝ Αγ.Κωνσταντίνου) ή Καλλιθέα (πλ.Δαβάκη) Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από e-tic 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Izola Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζεται η τηλεόραση , έχει φάει μπουνιά καί έσπασε το κρύσταλλο 😁 Καλησπέρα,θα μας ενδιέφερε εάν υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή αρχές Του μήνα που θα είμαι Αθήνα, χρόνια πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, e-tic είπε Ένα repost πριν πάνε για ανακύκλωση/κάδο: Ηλεκτρικός στίφτης silvercrest SZP 25 C3 25W απο τον οποίο έχουμε χάσει τους κώνους και τα ανταλλακτικά κοστίζουν περισσότερο απο έναν καινούριο στίφτη. 3 12αρια και 1 8αρι fanguard 3 IDE cables 2 12cm fans without headers 2 UTP cables 1 serial cable 2 crossfire bridges 1 sata to esata cable 1 cold cathode tube blue with transformer 3 8cm fans w/out headers Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο (ΙΝ Αγ.Κωνσταντίνου) ή Καλλιθέα (πλ.Δαβάκη) PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Izola είπε Καλησπέρα,θα μας ενδιέφερε εάν υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή αρχές Του μήνα που θα είμαι Αθήνα, χρόνια πολλά Στείλε πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, e-tic είπε Ένα repost πριν πάνε για ανακύκλωση/κάδο: Ηλεκτρικός στίφτης silvercrest SZP 25 C3 25W απο τον οποίο έχουμε χάσει τους κώνους και τα ανταλλακτικά κοστίζουν περισσότερο απο έναν καινούριο στίφτη. 3 12αρια και 1 8αρι fanguard 3 IDE cables 2 12cm fans without headers 2 UTP cables 1 serial cable 2 crossfire bridges 1 sata to esata cable 1 cold cathode tube blue with transformer 3 8cm fans w/out headers Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο (ΙΝ Αγ.Κωνσταντίνου) ή Καλλιθέα (πλ.Δαβάκη) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακομα ενα θυμα απο την καλλιθεα οπου σημειωθηκε διακοπη ρευματος.... Οθονη LG FLATRON E2342T-BN με εξωτερικο τροφοδοτικο (19V-1.3A) η οποια αναβει-σβηνει-ξαναναβει-ξανασβηνει καμμια δεκαρια φορες μεχρι να σταθεροποιηθει...αν σταθεροποιηθει. Πιθανον το εξωτερικο τροφοδοτικο η το ινβερτερ να αρπαξανε.... https://www.lg.com/gr/othones/lg-E2342T-led-monitor Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση