mples Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζονται οι 2 παρακάτω κάρτες γραφικών πριν πάρουν τον δρόμο για την ανακύκλωση. Η Ati λειτουργούσε κανονικά αν και έχω πολύ καιρό να την δοκιμάσω. Η δεύτερη, nvidia 9500 νομίζω ότι είναι, λειτουργεί και αυτή αλλά κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας της. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη. Χαρίζεται και το παρακάτω σύστημα. C2D είναι, με 2GB ram και έναν 320gb hdd. ΔΕΝ ποστάρει αλλά δεν έκατσα να το ψάξω πολύ παραπάνω. Λυπάμαι να το ρίξω και αυτό στην ανακύκλωση, αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει την τύχη του πολύ ευχαρίστως. Από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ λόγο βάρους. Καλημέρα πμ
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζονται οι 2 παρακάτω κάρτες γραφικών πριν πάρουν τον δρόμο για την ανακύκλωση. Η Ati λειτουργούσε κανονικά αν και έχω πολύ καιρό να την δοκιμάσω. Η δεύτερη, nvidia 9500 νομίζω ότι είναι, λειτουργεί και αυτή αλλά κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας της. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη. Χαρίζεται και το παρακάτω σύστημα. C2D είναι, με 2GB ram και έναν 320gb hdd. ΔΕΝ ποστάρει αλλά δεν έκατσα να το ψάξω πολύ παραπάνω. Λυπάμαι να το ρίξω και αυτό στην ανακύκλωση, αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει την τύχη του πολύ ευχαρίστως. Από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ λόγο βάρους. Θα τα πάρει ο @mples
Locke_John Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 @witty και @tigergreg ευχαριστώ για τα πράγματα και τις χριστουγεννιάτικες κάρτες δώρων. (Αν κάποιος χρειάζεται μικρές κάρτες ευχών για δώρα Χριστουγέννων, ας μου πει, ο Γρηγόρης μου έδωσε πολλές). Υγ Γνωρίζει κάποιος μέρη που ίσως να ήταν καλή ιδέα να αφήσω παιχνίδια παιδικά ; (αγορίστικα, κοριτσίστικα) .(Αθήνα, κέντρο). 2
jethro84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, dpolal είπε Θα τα πάρει ο @mples Καλημέρα!! Συντοπίτης κι εγώ Υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί μία κάρτα για μένα για 2 projectάκια πού θέλω να χτίσω; Οι ευχαριστίες στον @f2bnp για τα retro πραγματάκια, θα σε ενημερώσω πώς πάει !!
Doubt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Locke_John είπε @witty και @tigergreg ευχαριστώ για τα πράγματα και τις χριστουγεννιάτικες κάρτες δώρων. (Αν κάποιος χρειάζεται μικρές κάρτες ευχών για δώρα Χριστουγέννων, ας μου πει, ο Γρηγόρης μου έδωσε πολλές). Υγ Γνωρίζει κάποιος μέρη που ίσως να ήταν καλή ιδέα να αφήσω παιχνίδια παιδικά ; (αγορίστικα, κοριτσίστικα) .(Αθήνα, κέντρο). Πμ για μια καρτούλα. Για τα παιχνίδια κάνε μια ερώτηση στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, αν δεν τα πάρουν αυτοί 99% θα ξέρουν να σου πουν. 1
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, jethro84 είπε Καλημέρα!! Συντοπίτης κι εγώ Υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί μία κάρτα για μένα για 2 projectάκια πού θέλω να χτίσω; Οι ευχαριστίες στον @f2bnp για τα retro πραγματάκια, θα σε ενημερώσω πώς πάει !! Ο @mples θέλει μόνο την Nvidia οπότε αν είναι πέρνεις εσύ την Ati. (να πώ πάλι ότι δεν την έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό αν παίζει) Στείλε pm να κανονίσουμε. 1
Konstantin77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 11/12/2021 στις 11:41 ΜΜ, DrLo είπε χμ, Ισως έπρεπε να γράψω και τους τίτλους Λούκυ Λουκ Μπίλυ ο τρομερός Η απόδραση των Ντάλτον Μαμά Ντάλτον Ο ζωγράφος Ο μεγάλος δούκας Η κληρονομιά του Ραν Ταν Πλαν Μαυροι Λόφοι Τα ξαδέλφια των Ντάλτον Αστερίξ Το χρυσό δρεπάνι Η διχόνοια Ο Μάντης Ο Αστερίξ λεγεωνάριος Ο αστερίξ και η χύτρα Ευχαριστώ θερμά τον DrLo που μου χάρισε τον "Αστερίξ λεγεωνάριος" για να συμπληρώσω τη συλλογή μου, μα πιο πολύ που ενδιαφέρθηκε αυτοπροσώπως να το παραδώσει σε οικία συγγενών για να μην τρέχω. Χρόνια πολλά φίλε και καλές γιορτές. 1
Doubt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 @frantan @tigergreg @Locke_John Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές. 3
jethro84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dpolal είπε εσύ την Ati. (να πώ πάλι ότι δεν την έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό αν παίζει) Στείλε pm να κανονίσουμε. Καλημέρα ομάδα! Σου έχω στείλει pm,ευχαριστώ πολύ 😊
MessengerOfGood Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον @koukosπου, όχι μόνο με βοήθησε πάρα πολύ με την μεγάλη εμπειρία του, στο να μπορέσω να βάλω μια γραμμή VOIP, αλλά προθυμοποιήθηκε να μου επιστρέψει και το Fritz Fon WLAN 7140 Modem/Router που του είχα χαρίσει, μιά και ήταν το μόνο ρούτερ που έκανε για αυτή τη δουλειά. Καλές γιορτές Γιάννη και να είσαι πάντα καλά. 10
Al_pacino Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δυστυχώς τον κωδικο του πουλινου δεν κατάφερα να τον χρησιμοποιήσω γιατι στην πλατφορμα δεν με αφήνει με κανενα απο τα 2 email να κανω λογαριασμο ........ δεν ξερω γιατι και εχω μπει και με 2 μπροουνσερ εχει μουλαρώσει ,..........οποτε οποιος τηρεί της γνωστες προϋποθέσεις και οχι αλεξιπτωτιστές μπορω να του δωσω τον κωδικο για να μην παει χαμενος για το hawei store.
paylidis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 19/12/2021 στις 6:50 ΜΜ, m4nos είπε Αν θελει καποιος ν δει την ταινια καλαβρυτα αςμου στειλει πμ Αξιζει ν την δειτε,και ευχαριστω ολη την παρεα για την βοηθεια Many thanks 2
Konstantin77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, Konstantin77 είπε Υπενθύμιση για τον επεξεργαστή λάπτοπ i3-370m. Κρατημένος
TasSou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 20/12/2021 στις 2:36 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Επαναχαρίζεται το iZAK που μου χάρισε ο frantan. Προς αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, όποιος ενδιαφερθεί πρέπει να λάβει υπ΄όψιν του τα εξής: 1. Πρόκειται για media player παλαιάς τεχνολογίας με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. 2. Ο δίσκος που περιείχε ήταν IDE 2.5" 40 GB αλλά χαλασμένος. Τον άλλαξα με άλλον σκληρό IDE 2,5" 80 GB που μου χάρισε ο Tigergreg και δούλεψε. Δίνεται με αυτόν τον δίσκο (ευγενική παραχώρηση του Γρηγόρη) και με τον χαλασμένο που είχε. 3. Δεν έχει έξοδο HDMI. Το βύσμα HDMI που έχει στην πίσω όψη είναι μόνο για να μπεί το καλώδιο που παρέχεται και δίνει SCART, Composite Video (κίτρινο) + Audio Left (άσπρο)+Right (κόκκινο). 4. Έχει ψηφιακή έξοδο ήχου με ειδικό καλώδιο που παρέχεται. 5. Ό,τι αρχεία ήχου, video ή/και εικόνας μετέφερα στον σκληρό του δίσκο, δεν τα είδε όταν το σύνδεσα στην τηλεόραση. Δοκίμασα διάφορους τύπους και ονόματα αρχείων, σε root folder και αλλού, τίποτα Οι οδηγίες που παρέχονται δεν λένε τίποτα σχετικό (είναι υποτυπώδεις). Ίσως φταιει το ότι φορμάρισα τον δισκο σε NTFS. Όποιος ενδιαφέρεται εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και πμ για παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου). Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ @MessengerOfGood Καλές γιορτές σε όλους!
christosg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/12/2021 στις 4:02 ΜΜ, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις Τα παρακάτω είναι ακόμα διαθέσιμα: 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση