drkar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, talos_2002 είπε Καλησπέρα, έχω 2 Belkin Gigabit Powerline HD, model F5D4076-S v2. Θεσσαλονίκη. Στείλτε πμ γιατί δεν μπαίνω εδώ. ενδιαφερον για φιλο.
troi.g Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, derizio είπε Μερικά πραγματάκια ακομα. Ενισχυτες για xenon φωτα και μια λαμπα Η1. Νομιζω οτι ολα δουλευουν. Αναμεταδωτες εικονας και ηχου. Θυμαμαι οτι κατι λειπει απο το ολο πακετο, αλλα δεν θυμαμαι τι. Το αλλο δεν γνωριζω τι ακριβως ειναι, εχω βαλει και φωτο απο την πισω πλευρα της συσκευασια. Καλησπέρα , με ενδιαφέρουν δυο πράγματα , στέλνω πμ με ερώτηση.
tolee Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, derizio είπε Μερικά πραγματάκια ακομα. Ενισχυτες για xenon φωτα και μια λαμπα Η1. Νομιζω οτι ολα δουλευουν. Αναμεταδωτες εικονας και ηχου. Θυμαμαι οτι κατι λειπει απο το ολο πακετο, αλλα δεν θυμαμαι τι. Το αλλο δεν γνωριζω τι ακριβως ειναι, εχω βαλει και φωτο απο την πισω πλευρα της συσκευασια. καλησπερα, περιοχη?
derizio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tolee είπε καλησπερα, περιοχη? Αθήνα - Κατω Πατήσια.
mourgolukos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Συνεχίζοντας το ξεκαθάρισμα, βγήκαν τα 2 παρακάτω Οθόνη λάπτοπ 15.4 Φορητή τηλεόραση (δεν πιάνει ψηφιακά - αναλογική μόνο είσοδος - ιδανική για ρετρό κονσόλες κλπ) Παραλαβή από τον χώρο μου δραπετσώνα όσο πιο άμεσα γίνεται. Θα φύγουν μαζί πακέτο και κανονίζετε με όποιον τα πάρει για το εναπομείνον κομμάτι Πρώτα εδώ, μετά ΠΜ Τα δίνω σε όποιον θέλω, απλά και λιτά 4
drkar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, drkar είπε ενδιαφερον για φιλο. ακυρο απο εμενα το ενδιαφερον, ο φιλος βολευτηκε
paylidis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Συνεχίζοντας το ξεκαθάρισμα, βγήκαν τα 2 παρακάτω Οθόνη λάπτοπ 15.4 Φορητή τηλεόραση (δεν πιάνει ψηφιακά - αναλογική μόνο είσοδος - ιδανική για ρετρό κονσόλες κλπ) Παραλαβή από τον χώρο μου δραπετσώνα όσο πιο άμεσα γίνεται. Θα φύγουν μαζί πακέτο και κανονίζετε με όποιον τα πάρει για το εναπομείνον κομμάτι Πρώτα εδώ, μετά ΠΜ Τα δίνω σε όποιον θέλω, απλά και λιτά Στελιο ερχομαι πμ για ερωτηση. Δε δεσμευω κατι παιδια! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από paylidis 2 1
roybatty Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, talos_2002 είπε Καλησπέρα, έχω 2 Belkin Gigabit Powerline HD, model F5D4076-S v2. Θεσσαλονίκη. Στείλτε πμ γιατί δεν μπαίνω εδώ. Έστειλα πμ.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Παρελαβα και θελω να ευχαριστησω πολυ τον @themanager !!! 1
llabros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, talos_2002 είπε Καλησπέρα, έχω 2 Belkin Gigabit Powerline HD, model F5D4076-S v2. Θεσσαλονίκη. Στείλτε πμ γιατί δεν μπαίνω εδώ. Με ενδιαφέρουν! μπορεις να τα στειλεις Αθήνα;
TasSou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, derizio είπε Αναμεταδωτες εικονας και ηχου. Θυμαμαι οτι κατι λειπει απο το ολο πακετο, αλλα δεν θυμαμαι τι. Αν λείπει κάποιο παρελκόμενο ίσως να μπορώ να βοηθήσω από ένα σετάκι χαλασμένο που έχω. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, talos_2002 είπε Καλησπέρα, έχω 2 Belkin Gigabit Powerline HD, model F5D4076-S v2. Θεσσαλονίκη. Στείλτε πμ γιατί δεν μπαίνω εδώ. Έχω στείλει κι εγώ πμ σε περίπτωση που μπορεί να στείλει Αθήνα. Απλά δεν ποστάρισα εδώ γιατί λέει ότι δεν μπαίνει εδώ (προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων...) Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood
mourgolukos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mourgolukos είπε Συνεχίζοντας το ξεκαθάρισμα, βγήκαν τα 2 παρακάτω Οθόνη λάπτοπ 15.4 Φορητή τηλεόραση (δεν πιάνει ψηφιακά - αναλογική μόνο είσοδος - ιδανική για ρετρό κονσόλες κλπ) Παραλαβή από τον χώρο μου δραπετσώνα όσο πιο άμεσα γίνεται. Θα φύγουν μαζί πακέτο και κανονίζετε με όποιον τα πάρει για το εναπομείνον κομμάτι Πρώτα εδώ, μετά ΠΜ Τα δίνω σε όποιον θέλω, απλά και λιτά Στην λίστα μπαίνει και ένα βαλιτσάκι dremel parkside μπαταρίας με χαλασμένη μπαταρία. Το κράτησα καιρό μπας και το κάνω ρευματος, όταν το χρειάστηκα δεν το είχα έτοιμο και πήρα άλλο Ισχύει το ίδιο με τα παραπανω 4
ntemis21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) έπειτα από καθάρισμα σε κάτι συρτάρια που δεν τα έχω ανοίξει εδώ και καιρό δίνονται τα εξής κατά προτίμηση όλα μαζί αλλά αν δεν τα θελήσει κάποιος όλα τότε θα δωθούν ξεχωριστά. παραλαβή από Νίκαια 1)ενα λειτουργικο κινητο mls iqtalk 4g με σπασμενη οθονη αλλα λειτουργικη ακομα σε touch (ΔΟΘΗΚΕ @alexcrx ) 2)ενα μη λειτουργικο xiaomi mi3 3)ενα μη λειτουργικο lenovo A536 με 2 οθονες 2 πισω καπακια και μια θηκη 4)ενα mls iqtalk s8 αγνωστης καταστασης χωρις μπαταρια 5)ενα alcatel one touch hd αγνωστης καταστασης 6)3 τζαμακια και 3 θηκες για samsung note 4 η μια γνησια με πορτακι 7)4 θηκες για galaxy s7 και 2 τζαμακια (ΔΟΘΗΚΕ @MessengerOfGood) 8)και ακομα 2 θηκες η μια για iphone δεν ξερω πιο μοντελο μαλλον για το 4 η το 5 και η αλλη για καποιο παλιο galaxy Α σειρας μαλλον. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από ntemis21 6
shutter Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, TasSou είπε 2. Instaflam Electronic ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΑΝΑ Σε σχετικά καλή κατάσταση. Δεν φαίνεται να κάνει σπινθήρα με το ενσωματωμένο σύστημα. Δεν έβαλα πάνω φιάλη για να το λειτουργήσω. Ενδιαφέρον για το Instaflam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση