krsgiannis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις θα με ενδιεφερε και εμενα το 9 και το 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doakes Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το 12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 6:33 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ψηφιακό ρολόϊ μέτρησης καρδιακών παλμών Run Tec μαζί με τη ζώνη στήθους. Έχει και χρονόμετρο, countdown, ημερομηνία κλπ. Η ζώνη καρδιακών παλμών εντοπίζει την ηλεκτρική δραστηριότητα της καρδιάς, οπότε οι ενδείξεις προσφέρουν υψηλή ακρίβεια, πολύ μεγαλύτερη από τα διάφορα wearables που "μετράνε" από τον καρπό και τρώνε τη μπαταρία. Σου δίνει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τον ρυθμό του καρδιακού παλμού σου. Δεν χρειάζεται να σταματησεις τελείως για να μετρήσει. Έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (1 έτος) και είναι Splash Resistant. Ίσως κάπου έχω και το κουτί του και το manual (αν υπάρξει ενδιαφέρον θα ρίξω μια ματιά να τα βρώ). Χρειαζεται δυο κοινές μπαταρίες 3V, μία το ρολόί και μία ο αισθητήρας της ζωνης (οι υπάρχουσες έχουν εξαντληθεί). Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το πλαστικό λουράκι του έχει κοπεί λόγω χρόνου. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πρακτικά καθόλου. Το λουράκι έχει πλάτος 16 χιλ. Οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές αλλά η οθόνη είναι... Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη @MessengerOfGood για ακόμα μία φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, TasSou είπε Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη @MessengerOfGood για ακόμα μία φορά Κι εγω ευχαριστω για το τηλεφωνάκι και τις κουνουποψησταριές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Κι εγω ευχαριστω για το τηλεφωνάκι και τις κουνουποψησταριές Tα εύσημα πάνε στον Στέλιο @1insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις ενδιαφερομαι για το 10, στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους.Χαριζεται αυτό εδώ το τσαντάκι το οποίο δεν κλείνει γιατί έχει σπάσει ένα δοντακι από το φερμουάρ ..Σε περίπτωση που κάποιος το θέλει μου στέλνει μήνυμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις Καλησπέρα, Με ενδιαφέρουν τα 4,6,9,13 (ειδικα τα 6,9). Μπορώ να περάσω από Γλυφάδα και να επαναμοιρασω τα υπόλοιπα. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 8:50 ΜΜ, life is music είπε Χαρίζεται μητρική asus η οποία για κάποιο λόγο κάτι έχει κάει στην μητρική .Η μητρική είναι η P8P67-M της asus socket 1155 ...ανεβάζω και φωτό Ευχαριστώ πολύ. Σύντομα θα ασχοληθώ μαζί της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καρτα γραφικωνε για παλιοτερα συστηματα ΤΕΡΑΣ που χρειαζεται μονη της 350-400W τουλαχιστον... Την εβαλα να δουλεψει με ενα 750αρι αλλα δεν αναψε οποτε δεν γνωριζω λειτουργικοτητα.... ΠΙΑΝΕΙ 3 ΘΕΣΕΙΣ... PALIT 4870X2 ΔΙΠΥΡΗΝΗ.... Παραλαβη το γρηγοροτερο ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου στο εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.... ΥΓ2.ΕΧΕΙ 2Χ8ΡΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΥΜΑ.... ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από tigergreg 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tigergreg είπε Καρτα γραφικωνε για παλιοτερα συστηματα ΤΕΡΑΣ που χρειαζεται μονη της 350-400W τουλαχιστον... Την εβαλα να δουλεψει με ενα 750αρι αλλα δεν αναψε οποτε δεν γνωριζω λειτουργικοτητα.... ΠΙΑΝΕΙ 3 ΘΕΣΕΙΣ... PALIT 4870X2 ΔΙΠΥΡΗΝΗ.... Παραλαβη το γρηγοροτερο ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου στο εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Με ενδιαφερει για πειραματα. Ακυρο Γρηγορη σορρυ. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ακυρο Γρηγορη σορρυ. Δεν υπαρχει θεμα φιλε.🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις Θα με ενδιέφεραν 3. και 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, tigergreg είπε Καρτα γραφικωνε για παλιοτερα συστηματα ΤΕΡΑΣ που χρειαζεται μονη της 350-400W τουλαχιστον... Την εβαλα να δουλεψει με ενα 750αρι αλλα δεν αναψε οποτε δεν γνωριζω λειτουργικοτητα.... ΠΙΑΝΕΙ 3 ΘΕΣΕΙΣ... PALIT 4870X2 ΔΙΠΥΡΗΝΗ.... Παραλαβη το γρηγοροτερο ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου στο εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.... Γρηγόρη, θα ήθελα να παίξω μαζί της. Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, tigergreg είπε Καρτα γραφικωνε για παλιοτερα συστηματα ΤΕΡΑΣ που χρειαζεται μονη της 350-400W τουλαχιστον... Την εβαλα να δουλεψει με ενα 750αρι αλλα δεν αναψε οποτε δεν γνωριζω λειτουργικοτητα.... ΠΙΑΝΕΙ 3 ΘΕΣΕΙΣ... PALIT 4870X2 ΔΙΠΥΡΗΝΗ.... Παραλαβη το γρηγοροτερο ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου στο εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.... Να της βαλω χερι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση