derizio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, TasSou είπε Αν λείπει κάποιο παρελκόμενο ίσως να μπορώ να βοηθήσω από ένα σετάκι χαλασμένο που έχω. Ωραια η προσφορα σου. Οποιος το παρει λοιπον, ας αναζητησει τι λειπει και ας ποσταρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Στην λίστα μπαίνει και ένα βαλιτσάκι dremel parkside μπαταρίας με χαλασμένη μπαταρία. Το κράτησα καιρό μπας και το κάνω ρευματος, όταν το χρειάστηκα δεν το είχα έτοιμο και πήρα άλλο Ισχύει το ίδιο με τα παραπανω Πμ για την οθόνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derizio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ntemis21 είπε έπειτα από καθάρισμα σε κάτι συρτάρια που δεν τα έχω ανοίξει εδώ και καιρό δίνονται τα εξής κατά προτίμηση όλα μαζί αλλά αν δεν τα θελήσει κάποιος όλα τότε θα δωθούν ξεχωριστά. παραλαβή από Νίκαια ενα λειτουργικο κινητο mls iqtalk 4g με σπασμενη οθονη αλλα λειτουργικη ακομα σε touch ενα μη λειτουργικο xiaomi mi3 ενα μη λειτουργικο lenovo A536 με 2 οθονες 2 πισω καπακια και μια θηκη ενα mls iqtalk s8 αγνωστης καταστασης χωρις μπαταρια ενα alcatel one touch hd αγνωστης καταστασης 3 τζαμακια και 3 θηκες για samsung note 4 η μια γνησια με πορτακι 4 θηκες για galaxy s7 και 2 τζαμακια και ακομα 2 θηκες η μια για iphone δεν ξερω πιο μοντελο μαλλον για το 4 η το 5 και η αλλη για καποιο παλιο galaxy Α σειρας μαλλον. Καλησπέρα! Με ενδιαφερει το Μi3 στελνω π.μ. Ακυρο, δεν ειναι αυτο που νομιζα, αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από derizio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, ntemis21 είπε ενα λειτουργικο κινητο mls iqtalk 4g με σπασμενη οθονη αλλα λειτουργικη ακομα σε touch θα το ηθελα αν γινεται...... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, ntemis21 είπε έπειτα από καθάρισμα σε κάτι συρτάρια που δεν τα έχω ανοίξει εδώ και καιρό δίνονται τα εξής κατά προτίμηση όλα μαζί αλλά αν δεν τα θελήσει κάποιος όλα τότε θα δωθούν ξεχωριστά. παραλαβή από Νίκαια ενα λειτουργικο κινητο mls iqtalk 4g με σπασμενη οθονη αλλα λειτουργικη ακομα σε touch ενα μη λειτουργικο xiaomi mi3 ενα μη λειτουργικο lenovo A536 με 2 οθονες 2 πισω καπακια και μια θηκη ενα mls iqtalk s8 αγνωστης καταστασης χωρις μπαταρια ενα alcatel one touch hd αγνωστης καταστασης 3 τζαμακια και 3 θηκες για samsung note 4 η μια γνησια με πορτακι 4 θηκες για galaxy s7 και 2 τζαμακια και ακομα 2 θηκες η μια για iphone δεν ξερω πιο μοντελο μαλλον για το 4 η το 5 και η αλλη για καποιο παλιο galaxy Α σειρας μαλλον. Με ενδιαφέρουν τα πράγματα για το S7 (4 θηκες για galaxy s7 και 2 τζαμακια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Στην λίστα μπαίνει και ένα βαλιτσάκι dremel parkside μπαταρίας με χαλασμένη μπαταρία. Το κράτησα καιρό μπας και το κάνω ρευματος, όταν το χρειάστηκα δεν το είχα έτοιμο και πήρα άλλο Ισχύει το ίδιο με τα παραπανω μ ενδιαφερει στελνω μνμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, shutter είπε Ενδιαφέρον για το Instaflam Δικό σας. Περιμένω Pm. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f2bnp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 4/12/2021 στις 10:56 ΜΜ, f2bnp είπε Χαρίζεται μητρική socket 478 Gigabyte GA-8S648FX με το 648FX chipset της SiS, καθώς και μία ψύκτρα για το σόκετ, θα δω αν έχω και κάποιον επεξεργαστή αν κάποιος θέλει. Έχει υποστήριξη για 800αρι FSB και 400αρες μνήμες DDR, οπότε σηκώνει τα πάντα από επεξεργαστές και μνήμες. Όλοι οι πυκνωτές σε πολύ καλή κατάσταση, ένας έχει αντικατασταθεί. Παραλαβή από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια. Ένα bump, για να βλέπω ενδιαφέρον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, derizio είπε Μερικά πραγματάκια ακομα. Ενισχυτες για xenon φωτα και μια λαμπα Η1. Νομιζω οτι ολα δουλευουν. Αναμεταδωτες εικονας και ηχου. Θυμαμαι οτι κατι λειπει απο το ολο πακετο, αλλα δεν θυμαμαι τι. Το αλλο δεν γνωριζω τι ακριβως ειναι, εχω βαλει και φωτο απο την πισω πλευρα της συσκευασια. Αποσύρω το ενδιαφέρον μου , και ευχαριστώ πολύ. Καλές γιορτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/12/2021 στις 1:24 ΠΜ, SoullessRider είπε Αφού μου επέτρεψε το κρύο να σπάσω μεσούλα και να ψάξω κάποιο ντουλάπι.... Δίνω 1) Hol Netfaster wlan3 λειτουργικό με το τροφοδοτικό του 2) Το αντίστοιχο Cisco ISB2201HOL-A της Voδαφονε τιβι, με το remote (χωρίς μπαταρίες) & με το τροφοδοτικό του Επειδή το lightshot δεν θέλει να συνεργαστεί στο upload, φωτογραφίες ορίτζιναλ δεν θα δείτε ! 😄 (Νόμιζα πως είχα και μια χαλασμένη κάρτα γραφικών κάπου αλλά έμεινα με τα νομίζματα...κάπου την έδωσα😇) Θα δωθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μέλος που έχει δώσει σε εμένα (tigergreg, teledomenet, DrLo, Arkin, gvworld7) ή αν δεν υπάρξει από αυτά ζήτηση, σε όποιον άλλον δηλώσει πρώτος με πμ ενδιαφέρον. Υπομονή και συνεννόηση απαραίτητα, παραλαβή απαραίτητα από Βύρωνα ή Αμπελοκήπους Αττικής, σε σημείο και ώρα που θα βολεύει εμένα. Ένα up.... Δευτέρα πάνε ανακύκλωση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, SoullessRider είπε Ένα up.... Δευτέρα πάνε ανακύκλωση.... Ενδιαφέρομαι για το tv box αν έχει scart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoSakel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, life is music είπε Χαρίζεται μητρική asus η οποία για κάποιο λόγο κάτι έχει κάει στην μητρική .Η μητρική είναι η P8P67-M της asus socket 1155 ...ανεβάζω και φωτό Ενδιαφερομαι και εγω μπενω στην λιστα ενδιαφερόμενων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Χαρίζεται ασύρματο τηλέφωνο - ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Παραλαβή από Βύρωνα. Επίσης, χαρίζεται φορητό dvd writer - ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Παραλαβή από Βύρωνα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από witty 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, witty είπε Καλησπέρα, Χαρίζεται ασύρματο τηλέφωνο. Παραλαβή από Βύρωνα. Επίσης, χαρίζεται φορητό dvd writer. Παραλαβή από Βύρωνα Με ενδιαφερει το dvd writer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, witty είπε Καλησπέρα, Χαρίζεται ασύρματο τηλέφωνο. Παραλαβή από Βύρωνα. Επίσης, χαρίζεται φορητό dvd writer. Παραλαβή από Βύρωνα Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση