Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 12/12/2021 στις 12:35 ΜΜ, geioannou είπε

Χαρίζεται video Panasonic, για την εποχή του πολύ καλό. Για όποιον μπορει να είναι χρήσιμο. Για συνεννόηση pm

IMG-935965976e4e83916e1bc8a7d7c87d04-V.jpg

Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον εάν είναι διαθέσιμο, στέλνω πμ.

Δημοσ.
Στις 11/12/2021 στις 8:23 ΠΜ, witty είπε

Καλημέρα,

Χαρίζεται ψηφιακό πολύμετρο.

Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής

PC110025.JPG

Ευχαριστώ πολύ τον witty για το πολύμετρο 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/12/2021 στις 5:09 ΜΜ, witty είπε

Καλησπέρα,

Χαρίζονται τα παρακάτω.

Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής ή γειτονικές περιοχές (Παγκράτι, Καισαριανή, Υμηττός).

Η ξυριστική δυσλειτουργεί, συνεπώς θα έχει νόημα να την παραλάβει κάποιο μέλος που γνωρίζει να επιλύει τέτοια θέματα

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

10.JPG

Παρέλαβα ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται....

1.MODEM  THOMSON  ST 536i V6  ISDN  (CONN-X)  πληρες...

spacer.png

2.MODEM ZTE ZXHNH208N (CYTA)  πληρες...

spacer.png

3.Πακετο  σφραγισμενο  μαντηλακια  καθαρισμου  οθονων  κινητων, λαπτοπ,

υπολογιστων, ταμπλετ  κλπ   W5  screen & smartphone wipes  του  LIDL.

spacer.png

Παραλαβη   ΑΜΕΣΑ  ΚΑΙ  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου   πισω  απο  το  εφετειο  ΑΘΗΝΑΣ.

Ποσταρετε   πρωτα  εδω   και   καπακι   στειλτε  ΠΜ.

ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ  ΣΕ   ΟΛΟΥΣ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/12/2021 στις 2:42 ΜΜ, mourgolukos είπε

Συνεχίζοντας το ξεκαθάρισμα, βγήκαν τα 2 παρακάτω

Οθόνη λάπτοπ 15.4

Φορητή τηλεόραση (δεν πιάνει ψηφιακά - αναλογική μόνο είσοδος - ιδανική για ρετρό κονσόλες κλπ)

Παραλαβή από τον χώρο μου δραπετσώνα όσο πιο άμεσα γίνεται. Θα φύγουν μαζί πακέτο και κανονίζετε με όποιον τα πάρει για το εναπομείνον κομμάτι

Πρώτα εδώ, μετά ΠΜ

Τα δίνω σε όποιον θέλω, απλά και λιτά

1.jpg

Επαναχαρίζεται η φορητή TV 7" που μου χάρισε ο @mourgolukos γιατί τελικά δεν θα χρησιμοποιηθεί (την ήθελα για συντονισμό δορυφορικών στην ταράτσα αλλά τελικά βρήκα και αγόρασα ειδικό εργαλείο). 

Δεν πιάνει ψηφιακά κανάλια αλλά έχει ανεξάρτητη είσοδο Video+Audio.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και συνοδεύεται από: φορτιστή σπιτιού, φορτιστή αυτοκινητου, manual, τηλεχειριστήριο κλπ. Όλα κομπλε.

Επίσης έχει και ένα battery pack σαν τρίτη πηγή τροφοδοσίας που χρησιμεύει και σαν βάση (εκτός από μια άλλη βάση που έχει κανονικά). Αυτό το battery pack έχει εκείνο το πλαστικό που κολλάει με τον καιρό και θέλει καθάρισμα.

Επειδή έχει μεταφερθεί από τα νοτιοδυτικά προάστεια (Δραπετσώνα) στα Βορειοανατολικά (Παπάγου) ίσως κάποιος που την ήθελε αλλά του έπεφτε μακριά η Δραπετσώνα, να ενδιαφέρεται. 

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Επαναχαρίζεται η φορητή TV 7" που μου χάρισε ο @mourgolukos γιατί τελικά δεν θα χρησιμοποιηθεί (την ήθελα για συντονισμό δορυφορικών στην ταράτσα αλλά τελικά βρήκα και αγόρασα ειδικό εργαλείο). 

Δεν πιάνει ψηφιακά κανάλια αλλά έχει ανεξάρτητη είσοδο Video+Audio.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και συνοδεύεται από: φορτιστή σπιτιού, φορτιστή αυτοκινητου, manual, τηλεχειριστήριο κλπ. Όλα κομπλε.

Επίσης έχει και ένα battery pack σαν τρίτη πηγή τροφοδοσίας που χρησιμεύει και σαν βάση (εκτός από μια άλλη βάση που έχει κανονικά). Αυτό το battery pack έχει εκείνο το πλαστικό που κολλάει με τον καιρό και θέλει καθάρισμα.

Επειδή έχει μεταφερθεί από τα νοτιοδυτικά προάστεια (Δραπετσώνα) στα Βορειοανατολικά (Παπάγου) ίσως κάποιος που την ήθελε αλλά ου έπεφτα μακριά η Δραπετσώνα να ενδιαφέρεται. 

pm

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, menthol1979 είπε

Καλημέρα παιδιά, χαρίζονται αυτά:

Όποις ενδιαφέρεται PM!

pm

12 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζονται....

1.MODEM  THOMSON  ST 536i V6  ISDN  (CONN-X)  πληρες...

spacer.png

2.MODEM ZTE ZXHNH208N (CYTA)  πληρες...

spacer.png

3.Πακετο  σφραγισμενο  μαντηλακια  καθαρισμου  οθονων  κινητων, λαπτοπ,

υπολογιστων, ταμπλετ  κλπ   W5  screen & smartphone wipes  του  LIDL.

spacer.png

Παραλαβη   ΑΜΕΣΑ  ΚΑΙ  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου   πισω  απο  το  εφετειο  ΑΘΗΝΑΣ.

Ποσταρετε   πρωτα  εδω   και   καπακι   στειλτε  ΠΜ.

ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ  ΣΕ   ΟΛΟΥΣ.

Γρηγόρη ενδιαφέρομαι για τα #2 και #3 ΜΟΝΟ εφόσον δεν ενδιαφέρεται άλλο μέλος.

πμ

Δημοσ.

με αφορμή 1 τηλέφωνο που έχει κρατήσει άλλο μέλος από εδώ γ να μ δώσει, (πιθανότατα θα το δώσω ο ίδιος στη vodafone) δείτε αν κάποιος ενδιαφέρεται, αυτό εδώ: εν ολίγοις, χαρίζουμε κινητό >2017 με υποστήριξη 4g k h vodafone το χαρίζει σε παιδιά του χωριού sos δίνοντάς του απεριόριστα data για 1 χρόνο.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...