giortsim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.... hp compaq dc7600 small form factor χωρις δισκο και μια ανοιγει μια οχι... Προφανως επαθε ζημια το τροφοδοτικο μαζι με το προηγουμενο τροφοδοτικο καθοτι δουλευαν μαζι οταν επεσε το ρευμα. Το συγκεκριμενο δουλευε μονο για αποδειξεις καταστηματος. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, elina2583 είπε Χαρίζονται ΒΙΒΛΙΑ και ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ σε πολύ καλή κατάσταση. Ζητήστε όσα θέλετε! Συνάντηση στο μετρό Ηλιούπολης. Καλησπέρα σας καί Χρόνια Πολλά. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά ὅλα τά ἰατρικά καί τόν Τσελεμεντέ. Εὐχαριστῶ. 21 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.... hp compaq dc7600 small form factor χωρις δισκο και μια ανοιγει μια οχι... Προφανως επαθε ζημια το τροφοδοτικο μαζι με το προηγουμενο τροφοδοτικο καθοτι δουλευαν μαζι οταν επεσε το ρευμα. Το συγκεκριμενο δουλευε μονο για αποδειξεις καταστηματος. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Π.Μ. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από georgios65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elina2583 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 καλησπερα! ναι ειναι διαθεσιμα τα ιατρικα και ο τσελεμεντες και μπορω να σας τα κρατησω. θα μιλησουμε με pm για συναντηση την επομενη εβδομαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, elina2583 είπε καλησπερα! ναι ειναι διαθεσιμα τα ιατρικα και ο τσελεμεντες και μπορω να σας τα κρατησω. θα μιλησουμε με pm για συναντηση την επομενη εβδομαδα. Σᾶς εὐχαριστῶ πάρα πολύ γιά τήν ἄμεση ἀνταπόκριση. Θά ἀναμένω μήνυμά σας. Σᾶς εὔχομαι καί πάλι Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα μέ ὑγεία, ἀγάπη, εἰρήνη, εὐτυχία καί καλοτυχία σέ ἐσᾶς καί τήν οἰκογένειά σας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΔΙΣΚΟΣ 500GB SEAGATE BARRACUDA ST500DM002 που ταφτυσε μετα 9 μολις χρονια καθημερινης δουλειας🤩 και απο 100% υγεια μεσα σε μια βδομαδα πηγε στο 0%. Τον βλεπει ο υπολογιστης. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xcares Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, elina2583 είπε καλησπερα! ναι ειναι διαθεσιμα τα ιατρικα και ο τσελεμεντες και μπορω να σας τα κρατησω. θα μιλησουμε με pm για συναντηση την επομενη εβδομαδα. Μόλις παρέλαβα τα λογοτεχνικά. Να ευχαριστήσω την φίλη Ελίνα και τον Παναγιώτη για την παράδοση. Καλά Χριστούγεννα να περάσετε με υγεία για εσάς καί τίς οικογένειες σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, elina2583 είπε Χαρίζονται ΒΙΒΛΙΑ και ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ σε πολύ καλή κατάσταση. Ζητήστε όσα θέλετε! Συνάντηση στο μετρό Ηλιούπολης. Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ 4 ΜΕΛΗ! Παρέλαβα και εγώ αυτά που με ενδιέφεραν, ευχαριστώ. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από Locke_John 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, tigergreg είπε ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.... hp compaq dc7600 small form factor χωρις δισκο και μια ανοιγει μια οχι... Προφανως επαθε ζημια το τροφοδοτικο μαζι με το προηγουμενο τροφοδοτικο καθοτι δουλευαν μαζι οταν επεσε το ρευμα. Το συγκεκριμενο δουλευε μονο για αποδειξεις καταστηματος. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ... Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ. Χρόνια πολλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Χαριζεται DVD player Bluesky gn5 1c.Δεν εχει τηλεχειριστηριο.Το συνεδεσα με την τηλεοραση και εβαλα ενα δισκακι.Επαιξε για ενα 20λεπτο και υστερα εβγαλε η τηλεοραση no signal (το player παραμένει αναμμένο)...αυτο ηταν και το τελευταίο του.Οποτε δινεται ως μη λειτουργικο. Παραλαβη απο τον χωρο μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαριζεται DVD player Bluesky gn5 1c Και το δοκιμασα για καμμια ωρα γμτ.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζεται αυτο το θηριο..... Μια εδινε μια δεν εδινε για 5-6 μερες μετα απο διακοπη ρευματος. Χωρις τα μοντουλαρ καλωδια. CHIEFTEC CFT-1000G-DF 1000 W https://www.newegg.com/chieftec-cft-1000g-df-1000w/p/N82E16817202019 Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΔΟΘΗΚΕ! 4 ώρες πριν, tigergreg είπε ΔΙΣΚΟΣ 500GB SEAGATE BARRACUDA ST500DM002 που ταφτυσε μετα 9 μολις χρονια καθημερινης δουλειας🤩 και απο 100% υγεια μεσα σε μια βδομαδα πηγε στο 0%. Τον βλεπει ο υπολογιστης. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΔΟΘΗΚΕ! Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Γρηγόρη @tigergreg για άλλη μία φορά. Εύχομαι σε εκείνον αλλά και σε όλους Καλές Γιορτές και τον Καινούργιο Χρόνο να σπάσει η κατάρα του "κάθε πέρυσι και καλύτερα". Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από TasSou 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, elina2583 είπε Χαρίζονται ΒΙΒΛΙΑ και ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ σε πολύ καλή κατάσταση. Ζητήστε όσα θέλετε! Συνάντηση στο μετρό Ηλιούπολης. Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ 4 ΜΕΛΗ! Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το «Ο Πόντος των Ελλήνων» σε περίπτωση που δεν παραληφθεί από άλλο μέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetso Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Στις 22/12/2021 στις 7:02 ΜΜ, ntemis21 είπε up για λιγο ακομα πριν πανε καδο Ενδιαφέρομαι. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elina2583 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Aurumnus είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το «Ο Πόντος των Ελλήνων» σε περίπτωση που δεν παραληφθεί από άλλο μέλος. Καλησπερα! Οπως εχω γραψει εχουν δοθει ολα. Καλα Χριστουγεννα ευχομαι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Schumi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χαρίζεται Subwoofer Sharp απο 5.1 home cinema. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση