barman_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 5 hours ago, e-tic said: Μητρική HP SPITFIRE Rev.A που βγήκε απο ένα HP EliteDesk 800 G2 SFF. Δεν postάρει. Σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα ελλατωματικούς πυκνωτές. LEDοταινία πολύχρωμη με μήκος περίπου 3m. Έχει κοπεί το ένα καλώδιο (πρέπει να έχει 4). Χωρίς τροφοδοτικό/controller. Εκπτωτικό κουπόνι €20 απο huawei store για αγορές άνω των €40 Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στο Μοσχάτο (Ι.Ν. Αγ.Κωνσταντίνου) ή απο Καλλιθέα κέντρο (πλ.Δαβάκη_ Καλησπερα,αυτο το κουπονι,υπαρχει?
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/12/2021 στις 4:02 ΜΜ, christosg είπε 7. Βάσεις ασυρμάτων - άγνωστης λειτουργικότητας Οι παραπάνω σταθμοί βάσης των ασύρματων τηλεφώνων Siemens Gigaset Α120 και Thomson Telecom CE21816GE2-A δεν ταιριάζουν με τα δικά μου τηλέφωνα και είναι διαθέσιμοι για όποιον ενδιαφέρεται. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood 1
peterako Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Al_pacino είπε Thnks και απο εδω poulinos! Τελευταια αναρτηση ..... πωωωω! θα το έπαιρνα, αλλά είμαι μακρινός.
boudito Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον e-tic για το κουπόνι, τώρα τα δώρα των χριστουγέννων θα βγουν κάπως οικονομικότερα! 1
iLOVEthess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στις 17/12/2021 στις 5:02 ΜΜ, witty είπε Καλησπέρα σας, Χαρίζονται τα εικονιζόμενα. 1η φώτο: - διάφορα καλώδια, όποια διευκρίνιση ή επιπλέον φωτογραφίες, ας σταλεί μήνυμα 2η φώτο : - 3 ζευγάρια γυαλιά 3η φώτο : - δύο βαράκια, 3.5 κιλά έκαστος 4η φώτο : - 3 στυλό parker (οι δύο γράφουν, ο τρίτος όχι), - 1 ανταλλακτικό από στυλό givenchy, και - 2 μολύβια (0,7 και 0,5). 5η φώτο : - 2 πορτοφόλια (εάν ΄κάποιο μέλος θέλει επιπλέον φωτογραφίες ή διαστάσεις, ας ενημερώσει) 6η φώτο: - 3 βάζα, χωρητικότητα 600-650 γραμμάρια - 1 κούπα μισού λίτρου, 1 κολωνάτο ποτήρι, 2 κούπες καφέ - ξυδιέρα/λαδιέρα - 3 πλαστικά σφηνοπότηρα 7η φώτο: - σχολικα μετάλλια 8η φώτο: - βιβλίο ελεύθερου επαγγελματία. Από τις 100 σελίδες, έχει χρησιμοποιηθεί μόνο η μία. Δεν χρησιμοποιούνται πλέον, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί για σημειώσεις 9η φώτο : - μητροπάνος 10η φώτο: - διάφορα 11η φώτο: - παναθηναϊκός 12η φώτο: - άλμπουμ 13η φώτο : ΤΑΜΠΟΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ PELIKAN Νο 3. Έχει χρησιμοποιηθεί 5-6 φορές. 14η φώτο: - 3 dvd Παραλαβή από Βύρωνα ή γειτονικές περιοχές (Παγκράτι, Υμηττός, Καισαριανή). pm 4η φώτο
Tsig0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. χαρίζονται 4 τέτοια. https://www.leroymerlin.gr/gr/fotistika/toihou-orofis/edoihismena-spot/dahtulidi-gia-spot-entoihizomeno-inspire-clane-tetragono-kateuthunomeno-62353641 Παραλαβη απο εμενα, Αθηνα Καλλιθεα. Μνμ εδω πρωτα και μετα πμ. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από Tsig0s 3
Lothar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/12/2021 στις 1:20 ΜΜ, Lothar είπε Χαρίζεται HP Deskjet 3835, δουλευει οκ απλά έχει το κλασικο θεμα που δεν τραβαει το χαρτι. επισης έχει μεσα μονο το μελάνι για τα χρωματα σχεδον τελειωμενο. Περιοχη Γλυφαδα Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρεται από Αθηνα κανείς να φεύγει; Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από Lothar 1
MessengerOfGood Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 17/11/2021 στις 10:06 ΠΜ, frantan είπε iZak portable Media center (HDMI , 80GB χωρος, remote, καλωδια) https://www.unibrain.com/products/izak/ Επαναχαρίζεται το iZAK που μου χάρισε ο frantan. Προς αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, όποιος ενδιαφερθεί πρέπει να λάβει υπ΄όψιν του τα εξής: 1. Πρόκειται για media player παλαιάς τεχνολογίας με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. 2. Ο δίσκος που περιείχε ήταν IDE 2.5" 40 GB αλλά χαλασμένος. Τον άλλαξα με άλλον σκληρό IDE 2,5" 80 GB που μου χάρισε ο Tigergreg και δούλεψε. Δίνεται με αυτόν τον δίσκο (ευγενική παραχώρηση του Γρηγόρη) και με τον χαλασμένο που είχε. 3. Δεν έχει έξοδο HDMI. Το βύσμα HDMI που έχει στην πίσω όψη είναι μόνο για να μπεί το καλώδιο που παρέχεται και δίνει SCART, Composite Video (κίτρινο) + Audio Left (άσπρο)+Right (κόκκινο). 4. Έχει ψηφιακή έξοδο ήχου με ειδικό καλώδιο που παρέχεται. 5. Ό,τι αρχεία ήχου, video ή/και εικόνας μετέφερα στον σκληρό του δίσκο, δεν τα είδε όταν το σύνδεσα στην τηλεόραση. Δοκίμασα διάφορους τύπους και ονόματα αρχείων, σε root folder και αλλού, τίποτα Οι οδηγίες που παρέχονται δεν λένε τίποτα σχετικό (είναι υποτυπώδεις). Ίσως φταιει το ότι φορμάρισα τον δισκο σε NTFS. Όποιος ενδιαφέρεται εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και πμ για παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου). Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood 4
Locke_John Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Lothar είπε Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρεται από Αθηνα κανείς να φεύγει; το θέμα αυτό που έχει, αντιμετωπίζεται κάπως; αν δεν έχει ήδη ενδιαφερθεί κάποιος άλλος, θα το ήθελα, έστω για χρήση μόνο scanner.
TasSou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Επαναχαρίζεται το iZAK που μου χάρισε ο frantan. Προς αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, όποιος ενδιαφερθεί πρέπει να λάβει υπ΄όψιν του τα εξής: 1. Πρόκειται για media player παλαιάς τεχνολογίας με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. 2. Ο δίσκος που περιείχε ήταν IDE 2.5" 40 GB αλλά χαλασμένος. Τον άλλαξα με άλλον σκληρό IDE 2,5" 80 GB που μου χάρισε ο Tigergreg και δούλεψε. Δίνεται με αυτόν τον δίσκο (ευγενική παραχώρηση του Γρηγόρη) και με τον χαλασμένο που είχε. 3. Δεν έχει έξοδο HDMI. Το βύσμα HDMI που έχει στην πίσω όψη είναι μόνο για να μπεί το καλώδιο που παρέχεται και δίνει SCART, Composite Video (κίτρινο) + Audio Left (άσπρο)+Right (κόκκινο). 4. Έχει ψηφιακή έξοδο ήχου με ειδικό καλώδιο που παρέχεται. 5. Ό,τι αρχεία ήχου, video ή/και εικόνας μετέφερα στον σκληρό του δίσκο, δεν τα είδε όταν το σύνδεσα στην τηλεόραση. Δοκίμασα διάφορους τύπους και ονόματα αρχείων, σε root folder και αλλού, τίποτα Οι οδηγίες που παρέχονται δεν λένε τίποτα σχετικό (είναι υποτυπώδεις). Όποιος ενδιαφέρεται εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και πμ για παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου). Καλησπέρα. Θα με ενδιέφερε για πειραματισμό ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ δεν ζητηθεί από κάποιο άλλο μέλος. Φιλικά, Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από TasSou 1
Konstantin77 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Υπενθύμιση για τον επεξεργαστή λάπτοπ i3-370m. 1
@11h Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 On 18/12/2021 at 09:47, tasosv1 said: Καλημέρα, χαρίζονται βιβλία ναυτιλιακών σπουδών. Παραλαβή από χαιδάρι ή χολαργό κατόπιν συνεννόησης. Ευχαριστώ πολύ! ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!!! Τασο ευχαριστω πολυ για τα βιβλια, Καλη Χρονια. 1 1
MessengerOfGood Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Θα με ενδιέφερε για πειραματισμό ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ δεν ζητηθεί από κάποιο άλλο μέλος. Φιλικά, Δικό σου.
mples Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Konstantin77 είπε Υπενθύμιση για τον επεξεργαστή λάπτοπ i3-370m. Εχεις πμ
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζονται οι 2 παρακάτω κάρτες γραφικών πριν πάρουν τον δρόμο για την ανακύκλωση. Η Ati λειτουργούσε κανονικά αν και έχω πολύ καιρό να την δοκιμάσω. Η δεύτερη, nvidia 9500 νομίζω ότι είναι, λειτουργεί και αυτή αλλά κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας της. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη. Χαρίζεται και το παρακάτω σύστημα. C2D είναι, με 2GB ram και έναν 320gb hdd. ΔΕΝ ποστάρει αλλά δεν έκατσα να το ψάξω πολύ παραπάνω. Λυπάμαι να το ρίξω και αυτό στην ανακύκλωση, αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει την τύχη του πολύ ευχαρίστως. Από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ λόγο βάρους. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση