witty Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Crybal είπε Με ενδιαφερει το dvd writer Σας απάντησα σε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Χαριζεται λουρακι και καλώδιο φορτισης για Miband (μαλλον) 1. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodorteo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,χαριζονται 2 powerlines απο τα οποια το ενα δεν δουλευει θα ηθελα οποιος ενδιαφερεται να μου απαντησει αμεσα να του/της τα στειλω μεχρι αυριο - ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από thodorteo 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απο γιο φιλου μου ηρθαν καποια πραγματα για μοτοσυκλετα οπως κρανος και προστατευτικα χεριων και ποδιων. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! 1.Κρανος HELD (φωτο ενδεικτικη) Ειναι καθαρο μεσα αλλα εχει σημαδια απ εξω που καθαριζουν. 2.Προστατευτικα για ιδια ηλικια για χερια-αγκωνες-γονατα μαρκας RAZOR 6 τεμαχια. φωτο ενδεικτικη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, tigergreg είπε Απο γιο φιλου μου ηρθαν καποια πραγματα για μοτοσυκλετα οπως κρανος και προστατευτικα χεριων και ποδιων. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! 1.Κρανος HELD (φωτο ενδεικτικη) Ειναι καθαρο μεσα αλλα εχει σημαδια απ εξω που καθαριζουν. 2.Προστατευτικα για ιδια ηλικια για χερια-αγκωνες-γονατα μαρκας RAZOR 6 τεμαχια. φωτο ενδεικτικη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται ενσύρματο τηλέφωνο με δύο καλώδια (ένα μικρό και ένα 10 μέτρων). Παραλαβή από Βύρωνα 10 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Η @kathytherion θυμάμαι έψαχνε ένα εξωτερικό dvd κάποτε... https://www.insomnia.gr/forums/topic/764723-μην-πετάτε-τίποτα-χαρίστε-το-εδώ-v4/?do=findComment&comment=58940332 Έχει δεσμευτεί, αλλά εάν αλλάξει γνώμη, το έχει ζητήσει και ένα άλλο μέλος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, tigergreg είπε Απο γιο φιλου μου ηρθαν καποια πραγματα για μοτοσυκλετα οπως κρανος και προστατευτικα χεριων και ποδιων. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!! 1.Κρανος HELD (φωτο ενδεικτικη) Ειναι καθαρο μεσα αλλα εχει σημαδια απ εξω που καθαριζουν. 2.Προστατευτικα για ιδια ηλικια για χερια-αγκωνες-γονατα μαρκας RAZOR 6 τεμαχια. φωτο ενδεικτικη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. για τι ηλικίας μιλάμε ? με ενδιαφέρουν αν μιλάμε για 7-8 ετών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, SoullessRider είπε Ένα up.... Δευτέρα πάνε ανακύκλωση.... Το modem το παρέλαβε ο MessengerOfGod Το Cisco κρατημένο για Pokemon640 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε για τι ηλικίας μιλάμε ? με ενδιαφέρουν αν μιλάμε για 7-8 ετών Αρκετα μεγαλυτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Αρκετα μεγαλυτερος. ευχαριστώ για την άμεση απάντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Χαριζονται 2 θηκες για κινητα.Δεν ξερω για ποια ειναι αλλά όσοι τα εχουν πιθανοτατα να τις αναγνωρισουν.Θα έλεγα ότι είναι σε μετρια/καλουτσικη κατάσταση (το αριστερο ειναι καθρεφτης) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 3 cd: 1. 40 χρόνια Μητροπάνος 2. ο τελικός της νίκης στο Παρίσι 3. ο μεγάλος τελικός στο Γουέμπλεϊ Παραλαβή από Βύρωνα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από witty 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, SoullessRider είπε Το modem το παρέλαβε ο MessengerOfGod Το Cisco κρατημένο για Pokemon640 Ευχαριστώ πολύ. 45 λεπτά πριν, thodorteo είπε Καλησπέρα,χαριζονται 2 powerlines απο τα οποια το ενα δεν δουλευει θα ηθελα οποιος ενδιαφερεται να μου απαντησει αμεσα να του/της τα στειλω μεχρι αυριο Έχω ένα ΤP LINK και μάλλον θα ταιριάξουν πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, ntemis21 είπε ενα λειτουργικο κινητο mls iqtalk 4g με σπασμενη οθονη αλλα λειτουργικη ακομα σε touch Αψoγος ο @ntemis21 Καλες Γιορτες να εχεις και να προσεχεις αδερφε μου....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tigergreg είπε 2.Προστατευτικα για ιδια ηλικια για χερια-αγκωνες-γονατα μαρκας RAZOR 6 τεμαχια. φωτο ενδεικτικη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Στέλνω πμ για τα προστατευτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση