tasosv1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, witty είπε Καλησπέρα, Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής ή γειτονικές περιοχές (Παγκράτι, Καισαριανή, Υμηττός). Η ξυριστική δυσλειτουργεί, συνεπώς θα έχει νόημα να την παραλάβει κάποιο μέλος που γνωρίζει να επιλύει τέτοια θέματα Πμ για 3η και 4η φωτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Εξωτερικο DVDRW USB hp dvd 556s που λειτουργει μονο με συγκεκριμενο καλωδιο usb και οχι με ολα. Δινω και καλωδιο μαζι. 2.Πληκτρολογιο USB TRUST KB-1400 slimline αγνωστης λειτουργικοτητας και λειπει ενα "ποδαρακι". 3.Ποντικι ενσυρματο οπτικο USB TRUST 16591 express mouse αγνωστης λειτουργικοτητας. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ 1.... Ωραίο φαίνεται το πληκτρολόγιο. Αν δεν ενδιαφερθεί άλλος το θέλω. PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.BLUESKY DVD PLAYER GN5.1C ΧΩΡΙΣ Τ/Χ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΧΕ) ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΜΕΣΑ. ΚΑΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΙΣΤΑ CD ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ. 2.DVD PLAYER HYUNDAI HU2010 MP3 ΧΩΡΙΣ Τ/Χ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΑ. ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟΣ ΙΜΑΝΤΑΣ.... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΙΤΣΑ. ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ.... Παραλαβη ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε ΠΜ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Πμ για το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, witty είπε Καλησπέρα, Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής ή γειτονικές περιοχές (Παγκράτι, Καισαριανή, Υμηττός). Ενδιαφέρομαι για τον μετρησή πίεσης και για τα άλλα δύο αν δεν φύγουν αλλού. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Στις 10/12/2021 στις 3:54 ΜΜ, mourgolukos είπε Στην λίστα μπαίνει και ένα βαλιτσάκι dremel parkside μπαταρίας με χαλασμένη μπαταρία. Το κράτησα καιρό μπας και το κάνω ρευματος, όταν το χρειάστηκα δεν το είχα έτοιμο και πήρα άλλο Ισχύει το ίδιο με τα παραπανω Παρελαβα κ ευχαριστω πολυ τον @mourgolukos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 2 hours ago, witty said: Καλησπέρα, Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής ή γειτονικές περιοχές (Παγκράτι, Καισαριανή, Υμηττός). Η ξυριστική δυσλειτουργεί, συνεπώς θα έχει νόημα να την παραλάβει κάποιο μέλος που γνωρίζει να επιλύει τέτοια θέματα Καλησπέρα. Στέλνω μήνυμα με ερώτηση. 5 hours ago, VASKOUK said: Χαρίζεται Κωδικός cosmote deals 4you χρησιμοποιημένος μόνο σε shell . Λήγει σε 3 μέρες στέλνω μηνυμα! Χρησιμοποιήθηκε στο BOX ευχαριστώ πολύ τον @VASKOUK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valankyt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζονται Vernee x και Nokia lumia 800 για ανταλλακτικά καθώς χρειάζονται μητρική (motherboard) για να είναι λειτουργικά. Η οθόνη και η μπαταρία τους είναι πλήρως λειτουργική ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και η θύρα φόρτισης και το σασί τους. Η εξωτερική εμφάνιση του Nokia x είναι σε κατάσταση ολοκαίνουργιας συσκευής. Μόλις τώρα, valankyt είπε Χαρίζονται Vernee x και Nokia lumia 800 για ανταλλακτικά καθώς χρειάζονται μητρική (motherboard) για να είναι λειτουργικά. Η οθόνη και η μπαταρία τους είναι πλήρως λειτουργική ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και η θύρα φόρτισης και το σασί τους. Η εξωτερική εμφάνιση του Nokia x είναι σε κατάσταση ολοκαίνουργιας συσκευής. Φωτογραφίες https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1865829-vernee-x-nokia-x7-nokia-800-για-ανταλλακτικά-στα-6-ευρώ-με-δώρο-τάμπλετ/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 8x Λουκυ Λουκ (μαλακό εξόφυλλο) 5x Asterix (σκληρό εξόφυλλο) (μάλλον από εφημερίδα) Κατάσταση "Used - like new" καλύτερα να πάνε σε κάνα πιτσιρίκι παρά να μαζευουν σκόνη στη βιβλιοθήκη μου post εδώ και PM μετά. αν εδνιαφερθούν παραπάνω από 1 θα ακολουθηθούν αδιαφανεις διαδικασίες Προτιμότερο παραλαβή από μένα (Χαιδάρι κοντά στο Δημαρχείο/Παλατάκι) ... ή βλέπουμε. ΥΓ/edit έχει μπει και αλλού. edit2 ξέχασα να διευκρίνήσω ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από DrLo 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 7 minutes ago, DrLo said: Χαρίζονται 8x Λουκυ Λουκ (μαλακό εξόφυλλο) 5x Asterix (σκληρό εξόφυλλο) (μάλλον από εφημερίδα) Κατάσταση "Used - like new" καλύτερα να πάνε σε κάνα πιτσιρίκι παρά να μαζευουν σκόνη στη βιβλιοθήκη μου post εδώ και PM μετά. αν εδνιαφερθούν παραπάνω από 1 θα ακολουθηθούν αδιαφανεις διαδικασίες Προτιμότερο παραλαβή από μένα (Χαιδάρι κοντά στο Δημαρχείο/Παλατάκι) ... ή βλέπουμε. ΥΓ/edit έχει μπει και αλλού. Καλησπέρα, στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, DrLo είπε Χαρίζονται 8x Λουκυ Λουκ (μαλακό εξόφυλλο) 5x Asterix (σκληρό εξόφυλλο) (μάλλον από εφημερίδα) Κατάσταση "Used - like new" καλύτερα να πάνε σε κάνα πιτσιρίκι παρά να μαζευουν σκόνη στη βιβλιοθήκη μου post εδώ και PM μετά. αν εδνιαφερθούν παραπάνω από 1 θα ακολουθηθούν αδιαφανεις διαδικασίες Προτιμότερο παραλαβή από μένα (Χαιδάρι κοντά στο Δημαρχείο/Παλατάκι) ... ή βλέπουμε. ΥΓ/edit έχει μπει και αλλού. Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, DrLo είπε Χαρίζονται 8x Λουκυ Λουκ (μαλακό εξόφυλλο) 5x Asterix (σκληρό εξόφυλλο) (μάλλον από εφημερίδα) Κατάσταση "Used - like new" καλύτερα να πάνε σε κάνα πιτσιρίκι παρά να μαζευουν σκόνη στη βιβλιοθήκη μου post εδώ και PM μετά. αν εδνιαφερθούν παραπάνω από 1 θα ακολουθηθούν αδιαφανεις διαδικασίες Προτιμότερο παραλαβή από μένα (Χαιδάρι κοντά στο Δημαρχείο/Παλατάκι) ... ή βλέπουμε. ΥΓ/edit έχει μπει και αλλού. edit2 ξέχασα να διευκρίνήσω ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής Μου λείπει ένα Αστερίξ αλλά δε θυμάμαι τώρα πιο είναι. Θα στείλω αύριο pm μήπως είναι σε αυτά. ΕΥχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζω 1. Ενα λαπτοπ που μου εδωσαν σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση μητρικης αλλα λειπουν οθονη, power jack (υπαρχει κομμενο), wifi, ram, power button, μπαταρια, βιδες. το μοντελο ειναι toshiba satellite L50-B-1C9 με i3 4gen. πληκτρολογιο-πλαστικα-touchpad-θυρες φαινονται καλα-αριστα. Κρατημενο για @drkar. 2. Ενα acer aspire ao752-742kk λειτουργικο με σπασμενη χωρις δισκο καλωδιταινια σατα και ραμ. γινεται και αποστολη. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από KaRLoSSaLoNiKa 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, DrLo είπε Χαρίζονται 8x Λουκυ Λουκ (μαλακό εξόφυλλο) 5x Asterix (σκληρό εξόφυλλο) (μάλλον από εφημερίδα) Κατάσταση "Used - like new" καλύτερα να πάνε σε κάνα πιτσιρίκι παρά να μαζευουν σκόνη στη βιβλιοθήκη μου post εδώ και PM μετά. αν εδνιαφερθούν παραπάνω από 1 θα ακολουθηθούν αδιαφανεις διαδικασίες Προτιμότερο παραλαβή από μένα (Χαιδάρι κοντά στο Δημαρχείο/Παλατάκι) ... ή βλέπουμε. ΥΓ/edit έχει μπει και αλλού. edit2 ξέχασα να διευκρίνήσω ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής Ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε Χαριζω 1. Ενα λαπτοπ που μου εδωσαν σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση μητρικης αλλα λειπουν οθονη, power jack (υπαρχει κομμενο), wifi, ram, power button, μπαταρια, βιδες. το μοντελο ειναι toshiba satellite L50-B-1C9 με i3 4gen. πληκτρολογιο-πλαστικα-touchpad-θυρες φαινονται καλα-αριστα. 2. Ενα acer aspire ao752-742kk λειτουργικο με σπασμενη χωρις δισκο ραμ. γινεται και αποστολη. Με ενδιαφέρει το 2 για φίλο. Φιλικά Edit: Τελικά θα αποσύρω. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από TasSou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Ένα ευχαριστώ στον φίλο @boudito για το κινητό. Αναμνήσεις και χαρά που πιάνω τέτοιο μέγεθος και δεν θέλω τρία χέρια χαχα 2 ώρες πριν, DrLo είπε Χαρίζονται 8x Λουκυ Λουκ (μαλακό εξόφυλλο) 5x Asterix (σκληρό εξόφυλλο) (μάλλον από εφημερίδα) Κατάσταση "Used - like new" καλύτερα να πάνε σε κάνα πιτσιρίκι παρά να μαζευουν σκόνη στη βιβλιοθήκη μου post εδώ και PM μετά. αν εδνιαφερθούν παραπάνω από 1 θα ακολουθηθούν αδιαφανεις διαδικασίες Προτιμότερο παραλαβή από μένα (Χαιδάρι κοντά στο Δημαρχείο/Παλατάκι) ... ή βλέπουμε. ΥΓ/edit έχει μπει και αλλού. edit2 ξέχασα να διευκρίνήσω ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής Λατρεμένα και τα δύο λείπουν από την αγορά . Αν αυτός που τα πάρει έχει διπλό κάποιο τεύχος και αν όλοι οι υπόλοιποι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον δεν θέλουν κάποιο θα θελα κανένα για τα παιδιά μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση