life is music Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, magnan είπε Καλημερα και πάλι Χαρίζεται μια ΜΟΒΟ --> ASUS M3A79-T Deluxe Αγνωστης λειτουργικότητας. Ηταν παλια αγορά (πάνω απο 10ετία) απο eshop που τελικα δε χρησιμοποιήθηκε. Δεν έχω χρόνο να δω αν δουλεύει. Οποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει μηνυμα. Παραλαβη απο τον χώρο μου Αθήνα - Ιλισια με ενδιαφέρει αν υπάρχει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnan Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, life is music είπε με ενδιαφέρει αν υπάρχει ακόμα στείλε PM για λεπτομέρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται επισης διαφορα ντιβιντια απο εφημεριδες κυριως Προτιμω απο Περιστερι αλλα και Αθηνα μπορουμε να το κανονισουμε σε καποιο μετρο Ο πρωτος που θα γραψει τα παιρνει να φευγουν, στειλτε μου και πμ μετα Edit: Ειναι ακομα διαθεσιμα, αν δεν ενδιαφερθει κανεις αυριο θα τα σουταρω Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από kosutasu22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Spoiler Έχει και ένα Bond βλέπω;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, magnan είπε Χαρίζεται μια ΜΟΒΟ --> ASUS M3A79-T Deluxe Βασικά, μάλλον είχατε αυτή που είναι στην εικόνα (η M3A) και αναβαθμίσατε στην M3A79-T Deluxe. Επίσης λείπει το AM2 bracket για την ψύκτρα. *Για ενημέρωση το αναφέρω, δεν κρίνω κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnan Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Σωστή παρατήρηση. 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Βασικά, μάλλον είχατε αυτή που είναι στην εικόνα (η M3A) και αναβαθμίσατε στην M3A79-T Deluxe. Επίσης λείπει το AM2 bracket για την ψύκτρα. *Για ενημέρωση το αναφέρω, δεν κρίνω κανένα. Σωστή παρατήρηση. Ουτε που το θυμομουν. Δεν ειχα κανει εγω την αναβαθμιση (γι' αυτο και διέφυγε 🙃). Τη βρηκα σημερα σε ανασκαφες μεσα στο κουτι και ειπα να την ανεβασω. Θα αναμενω μεχρι την Τριτη. Μετα παει ανακυκλωση γιατι πρεπει να αδειασω χωρο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, magnan είπε Καλημερα και πάλι Χαρίζεται μια ΜΟΒΟ --> ASUS M3A79-T Deluxe Αγνωστης λειτουργικότητας. Ηταν παλια αγορά (πάνω απο 10ετία) απο eshop που τελικα δε χρησιμοποιήθηκε. Δεν έχω χρόνο να δω αν δουλεύει. Οποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει μηνυμα. Παραλαβη απο τον χώρο μου Αθήνα - Ιλισια Αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος πριν την πετάξεις αν μπορείς να την στείλεις στείλε μου ένα πμ να την πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Ευχαριστώ τον Γρηγόρη για το ταμπλετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMMYS35 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, JIMMYS35 είπε Καλησπερα χαριζεται αναπηρικο καροτσακι σε καποιον η καποια που το εχει αναγκη. Εχει μερικες σκουριες αλλα ειναι λειτουργικο. Περιοχη: Κορυδαλος δεν υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από JIMMYS35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, magnan είπε Σωστή παρατήρηση. Σωστή παρατήρηση. Ουτε που το θυμομουν. Δεν ειχα κανει εγω την αναβαθμιση (γι' αυτο και διέφυγε 🙃). Τη βρηκα σημερα σε ανασκαφες μεσα στο κουτι και ειπα να την ανεβασω. Θα αναμενω μεχρι την Τριτη. Μετα παει ανακυκλωση γιατι πρεπει να αδειασω χωρο! Αν τελικά δεν την πάρει κάποιος είναι κρίμα και αντιοικολογικο να πεταχτεί κάτι λειτουργικό. Οπότε αν θέλεις πριν την πετάξεις στείλε μου μνμ. Θα βρω κάποιον να τον αναβαθμισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Οθόνη Vibrant VL7A9PD-E02. Εδώ και αρκετό καιρό έκανε έναν ήχο υψηλού τόνου όταν την άναβα αλλά μετά απο 2-3 λεπτά σταμάταγε και λειτουργούσε κανονικά. Απο εχθές ο ήχος είναι συνεχής και η οθόνη ανάβει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά μαυρίζει. Δίνεται χωρίς καλώδια. Θέλει εξωτερικό τροφοδοτικό 12V/4A. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Καλλιθέα, πλησίον πλ.Δαβάκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, e-tic είπε Οθόνη Vibrant VL7A9PD-E02. Εδώ και αρκετό καιρό έκανε έναν ήχο υψηλού τόνου όταν την άναβα αλλά μετά απο 2-3 λεπτά σταμάταγε και λειτουργούσε κανονικά. Απο εχθές ο ήχος είναι συνεχής και η οθόνη ανάβει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά μαυρίζει. Δίνεται χωρίς καλώδια. Θέλει εξωτερικό τροφοδοτικό 12V/4A. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Καλλιθέα, πλησίον πλ.Δαβάκη. Αν, και μόνο εάν, δεν την θελήσει κανείς άλλος θα μπορούσα να παραλάβω από 11/04 για να προσπαθήσω να την επισκευάσω. Φιλικά, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 21 ώρες πριν, JIMMYS35 είπε Καλησπερα χαριζεται αναπηρικο καροτσακι σε καποιον η καποια που το εχει αναγκη. Εχει μερικες σκουριες αλλα ειναι λειτουργικο. Περιοχη: Κορυδαλος δεν υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας Παρελαβα σήμερα , ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δημήτρη , για την άμεση εξυπηρέτηση και την πολύ καλή διάθεση του. Σίγουρα θα πιάσει τόπο. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMMYS35 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, troi.g είπε Παρελαβα σήμερα , ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δημήτρη , για την άμεση εξυπηρέτηση και την πολύ καλή διάθεση του. Σίγουρα θα πιάσει τόπο. Ευχαριστώ. Να εισαι καλα ελπιζω να σου φανει χρησιμο. 1 ώρα πριν, troi.g είπε Παρελαβα σήμερα , ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δημήτρη , για την άμεση εξυπηρέτηση και την πολύ καλή διάθεση του. Σίγουρα θα πιάσει τόπο. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση