poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 εκπτωτικο κουπονι απο huaweistore αξιας 20 ευρω για αγορες απο 40 και πανω. οποιος το θελει γραφει εδω και του το στελνω με pm. το δοκιμασα και λειτουργει απλα δεν ολοκληρωσα την αγορα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ και ας γραψουν πρωτοι. 5 4
Al_pacino Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) θα με ενδιεφερε pouliboy !! ισυει σε ποια μαγαζια ;; για κανα bluetooth για το αυτι . Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από Al_pacino 1
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 24 minutes ago, Al_pacino said: θα με ενδιεφερε pouliboy !! ισυει σε ποια μαγαζια ;; για κανα bluetooth για το αυτι . σε online αγορες huaweistore.gr exeis pm
e-tic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μητρική HP SPITFIRE Rev.A που βγήκε απο ένα HP EliteDesk 800 G2 SFF. Δεν postάρει. Σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα ελλατωματικούς πυκνωτές. LEDοταινία πολύχρωμη με μήκος περίπου 3m. Έχει κοπεί το ένα καλώδιο (πρέπει να έχει 4). Χωρίς τροφοδοτικό/controller. Εκπτωτικό κουπόνι €20 απο huawei store για αγορές άνω των €40 Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στο Μοσχάτο (Ι.Ν. Αγ.Κωνσταντίνου) ή απο Καλλιθέα κέντρο (πλ.Δαβάκη_ Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από e-tic 3
@11h Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 7 minutes ago, e-tic said: Μητρική HP SPITFIRE Rev.A που βγήκε απο ένα HP EliteDesk 800 G2 SFF. Δεν postάρει. Σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα ελλατωματικούς πυκνωτές. LEDοταινία πολύχρωμη με μήκος περίπου 3m. Έχει κοπεί το ένα καλώδιο (πρέπει να έχει 4). Χωρίς τροφοδοτικό/controller. Εκπτωτικό κουπόνι €20 απο huawei store για αγορές άνω των €40 Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στο Μοσχάτο (Ι.Ν. Αγ.Κωνσταντίνου) ή απο Καλλιθέα κέντρο (πλ.Δαβάκη_ Για μητρικη
boudito Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, e-tic είπε Μητρική HP SPITFIRE Rev.A που βγήκε απο ένα HP EliteDesk 800 G2 SFF. Δεν postάρει. Σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα ελλατωματικούς πυκνωτές. LEDοταινία πολύχρωμη με μήκος περίπου 3m. Έχει κοπεί το ένα καλώδιο (πρέπει να έχει 4). Χωρίς τροφοδοτικό/controller. Εκπτωτικό κουπόνι €20 απο huawei store για αγορές άνω των €40 Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στο Μοσχάτο (Ι.Ν. Αγ.Κωνσταντίνου) ή απο Καλλιθέα κέντρο (πλ.Δαβάκη_ Ενδιαφέρομαι για το κουπόνι
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, poulinos said: εκπτωτικο κουπονι απο huaweistore αξιας 20 ευρω για αγορες απο 40 και πανω. οποιος το θελει γραφει εδω και του το στελνω με pm. το δοκιμασα και λειτουργει απλα δεν ολοκληρωσα την αγορα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ και ας γραψουν πρωτοι. δοθηκε
Al_pacino Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, poulinos είπε δοθηκε Thnks και απο εδω poulinos! Στις 17/12/2021 στις 10:06 ΜΜ, Al_pacino είπε Χαριζεται το παρακατω πανελ σε ατομο που επιλέξω προσωπικά αναλόγως την συνεισφορά του και με προτεραιότητα σε ατομα που μου χαρισαν κατι στο παρελθον ....... ολοι με προσωπικό πμ. Τελευταια αναρτηση ..... 1
llabros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, e-tic είπε Μητρική HP SPITFIRE Rev.A που βγήκε απο ένα HP EliteDesk 800 G2 SFF. Δεν postάρει. Σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα ελλατωματικούς πυκνωτές. LEDοταινία πολύχρωμη με μήκος περίπου 3m. Έχει κοπεί το ένα καλώδιο (πρέπει να έχει 4). Χωρίς τροφοδοτικό/controller. Εκπτωτικό κουπόνι €20 απο huawei store για αγορές άνω των €40 Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στο Μοσχάτο (Ι.Ν. Αγ.Κωνσταντίνου) ή απο Καλλιθέα κέντρο (πλ.Δαβάκη_ Καλησπέρα, με ενδιαφέρει η ledoταινια, στελνω PM
georgios65 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Χαρίζεται το παρακάτω πολυμηχανημα Epson WF-2530 (εκτυπωτής, scanner, fax). https://www.epson.gr/products/printers/inkjet-printers/for-home/workforcewf-2530wf Σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, έχει να χρησιμοποιηθεί 2 χρόνια. Παραλαβή το συντομότερο δυνατόν από Κερατσίνι (και αν έχω άμεση ειδοποίηση μπορει το απογευματοβραδο σήμερα να δοθεί και στην Κυψέλη). ΥΓ. Έχει μπει και σε ομάδα στο Fb για ανακύκλωση προϊόντων, οπότε μπορεί να δοθεί ανά πάσα στιγμή. Καλησπέρα σας. Μέ ἐνδιαφέρει, ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Σᾶς στέλνω προσωπικό μήνυμα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από georgios65
vito1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Στις 17/12/2021 στις 8:40 ΜΜ, TasSou είπε Ανακεφαλαίωση Έχουν μείνει: 1. Philips HP1608/A Μόνο με το καλώδιό της. Μπήκε στην πρίζα και λειτουργεί. Λείπει το εξάρτημα για τις φαβορίτες. 2. Instaflam Electronic ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @MessengerOfGood 7. Τηλεφωνική συσκευή Intracom ΙΡΙΣ 4001 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΑΝΑ 8. Σόλα με καρφιά στην συσκευασία της Μέγεθος 36-40 9. Παγοθραύστης χειροκίνητος διαφημιστικός Baileys Μικρός 10. Θήκες για παγάκια ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΑΝΑ 11. @Work PM-828 Erasable Gel Στυλό ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΑΝΑ 12. Η λεκάνη-προέκταση νεροχύτη που φαίνεται στην φωτό. Μοιάζει άθιχτη. 17. Izzy SWS-09C Βραστήρας ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @vito1 Μπήκε στην πρίζα και δεν άναψε. Θέλει καλό καθάρισμα. "Καινούργια" και τελευταία: (Οι φωτό είναι αλιευμένες από το διαδίκτυο για να έχετε μια πρώτη εικόνα του τι θα παραλάβετε. Στην περιγραφή γίνεται λόγος για την κατάσταση των αντικειμένων) 18. SilverCrest USB webcam Σκέτη η κάμερα. Δούλεψε σε Windows10 32bit 19. Sweex Mini Optical Mouse Lime Green MI055 Λίγο φθαρμένο καλώδιο στην ένωση με το κυρίως σώμα αλλά λειτουργικό 20. Σετ επιαγκωνίδες - επιγονατίδες Πιθανότατα για παιδί-έφηβο. Θέλουν πλύσιμο 21. Τρίφτης τυριού μεταλλικός μικρός Χωρίς το κάτω μέρος-ταψάκι. 22. Braun Type 3724 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @MessengerOfGood Σε μέτρια προς καλή κατάσταση. Δεν δοκιμάστηκε 23. Rowenta DentaJet (ZM-10) ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @vito1 Κάποιο οδοντιατρικό εργαλείο (;). Σε μέτρια κατάσταση. Δεν δοκιμάστηκε. Χωρίς συσκευασία Όποιος προλάβει! 😝 Παρέλαβα από το Γιώργο Άψογος Ευχαριστώ πάρα πολύ 1
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/12/2021 στις 4:02 ΜΜ, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Ευχαριστώ για τα σίδερα και τα τηλέφωνα καθώς και τον Locke_John που μου τα έφερε. 2
Crybal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Al_pacino είπε Thnks και απο εδω poulinos! Τελευταια αναρτηση ..... Πμ
_Biohazard_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Χαρίζεται το παρακάτω πολυμηχανημα Epson WF-2530 (εκτυπωτής, scanner, fax). https://www.epson.gr/products/printers/inkjet-printers/for-home/workforcewf-2530wf Σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, έχει να χρησιμοποιηθεί 2 χρόνια. Παραλαβή το συντομότερο δυνατόν από Κερατσίνι (και αν έχω άμεση ειδοποίηση μπορει το απογευματοβραδο σήμερα να δοθεί και στην Κυψέλη). ΥΓ. Έχει μπει και σε ομάδα στο Fb για ανακύκλωση προϊόντων, οπότε μπορεί να δοθεί ανά πάσα στιγμή. Δόθηκε
Locke_John Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Ευχαριστώ για τα σίδερα και τα τηλέφωνα καθώς και τον Locke_John που μου τα έφερε. Ευχαριστώ και εγώ για τους φακούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση