tolakos100 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ και δημοσίως τον mourgoluko αφενός για την οθόνη λάπτοπ που τόσο Φιλικά μου χάρισε, αφετέρου για το εξαιρετικό πακετάρισμα που μπήκε στον κόπο να κάνει. Ούτε κατάστημα δεν κάνει τέτοιο πακέτο. Καλές γιορτές σε όλους!☺️ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas kostakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω παρα πολυ τον φιλο Γιωργο (Tigio13) για την τιμονιερα και να πω οτι τετοια παιδια σπανιζουν Καλησπερα σε ολους εχω μια tv tft 7'' Matrix αριστη ακομα με την ζελατινα στην οθονη, ειναι αναλογικη. Αν την θελει καποιος, μπορει να την παρει καθημερινες απο Πειραια και Σ/Κ απο Κορυδαλλο. Οποιος ενδιαφερεται πμ Βαζω και καποιες φωτο ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από kostas kostakis 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, Χαρίζονται τα εικονιζόμενα. 1η φωτογραφία : - σκαφάκι - μπατονέτες - πανάκια καθαρισμού για γυαλιά 2η φωτογραφία : 39 νούμερο 3η φωτογραφία : 44 νούμερο 4η + 5η + 6η φωτογραφία : 45 νούμερο 7η + 8η φωτογραφία : 46 2/3 νούμερο 9η φωτογραφία : 46 νούμερο Παραλαβή από Βύρωνα ή γειτονικές περιοχές (Παγκράτι, Καισαριανή, Υμηττός) Καλησπέρα, Χαρίζονται. Παραλαβή από Βύρωνα ή γειτονικές περιοχές (Παγκράτι, Καισαριανή, Υμηττός) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, tigergreg είπε 6 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ....ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ... 1.2 ΤΕΜΑΧΙΑ VERIFONE 02341-16 2X12V 2X0,625A...5 PIN CONECTOR... 2.CAL-COMP R1616 30V 400mA 3.PHILIPS SBC5420/00 2X6V μαλλον για φορτιστης καμερας μοιαζει... 4.ERICSSON PI-41-356V 6V 700mA απο παλιο κινητο χρησιμο για πολλες δουλειες. Χωρις το βυσμα του. 5.SMART BATTERY CHARGER FOR LITHIUM-ION BATTERY ΓΙΑ 5-6 ΕΙΔΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ TRAVEL CHARGER ATC-520 Αν ειναι δυνατον να φυγουν πακετο και τα κρατατε-πετατε-δινετε αλλου. Παραλαβη αμεσα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απ το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΜ. Γρηγορη, θα με ενδιεφεραν τα τροφοδοτικα εκτος τον φορτιστη μπαταριων , για παραλαβη μεσοβδομαδα αν δεν βιαζεσαι να φυγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Γρηγορη, θα με ενδιεφεραν τα τροφοδοτικα εκτος τον φορτιστη μπαταριων , για παραλαβη μεσοβδομαδα αν δεν βιαζεσαι να φυγουν. Κρατημενα....εχεις ΠΜ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, kostas kostakis είπε Ευχαριστω παρα πολυ τον φιλο Γιωργο (Tigio13) για την τιμονιερα και να πω οτι τετοια παιδια σπανιζουν Καλησπερα σε ολους εχω μια tv tft 7'' Matrix αριστη ακομα με την ζελατινα στην οθονη, ειναι αναλογικη. Αν την θελει καποιος, μπορει να την παρει καθημερινες απο Πειραια και Σ/Κ απο Κορυδαλλο. Οποιος ενδιαφερεται πμ Βαζω και καποιες φωτο καλησπερα θα την ηθελα αν γινεται.... ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas kostakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, alexcrx είπε καλησπερα θα την ηθελα αν γινεται.... ευχαριστω πολυ στειλε πμ να κανονισουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, peterako είπε Δόθηκαν στον @KaRLoSSaLoNiKa Ευχαριστώ παρελαβα και σευχαριστω παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f2bnp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται μητρική socket 478 Gigabyte GA-8S648FX με το 648FX chipset της SiS, καθώς και μία ψύκτρα για το σόκετ, θα δω αν έχω και κάποιον επεξεργαστή αν κάποιος θέλει. Έχει υποστήριξη για 800αρι FSB και 400αρες μνήμες DDR, οπότε σηκώνει τα πάντα από επεξεργαστές και μνήμες. Όλοι οι πυκνωτές σε πολύ καλή κατάσταση, ένας έχει αντικατασταθεί. Παραλαβή από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια. Τελευταίο bump, μετά τα διώχνω. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, f2bnp είπε Gigabyte GA-8S648FX Καλησπέρα, στέλνω pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kostas kostakis είπε Καλησπερα σε ολους εχω μια tv tft 7'' Matrix αριστη ακομα με την ζελατινα στην οθονη, ειναι αναλογικη. Αν την θελει καποιος, μπορει να την παρει καθημερινες απο Πειραια και Σ/Κ απο Κορυδαλλο. Οποιος ενδιαφερεται πμ Βαζω και καποιες φωτο Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει, σου στέλνω pm. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Να ευχαριστήσω δημόσια και θερμότατα τον tigergreg (που μου το χάρισε) και τον crybal( που μου το έφερε) για το DVD writer ! Ελπίζω να το εγκαινιασω πριν το 2022 αν και με την απογραφή που έμπλεξα φοβάμαι ότι δεν θα προλάβω. Επίσης ευχαριστώ τον jethro84 που προσφέρθηκε να με βοηθησει και αυτός να βρω μια συσκευή, και μόνο η πρόθεση για εμένα έχει μεγάλη σημασία και μεταδίδει θετικά vibes! Ευχαριστώ πολύ όλους και εύχομαι να έχουμε καλές γιορτές!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ τον tigergreg για τις ταίνίες DVD με παλιά κλασσικά έργα, τον 1insomnia για την τοστιέρα, τις κουνοποσυσκευές, το γκαζάκι και το πλυστικό δοντιών Brown και τον TasSou που μου τα παρέδωσε, τον frantan για το Ethernet switch το σώμα της φωτογραφικής και το iZak και τον Crybal που (ως συνήθως) είχε την καλοσύνη να μου τα φέρει μαζί με τα καταπληκτικά ανοιχτήρια κρασιού. Καλές γιορτές σε όλους. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, kostas kostakis είπε Ευχαριστω παρα πολυ τον φιλο Γιωργο (Tigio13) για την τιμονιερα και να πω οτι τετοια παιδια σπανιζουν Καλησπερα σε ολους εχω μια tv tft 7'' Matrix αριστη ακομα με την ζελατινα στην οθονη, ειναι αναλογικη. Αν την θελει καποιος, μπορει να την παρει καθημερινες απο Πειραια και Σ/Κ απο Κορυδαλλο. Οποιος ενδιαφερεται πμ Βαζω και καποιες φωτο πραγματικα αψογος ο Κωστας.........χιλια ευχαριστω και καλες γιορτες με υγεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το παρακάτω πολυμηχανημα Epson WF-2530 (εκτυπωτής, scanner, fax). https://www.epson.gr/products/printers/inkjet-printers/for-home/workforcewf-2530wf Σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, έχει να χρησιμοποιηθεί 2 χρόνια. Παραλαβή το συντομότερο δυνατόν από Κερατσίνι (και αν έχω άμεση ειδοποίηση μπορει το απογευματοβραδο σήμερα να δοθεί και στην Κυψέλη). ΥΓ. Έχει μπει και σε ομάδα στο Fb για ανακύκλωση προϊόντων, οπότε μπορεί να δοθεί ανά πάσα στιγμή. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από _Biohazard_ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση