Doubt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Locke_John είπε Αθήνα: αντικείμενο δεν είναι, αλλά πρόκειται για δωρεάν προβολές ταινιών εντός Αθήνας τις ερχόμενες ημέρες: https://www.aoaff.gr/nea_aoaff_gr/arthro/aoaff_2021_xmas_edition-15555308/ Υπαίθριες προβολές Δεκέμβρη μήνα, ευτυχώς δεν χάνουμε το χιούμορ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 13/12/2021 στις 10:30 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.MODEM THOMSON ST 536i V6 ISDN (CONN-X) πληρες... 2.MODEM ZTE ZXHNH208N (CYTA) πληρες... 3.Πακετο σφραγισμενο μαντηλακια καθαρισμου οθονων κινητων, λαπτοπ, υπολογιστων, ταμπλετ κλπ W5 screen & smartphone wipes του LIDL. Παραλαβη ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε ΠΜ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστώ Γρηγόρη. Νά 'σαι πάντα καλά να χαρίζεις Το #1 δεν κάνει για ΑΡ (αυτός είναι ο μόνος λόγος που τα θέλω τα modem) και επαναχαρίζεται (από Παπάγου). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Χαριζονται περιπου 100 μικρες καρτουλες που πηγαινουν με δωρα. Ειναι απο την ΖΩΣΠ (ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ). ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ. Παραλαβη το γρηγοροτερο ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου στο εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται περιπου 100 μικρες καρτουλες που πηγαινουν με δωρα. Ειναι απο την ΖΩΣΠ (ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ). ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ. Παραλαβη το γρηγοροτερο ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου στο εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. αν καταλαβαίνω καλά προτιμας να τις δώσεις σε κάποιο κατάστημα; αν όχι, θ με ενδιέφεραν λίγες, για χρήση στα φετινά μου δώρα, πχ. 5-6 . υγ. πολύ ωραίες, ειδικά αναλογιζόμενοι το πώς έχουν ζωγραφιστεί. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Locke_John 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Χαριζεται εξωτερικο DVD writer Samsung SE-208gb.To ειχα παρει απο αλλο μελος αλλά τελικά δεν μου επαιξε.Διαβασε μια φορά (την πρωτη φορα) και κατόπιν κάνει σαν να ξεκιναει να διαβαζει αλλά σταματει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα και δεν βλεπει το δισκάκι.Το ανοιξα να δω μήπως κάτι το εμποδίζει ή εχει βγει κάποια καλωδιοταινία αλλα δεν μπορέσα να βρω κάτι. Παραλαβη πρωινα απο Δαφνη,απογευματα απο Κυψελη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαριζεται εξωτερικο DVD writer Samsung SE-208gb.To ειχα παρει απο αλλο μελος αλλά τελικά δεν μου επαιξε.Διαβασε μια φορά (την πρωτη φορα) και κατόπιν κάνει σαν να ξεκιναει να διαβαζει αλλά σταματει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα και δεν βλεπει το δισκάκι.Το ανοιξα να δω μήπως κάτι το εμποδίζει ή εχει βγει κάποια καλωδιοταινία αλλα δεν μπορέσα να βρω κάτι. Παραλαβη πρωινα απο Δαφνη,απογευματα απο Κυψελη Με ενδιαφέρει, στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Locke_John είπε αν καταλαβαίνω καλά προτιμας να τις δώσεις σε κάποιο κατάστημα; αν όχι, θ με ενδιέφεραν λίγες, για χρήση στα φετινά μου δώρα, πχ. 5-6 . υγ. πολύ ωραίες, ειδικά αναλογιζόμενοι το πώς έχουν ζωγραφιστεί. Δεν εχω θεμα....ας ωφεληθουν περισσοτεροι. Επειδη ειναι τριαδες δινονται 3,6,9 κλπ Οταν φτασεις πεσμου ποσα θελεις να σου δωσω.... Περιμενω τηλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 10/12/2021 στις 8:57 ΜΜ, thodorteo είπε Καλησπέρα,χαριζονται 2 powerlines απο τα οποια το ενα δεν δουλευει θα ηθελα οποιος ενδιαφερεται να μου απαντησει αμεσα να του/της τα στειλω μεχρι αυριο - ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Τα παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον φίλο μας. Καλές γιορτές! ΥΓ Αυτοί οι λέβέντες της ACS χρεώνουν 10,70€ για μεταφορά ενός πολύ μικρού δέματος! Τα ΕΛΤΑ θέλουν 3,50€. Το Θεό τους δεν έχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις 45 λεπτά πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις Με ενδιαφερει το 13, στελνω pm. Επίσης θ μπορουσα ν παραλαβω το 4 και το 10 για λογαριασμό του tigergreg καθώς μένουμε δίπλα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Locke_John 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις Με ενδιαφέρει το 7 (τηλέφωνα) και το #6 (σίδερα, αν δεν ενδιαφερθεί άλλος).αν μπορεί να τα πάρει ο Locke_John που είναι πιό κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις Με ενδιαφέρει το 9. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τό laptop(10). Eὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, christosg είπε 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwnssk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκης φίλου χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 2. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 3. Router - άγνωστης λειτουργικότητας 4. Ραδιόφωνο - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφορα τηλεκοντρόλ - άγνωστης λειτουργικότητας 6. Δυο σίδερα Philips - άγνωστης λειτουργικότητας 7. Βάσεις ασυρμάτων και ένα ασύρματο χωρίς βάση - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα accessories και 2 μελάνια στα κουτιά τους - Δούλευε μέχρι ένα χρόνο πριν όπου άρχισαν να αναβοσβήνουν τα φωτάκια. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες από το internet αλλά τζίφος. Μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 9. Κουτί TurboX με board 775 και CPU core2. Τελευταία φορά πριν λίγα χρόνια δούλευε. 10. laptop HP nx6110. Λειτουργικό. 11. Εκτυπωτής HP D2460. Πριν πολλά χρόνια που πήγε αποθήκη δούλευε. Τώρα δεν ξέρω. 12. Βιντεοκασέτες VHS - κυρίως από National Geographic και μερικές ταινιες 13. Μια Εγκυκλοπαίδεια, Σειρά Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Μεγάλες Ανασυγκροτήσεις Me ενδιαφέρει το λαπτοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση