Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκπτωτικο κουπονι απο huaweistore αξιας 20 ευρω για αγορες απο 40 και πανω. οποιος το θελει γραφει εδω και του το στελνω με  pm. το δοκιμασα και λειτουργει απλα δεν ολοκληρωσα την αγορα.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ και ας γραψουν πρωτοι.

• Like 5
  • Thanks 4
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα με ενδιεφερε pouliboy !! ισυει σε ποια μαγαζια ;; για κανα bluetooth για το αυτι .

Επεξ/σία από Al_pacino
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 minutes ago, Al_pacino said:

θα με ενδιεφερε pouliboy !! ισυει σε ποια μαγαζια ;; για κανα bluetooth για το αυτι .

σε online αγορες huaweistore.gr  exeis pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Μητρική HP SPITFIRE Rev.A που βγήκε απο ένα HP EliteDesk 800 G2 SFF. Δεν postάρει. Σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα ελλατωματικούς πυκνωτές.
  • LEDοταινία πολύχρωμη με μήκος περίπου 3m. Έχει κοπεί το ένα καλώδιο (πρέπει να έχει 4). Χωρίς τροφοδοτικό/controller.
  • Εκπτωτικό κουπόνι €20 απο huawei store για αγορές άνω των €40

spacer.pngspacer.png

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στο Μοσχάτο (Ι.Ν. Αγ.Κωνσταντίνου) ή απο Καλλιθέα κέντρο (πλ.Δαβάκη_

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 3
Δημοσ.
7 minutes ago, e-tic said:
  • Μητρική HP SPITFIRE Rev.A που βγήκε απο ένα HP EliteDesk 800 G2 SFF. Δεν postάρει. Σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα ελλατωματικούς πυκνωτές.
  • LEDοταινία πολύχρωμη με μήκος περίπου 3m. Έχει κοπεί το ένα καλώδιο (πρέπει να έχει 4). Χωρίς τροφοδοτικό/controller.

spacer.pngspacer.png

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στο Μοσχάτο (Ι.Ν. Αγ.Κωνσταντίνου) ή απο Καλλιθέα κέντρο (πλ.Δαβάκη_

Για μητρικη

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, e-tic είπε

spacer.pngspacer.png

Ενδιαφέρομαι για το κουπόνι

Δημοσ.
1 hour ago, poulinos said:

εκπτωτικο κουπονι απο huaweistore αξιας 20 ευρω για αγορες απο 40 και πανω. οποιος το θελει γραφει εδω και του το στελνω με  pm. το δοκιμασα και λειτουργει απλα δεν ολοκληρωσα την αγορα.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ και ας γραψουν πρωτοι.

δοθηκε 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

δοθηκε 

Thnks και απο εδω poulinos!

Στις 17/12/2021 στις 10:06 ΜΜ, Al_pacino είπε

Χαριζεται το παρακατω πανελ σε ατομο που επιλέξω προσωπικά αναλόγως την συνεισφορά του  και με προτεραιότητα  σε ατομα που μου χαρισαν κατι στο παρελθον ....... ολοι με προσωπικό πμ.

1.jpg

2.jpg

Τελευταια αναρτηση .....

• Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, e-tic είπε

spacer.pngspacer.png

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει η ledoταινια, στελνω PM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Χαρίζεται το παρακάτω πολυμηχανημα Epson WF-2530 (εκτυπωτής, scanner, fax).

https://www.epson.gr/products/printers/inkjet-printers/for-home/workforcewf-2530wf

Σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, έχει να χρησιμοποιηθεί 2 χρόνια.

Παραλαβή το συντομότερο δυνατόν από Κερατσίνι (και αν έχω άμεση ειδοποίηση μπορει το απογευματοβραδο σήμερα να δοθεί και στην Κυψέλη).

ΥΓ. Έχει μπει και σε ομάδα στο Fb για ανακύκλωση προϊόντων, οπότε μπορεί να δοθεί ανά πάσα στιγμή.

Screenshot_20211219-143230_Gallery.jpg

Καλησπέρα σας. Μέ ἐνδιαφέρει, ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Σᾶς στέλνω προσωπικό μήνυμα.

Επεξ/σία από georgios65
Δημοσ.
Στις 17/12/2021 στις 8:40 ΜΜ, TasSou είπε

Ανακεφαλαίωση

Έχουν μείνει:

https://www.picclickimg.com/d/l400/pict/254776818018_/Philips-Rasoio-Philishave-Hp-1608-Vintage-Perfettamente-Funzionante.jpg

1. Philips HP1608/A

Μόνο με το καλώδιό της. Μπήκε στην πρίζα και λειτουργεί. Λείπει το εξάρτημα για τις φαβορίτες.

1408556131-img-0811-opt-jpg.jpg

2. Instaflam Electronic ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @MessengerOfGood

IMG_20211210_192547.jpg.f6de409f3f252fec064839e48f7634cd.jpg

7. Τηλεφωνική συσκευή Intracom ΙΡΙΣ 4001 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΑΝΑ

Shoe-spikes.jpg

8. Σόλα με καρφιά στην συσκευασία της

Μέγεθος 36-40

9. Παγοθραύστης χειροκίνητος διαφημιστικός Baileys

Μικρός

1908574560_1.jpg.a50a84bccd600a821b270d1c09cbdacb.jpg961417177_2.jpg.48d079d67ce18b6a66d6ea84b2c77c0a.jpg

10. Θήκες για παγάκια ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΑΝΑ

Stylo.jpg.00cf40811cf0283e3a8807d31d88a688.jpg

11. @Work PM-828 Erasable Gel Στυλό ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΑΝΑ

TuttUno.jpg.5ce9831d66ea764034fcf5d5154b4a86.jpg

12. Η λεκάνη-προέκταση νεροχύτη που φαίνεται στην φωτό. Μοιάζει άθιχτη.

xlarge_20200213170015_izzy_sws_09c_creme

17. Izzy SWS-09C Βραστήρας ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @vito1

Μπήκε στην πρίζα και δεν άναψε. Θέλει καλό καθάρισμα.

"Καινούργια" και τελευταία:

(Οι φωτό είναι αλιευμένες από το διαδίκτυο για να έχετε μια πρώτη εικόνα του τι θα παραλάβετε. Στην περιγραφή γίνεται λόγος για την κατάσταση των αντικειμένων)

364092660_1.jpg

18. SilverCrest USB webcam

Σκέτη η κάμερα. Δούλεψε σε Windows10 32bit

31NuVZmbLAL._AC_.jpg

19. Sweex Mini Optical Mouse Lime Green MI055

Λίγο φθαρμένο καλώδιο στην ένωση με το κυρίως σώμα αλλά λειτουργικό

20. Σετ επιαγκωνίδες - επιγονατίδες

Πιθανότατα για παιδί-έφηβο. Θέλουν πλύσιμο

729.jpg

21. Τρίφτης τυριού μεταλλικός μικρός

Χωρίς το κάτω μέρος-ταψάκι.

braun-oral-b-professional-care-oxyjet-37

22. Braun Type 3724 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @MessengerOfGood

Σε μέτρια προς καλή κατάσταση. Δεν δοκιμάστηκε

rowenta_dentajet_mh_09_box_1.jpg

23. Rowenta DentaJet (ZM-10) ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @vito1

Κάποιο οδοντιατρικό εργαλείο (;). Σε μέτρια κατάσταση. Δεν δοκιμάστηκε. Χωρίς συσκευασία

Όποιος προλάβει! 😝

Παρέλαβα από το Γιώργο 

Άψογος 

Ευχαριστώ πάρα πολύ 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/12/2021 στις 4:02 ΜΜ, christosg είπε

Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω:

Ευχαριστώ για τα σίδερα και τα τηλέφωνα καθώς και τον Locke_John που μου τα έφερε.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Χαρίζεται το παρακάτω πολυμηχανημα Epson WF-2530 (εκτυπωτής, scanner, fax).

https://www.epson.gr/products/printers/inkjet-printers/for-home/workforcewf-2530wf

Σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, έχει να χρησιμοποιηθεί 2 χρόνια.

Παραλαβή το συντομότερο δυνατόν από Κερατσίνι (και αν έχω άμεση ειδοποίηση μπορει το απογευματοβραδο σήμερα να δοθεί και στην Κυψέλη).

ΥΓ. Έχει μπει και σε ομάδα στο Fb για ανακύκλωση προϊόντων, οπότε μπορεί να δοθεί ανά πάσα στιγμή.

Screenshot_20211219-143230_Gallery.jpg

Δόθηκε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε

Ευχαριστώ για τα σίδερα και τα τηλέφωνα καθώς και τον Locke_John που μου τα έφερε.

Ευχαριστώ και εγώ για τους φακούς. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...