kstgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Στις 21/12/2021 στις 8:45 ΜΜ, geioannou είπε αρχικα ζηταω συγνωμη για την καθυστέρηση. Το Video εχει ηδη συσκευαστει και αυριο θα γινει η αποστολη του στο μελος pantelikas, οπου ηταν ο πρωτος που εστειλε pm και ποστ. Επειδή υπηρχε ομως συμμετοχή, για τον ιδιο ακριβως λογο ολοι, για ψηφιοποιηση παλαιων ταινιων, προς τιμη του ο pantelikas μου ζητησε να του στειλω τα ονοματα των υπόλοιπων μελων που το ζητησαν. Θα αναφερω παλι με σειρα προτεραιοτητας, τα επομενα δυο μελη ειναι Jimis12, doakes και θα ηταν πολυ μεγαλη χαρα για εμενα εαν παει απο χερι σε χερι για την εξηπηρετηση ολων. Και που ξερεις καμια φορα, μπορει αμα το χρειαστω ξανα, να ερθει παλι σε εμενα ))) να ειστε ολοι καλα Χρόνια πολλά σε όλους, καλά Χριστούγεννα και πάνω απ' όλα με υγεία.. Αν και μόνο Αν δεν κρατηθεί από κανένα από τα μέλη που ενδιαφέρονται, αφότου ολοκληρώσουν την ψηφιοποίηση των κασετών, θα με ενδιέφερε το βίντεο. Είχα πάρει πρίν από 10 χρόνια από το ίδιο thread αλλά μια μέρα ενώ έπαιζε ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα στην οθόνη. Δεν είχα προλάβει σχεδόν καθόλου να το χρησιμοποιήσω και ποτέ δε βρήκα τι έπαθε. Δυστυχώς δεν έχω γνώσεις επισκευής βίντεο. Το βίντεο το είχα πάρει από δω: Και πάλι εύχομαι καλές γιορτές σε όλους
Schumi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mourgolukos είπε Αν είναι ενεργό με ενδιαφέρει Δεν είναι.
theblacktownmate Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Στις 17/12/2021 στις 10:06 ΜΜ, Al_pacino είπε Χαριζεται το παρακατω πανελ σε ατομο που επιλέξω προσωπικά αναλόγως την συνεισφορά του και με προτεραιότητα σε ατομα που μου χαρισαν κατι στο παρελθον ....... ολοι με προσωπικό πμ. Καλησπερα υπαρχει ακομη;
witty Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χαρίζεται το εικονιζόμενο φωτιστικό (η λάμπα λειτουργεί). Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής ή γειτονικές περιοχές (Παγκράτι, Καισαριανή, Υμηττός). Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από witty 7
Al_pacino Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, theblacktownmate είπε Καλησπερα υπαρχει ακομη; οχι
Locke_John Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, witty είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χαρίζεται το εικονιζόμενο φωτιστικό (η λάμπα λειτουργεί). Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής ή γειτονικές περιοχές (Παγκράτι, Καισαριανή, Υμηττός). Γεια, χρόνια πολλά. Αν υπάρχει ακόμα, με ενδιαφέρει.
@11h Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 On 19/12/2021 at 16:01, e-tic said: Μητρική HP SPITFIRE Rev.A που βγήκε απο ένα HP EliteDesk 800 G2 SFF. Δεν postάρει. Σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα ελλατωματικούς πυκνωτές. LEDοταινία πολύχρωμη με μήκος περίπου 3m. Έχει κοπεί το ένα καλώδιο (πρέπει να έχει 4). Χωρίς τροφοδοτικό/controller. Εκπτωτικό κουπόνι €20 απο huawei store για αγορές άνω των €40 Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στο Μοσχάτο (Ι.Ν. Αγ.Κωνσταντίνου) ή απο Καλλιθέα κέντρο (πλ.Δαβάκη_ Ευχαριστώ Σταύρο, Καλή Χρονιά 1
tigergreg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται ανεμιστηρες.... 1.XILENCE HARD DRIVE COOLER ME MOLEX 4PIN... 2.GEMBIRD FANCASE3 FAN FOR PC CASE 120MM 12X12 ME 3PIN MOTERBOARD 3.Ong Hua HA8025M12S-Z Fan 80x80x25mm DC12C 0.25A Molex Powered Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΔΟΘΗΚΑΝ! ΥΓ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από tigergreg 4
peterako Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Για όποιον θέλει, έχω μερικούς Celeron και pentium, για socket 775. Καβάλα μόνο, χέρι με χέρι. 1
_Biohazard_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται το εικονιζόμενο smartwatch. Το είχα πάρει πριν μερικά χρόνια, το χρησιμοποίησα 2-3 φορές και έκτοτε κάθεται στο κουτί του (με τη μεμβράνη του ακόμα στην οθόνη). Το βρήκα σήμερα, το έβαλα να φορτίσει και φόρτισε και άναψε κανονικά, οπότε σκέφτηκα να πάει σε κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει. Παραλαβή από Κυψέλη. 13
alexcrx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο smartwatch. Το είχα πάρει πριν μερικά χρόνια, το χρησιμοποίησα 2-3 φορές και έκτοτε κάθεται στο κουτί του (με τη μεμβράνη του ακόμα στην οθόνη). Το βρήκα σήμερα, το έβαλα να φορτίσει και φόρτισε και άναψε κανονικά, οπότε σκέφτηκα να πάει σε κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει. Παραλαβή από Κυψέλη. αν δε το θελει κανενας αλλος θα το ηθελα......... ευχαριστω πολυ και Χρονια Πολλα
_Biohazard_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, alexcrx είπε αν δε το θελει κανενας αλλος θα το ηθελα......... ευχαριστω πολυ και Χρονια Πολλα Δικό σου. Στείλε μου αν είναι για την παραλαβή.
tigergreg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Στις 23/12/2021 στις 2:11 ΜΜ, tigergreg είπε Ασυρματο τηλεφωνο μαλλον λειτουργικο χωρις μπαταρια PANASONIC KX-TCD950. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Διαθεσιμο ακομα.... 6-7 ευρω εχει η μπαταρια του.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση