sivitana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα σας, Χαρίζονται το παρακάτω σετ σαλονιού που αποτελείται απο 3θέσιο ,2θέσιο καναπέ 1τραπεζάκι σαλονιού. Βρίσκομαι στην περιοχή της Καλλιθέας, η μόνη προυπόθεση ειναι να αναλάβει αν τα θέλει καποιος να τα κατεβάσει απο τον 5ο. Πολυ πιθανό μέχρι το Σκ να τους σπάσω και να τα πετάξω λόγω αγοράς νέων. Αν ενδιαφερθεί κάποιος ας μου στείλει θα βοηθήσω και εγώ εαν χρειαστεί στην μεταφορά μέχρι κάτω. 10
Locke_John Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, sivitana είπε Καλημέρα σας, Χαρίζονται το παρακάτω σετ σαλονιού που αποτελείται απο 3θέσιο ,2θέσιο καναπέ 1τραπεζάκι σαλονιού. Βρίσκομαι στην περιοχή της Καλλιθέας, η μόνη προυπόθεση ειναι να αναλάβει αν τα θέλει καποιος να τα κατεβάσει απο τον 5ο. Πολυ πιθανό μέχρι το Σκ να τους σπάσω και να τα πετάξω λόγω αγοράς νέων. Αν ενδιαφερθεί κάποιος ας μου στείλει θα βοηθήσω και εγώ εαν χρειαστεί στην μεταφορά μέχρι κάτω. έστειλα pm, κυρίως για το τραπεζάκι. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Locke_John 1
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sivitana είπε Καλημέρα σας, Χαρίζονται το παρακάτω σετ σαλονιού που αποτελείται απο 3θέσιο ,2θέσιο καναπέ 1τραπεζάκι σαλονιού. Βρίσκομαι στην περιοχή της Καλλιθέας, η μόνη προυπόθεση ειναι να αναλάβει αν τα θέλει καποιος να τα κατεβάσει απο τον 5ο. Πολυ πιθανό μέχρι το Σκ να τους σπάσω και να τα πετάξω λόγω αγοράς νέων. Αν ενδιαφερθεί κάποιος ας μου στείλει θα βοηθήσω και εγώ εαν χρειαστεί στην μεταφορά μέχρι κάτω. Δεν ενδιαφέρομαι αλλά είναι ωραιοι καναπέδες. Κάποιος εδω΄μέσα είχε αναφέρει κάποιους που τους παίρνουν και τους φτιάχνουν (charity). Υπάρχει και το site "Χάρισέ το "https://xariseto.gr/viewforum.php?f=253 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood 1
paylidis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Δεν ενδιαφέρομαι αλλά είναι ωραιοι καναπέδες. Κάποιος εδω΄μέσα είχε αναφέρει κάποιους που τους παίρνουν και τους φτιάχνουν (charity). Στη ΡΕΤΟ λογικα αναφερεσαι... ΦΙλε sivitana κανε ενα τηλ σε αυτους αν δεν ενδιαφερθει καποιος συμφορουμιτης.. 4
Locke_John Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Δεν ενδιαφέρομαι αλλά είναι ωραιοι καναπέδες. Κάποιος εδω΄μέσα είχε αναφέρει κάποιους που τους παίρνουν και τους φτιάχνουν (charity). Υπάρχει και το site "Χάρισέ το "https://xariseto.gr/viewforum.php?f=253 πρόκειται για την ομάδα Ρέτο, τους καλείς στο 2106625096 και έρχονται και παραλαμβάνουν. (νομίζω πρόκειται για ομάδα ανθρώπων που έχουν απεξαρτηθεί ) 1
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Στη ΡΕΤΟ λογικα αναφερεσαι... ΦΙλε sivitana κανε ενα τηλ σε αυτους αν δεν ενδιαφερθει καποιος συμφορουμιτης.. Ναι https://www.retohellas.com/ 2
sivitana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Εχω επικοινωνήσει αλλά δυστυχώς αργεί η διαδικασία και δεν το γνώριζα και πιο νωρίς ωστέ να το δρομολογήσω γιατί και εγώ δεν θέλω να τους πετάξω.Αλλα δυστυχώς με πιέζει πολύ ο χρόνος και δεν βρίσκω κάποιο ίδρυμα που να ενδιαφέρεται.Και είναι και σε άρτια κατάσταση και με στενοχωρεί να τους πετάξω και να μην τους πάρει ένας άνθρωπος που τους έχει ανάγκη.Και μου είναι και δύσκολη η μεταφορά και για αυτό τους χαρίζω ωστέ να αναλάβει κάποιος να τους κατεβάσει κιόλας. 7
Locke_John Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sivitana είπε Εχω επικοινωνήσει αλλά δυστυχώς αργεί η διαδικασία και δεν το γνώριζα και πιο νωρίς ωστέ να το δρομολογήσω γιατί και εγώ δεν θέλω να τους πετάξω.Αλλα δυστυχώς με πιέζει πολύ ο χρόνος και δεν βρίσκω κάποιο ίδρυμα που να ενδιαφέρεται.Και είναι και σε άρτια κατάσταση και με στενοχωρεί να τους πετάξω και να μην τους πάρει ένας άνθρωπος που τους έχει ανάγκη.Και μου είναι και δύσκολη η μεταφορά και για αυτό τους χαρίζω ωστέ να αναλάβει κάποιος να τους κατεβάσει κιόλας. (αν πάντως βρεθεί κάποιος που τους θέλει κ έχει δικό του μεταφορικό μέσο, μπορώ ν βοηθήσω στην μεταφορά αν πρόκειται για κάποια ώρα του Σαββάτου (εγώ δεν έχω κατάλληλο μεταφορικό μέσο κ έξτρα χέρια βοήθειας )). οντοπικ: Αθήνα: αντικείμενο δεν είναι, αλλά πρόκειται για δωρεάν προβολές ταινιών εντός Αθήνας τις ερχόμενες ημέρες: https://www.aoaff.gr/nea_aoaff_gr/arthro/aoaff_2021_xmas_edition-15555308/ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Locke_John 8
papoys1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, sivitana είπε Καλημέρα σας, Χαρίζονται το παρακάτω σετ σαλονιού που αποτελείται απο 3θέσιο ,2θέσιο καναπέ 1τραπεζάκι σαλονιού. Βρίσκομαι στην περιοχή της Καλλιθέας, η μόνη προυπόθεση ειναι να αναλάβει αν τα θέλει καποιος να τα κατεβάσει απο τον 5ο. Πολυ πιθανό μέχρι το Σκ να τους σπάσω και να τα πετάξω λόγω αγοράς νέων. Αν ενδιαφερθεί κάποιος ας μου στείλει θα βοηθήσω και εγώ εαν χρειαστεί στην μεταφορά μέχρι κάτω. Καλημέρα θα με ενδιέφερε ειδικά ο καναπές κρεβάτι και δεύτερη περίπτωση ο διθέσιος αν δεν έχει ενδιαφερθεί κάποιος άλλος. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΑ. Μετά το κατάλαβα ότι ο διθέσιος είναι και κρεβάτι. 😊 ΕΠΕΡΓΑΣΙΑ 2 . Θα αποσύρω το ενδιαφέρον.Νόμιζα κρεβάτι γίνεται ο διθέσιος αλλά ο τριθέσιος δεν με βολεύει. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από papoys1 2
Locke_John Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 @Crybal ευχαριστώ για τα 2 ανοιχτήρια κρασιού, τα παρέλαβα από τον Γρηγόρη @tigergreg όπου τα άφησες για εμένα. 1
spock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, mples είπε παιδια η μητρικη υπαρχει ακομα αν την θελει κανεις Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;
DrLo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sivitana είπε Καλημέρα σας, Χαρίζονται το παρακάτω σετ σαλονιού που αποτελείται απο 3θέσιο ,2θέσιο καναπέ 1τραπεζάκι σαλονιού. Βρίσκομαι στην περιοχή της Καλλιθέας, η μόνη προυπόθεση ειναι να αναλάβει αν τα θέλει καποιος να τα κατεβάσει απο τον 5ο. Πολυ πιθανό μέχρι το Σκ να τους σπάσω και να τα πετάξω λόγω αγοράς νέων. Αν ενδιαφερθεί κάποιος ας μου στείλει θα βοηθήσω και εγώ εαν χρειαστεί στην μεταφορά μέχρι κάτω. Πραγματικά είναι κρίμα να τους σπάσεις. Καταλαβαινω βέβαια και το αντικειμενικό σου πρόβλημα. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να τους πάρει. Αν παρόλα αυτά γίνει το "μοιραίο" και αν είναι δυνατό να σωθεί ο μηχανισμός (να μην τον σπάσεις αλλά να τον βγάλεις πχ αν γίνεται) του διθέσιου θα με ενδιέφερε. Τι πλάτος έχει από εκει που κουμπώνει στον καναπέ μεσα μέχρι την άλλη πλευρά; θα έπερνα όλον τον διθέσιο κυρίως για τον μηχανισμό του, αλλά - πραγματικά είναι κρίμα να χαλαστεί - δεν έχω μεταφορικό μου να τον χωράει ενώ τον μηχανισμό μονο παλεύεται νομίζω Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από DrLo 1
mples Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, spock είπε Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; καματερο ειμαι καλυτερα ομως να ρωτας με πμ μην γεμιζουμε εδω με αυτα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από mples
Doubt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, sivitana είπε Εχω επικοινωνήσει αλλά δυστυχώς αργεί η διαδικασία και δεν το γνώριζα και πιο νωρίς ωστέ να το δρομολογήσω γιατί και εγώ δεν θέλω να τους πετάξω.Αλλα δυστυχώς με πιέζει πολύ ο χρόνος και δεν βρίσκω κάποιο ίδρυμα που να ενδιαφέρεται.Και είναι και σε άρτια κατάσταση και με στενοχωρεί να τους πετάξω και να μην τους πάρει ένας άνθρωπος που τους έχει ανάγκη.Και μου είναι και δύσκολη η μεταφορά και για αυτό τους χαρίζω ωστέ να αναλάβει κάποιος να τους κατεβάσει κιόλας. Αν δεν τους πάρει κανείς από εδώ (παππούς;) βάλε στη χρυσή ευκαιρία αγγελία, θα βρεθεί κάποιος.
sivitana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Να αναφέρω πως ο 2Θέσιος είναι χωρίς κρεβάτι.Μόνο ο 3Θέσιος γίνεται και κρεβάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση