MessengerOfGood Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, frantan είπε καλημερα αν δεν το θελει καποιος αλλος θα ηθελα τα ribbon cables μονο κ επισης το battery tester αν κ αυτο δεν το ζητησει αλλο μελος μπορω ν ανεβω αυριο ευχαριστω ΟΚ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεπακετάρισμα S1E2 Προϊόντα οικιακής χρήσης σήμερα: 1. Philips HP1608/A Μόνο με το καλώδιό της. Μπήκε στην πρίζα και λειτουργεί. Λείπει το εξάρτημα για τις φαβορίτες. 2. Instaflam Electronic ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΑΝΑ Σε σχετικά καλή κατάσταση. Δεν φαίνεται να κάνει σπινθήρα με το ενσωματωμένο σύστημα. Δεν έβαλα πάνω φιάλη για να το λειτουργήσω. 3. Χειροκίνητη εσπρεσιέρα ΔΟΘΗΚΕ @MessengerOfGood Μικρό μέγεθος. Φαίνεται να έχει όλα του τα εξαρτήματα. Θέλει καθάρισμα 4. Ιονιστής DeLonghi Aria Puro DAP70 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @retroman3 Μπήκε στο ρεύμα και δούλεψε. Δεν γνωρίζω παραπάνω. 5. Rowenta KG-81 Τοστιέρα ΔΟΘΗΚΕ @MessengerOfGood Μέτρια κατάσταση. Κάτι μου είπε πως χρειάζεται ο Στέλιος αλλά δεν θυμάμαι τι. Δεν δοκιμάστηκε. 6. Primo R-9002KG ΔΟΘΗΚΕ@boudito Μέτρια κατάσταση. Δεν δοκιμάστηκε. 7. Τηλεφωνική συσκευή Intracom ΙΡΙΣ 4001 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @Doubt 8. Σόλα με καρφιά στην συσκευασία της Μέγεθος 36-40 9. Παγοθραύστης χειροκίνητος διαφημιστικός Baileys Μικρός 10. Θήκες για παγάκια ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @Doubt 11. @Work PM-828 Erasable Gel Στυλό ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @Doubt, ΔΟΘΗΚΕ @navger Αρκετές συσκευασίες των δύο (2) τεμαχίων Όλες τα εύσημα πάνε στον @1insomnia Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από TasSou 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/12/2021 στις 11:59 ΠΜ, TasSou είπε Ξεπακετάρισμα S1E2 Προϊόντα οικιακής χρήσης σήμερα: 3. Χειροκίνητη εσπρεσιέρα Μικρό μέγεθος. Φαίνεται να έχει όλα του τα εξαρτήματα. Θέλει καθάρισμα 7. Τηλεφωνική συσκευή Intracom ΙΡΙΣ 4001 10. Θήκες για παγάκια 11. @Work PM-828 Erasable Gel Στυλό Αρκετές συσκευασίες των δύο (2) τεμαχίων Όλες τα εύσημα πάνε στον @1insomnia π.μ. Για 3, 7, 10, 11 Όλα με ερωτηματικό, στυλό 1-2 τεμάχια. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taat999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 5/12/2021 στις 7:40 ΜΜ, taat999 είπε Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. 3. Ενα κινητό Xiaomi Note 4 αν θυμάμαι καλά σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες απο Βύρωνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω. Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα τα ανακυκλώσω. Ευχαριστώ Τα πράγματα δώθηκαν στους MessengerOfGood και στον DrLo. Ευχαριστώ για τον κόπο της παραλαβής απο τον χώρο μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boudito Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, TasSou είπε Ξεπακετάρισμα S1E2 Προϊόντα οικιακής χρήσης σήμερα: 1. Philips HP1608/A Μόνο με το καλώδιό της. Μπήκε στην πρίζα και λειτουργεί. Λείπει το εξάρτημα για τις φαβορίτες. 2. Instaflam Electronic Σε σχετικά καλή κατάσταση. Δεν φαίνεται να κάνει σπινθήρα με το ενσωματωμένο σύστημα. Δεν έβαλα πάνω φιάλη για να το λειτουργήσω. 3. Χειροκίνητη εσπρεσιέρα Μικρό μέγεθος. Φαίνεται να έχει όλα του τα εξαρτήματα. Θέλει καθάρισμα 4. Ιονιστής DeLonghi Aria Puro DAP70 Μπήκε στο ρεύμα και δούλεψε. Δεν γνωρίζω παραπάνω. 5. Rowenta KG-81 Τοστιέρα Μέτρια κατάσταση. Κάτι μου είπε πως χρειάζεται ο Στέλιος αλλά δεν θυμάμαι τι. Δεν δοκιμάστηκε. 6. Primo R-9002KG Μέτρια κατάσταση. Δεν δοκιμάστηκε. 7. Τηλεφωνική συσκευή Intracom ΙΡΙΣ 4001 8. Σόλα με καρφιά στην συσκευασία της Μέγεθος 36-40 9. Παγοθραύστης χειροκίνητος διαφημιστικός Baileys Μικρός 10. Θήκες για παγάκια 11. @Work PM-828 Erasable Gel Στυλό Αρκετές συσκευασίες των δύο (2) τεμαχίων Όλες τα εύσημα πάνε στον @1insomnia Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, TasSou είπε Ξεπακετάρισμα S1E2 Προϊόντα οικιακής χρήσης σήμερα: 1. Philips HP1608/A Μόνο με το καλώδιό της. Μπήκε στην πρίζα και λειτουργεί. Λείπει το εξάρτημα για τις φαβορίτες. 2. Instaflam Electronic Σε σχετικά καλή κατάσταση. Δεν φαίνεται να κάνει σπινθήρα με το ενσωματωμένο σύστημα. Δεν έβαλα πάνω φιάλη για να το λειτουργήσω. 3. Χειροκίνητη εσπρεσιέρα Μικρό μέγεθος. Φαίνεται να έχει όλα του τα εξαρτήματα. Θέλει καθάρισμα 4. Ιονιστής DeLonghi Aria Puro DAP70 Μπήκε στο ρεύμα και δούλεψε. Δεν γνωρίζω παραπάνω. 5. Rowenta KG-81 Τοστιέρα Μέτρια κατάσταση. Κάτι μου είπε πως χρειάζεται ο Στέλιος αλλά δεν θυμάμαι τι. Δεν δοκιμάστηκε. 6. Primo R-9002KG Μέτρια κατάσταση. Δεν δοκιμάστηκε. 7. Τηλεφωνική συσκευή Intracom ΙΡΙΣ 4001 8. Σόλα με καρφιά στην συσκευασία της Μέγεθος 36-40 9. Παγοθραύστης χειροκίνητος διαφημιστικός Baileys Μικρός 10. Θήκες για παγάκια 11. @Work PM-828 Erasable Gel Στυλό Αρκετές συσκευασίες των δύο (2) τεμαχίων Όλες τα εύσημα πάνε στον @1insomnia pm για 4. Ιονιστής DeLonghi Aria Puro DAP70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, TasSou είπε Ξεπακετάρισμα S1E2 3. Χειροκίνητη εσπρεσιέρα Μικρό μέγεθος. Φαίνεται να έχει όλα του τα εξαρτήματα. Θέλει καθάρισμα 5. Rowenta KG-81 Τοστιέρα Μέτρια κατάσταση. Κάτι μου είπε πως χρειάζεται ο Στέλιος αλλά δεν θυμάμαι τι. Δεν δοκιμάστηκε. 6. Primo R-9002KG Μέτρια κατάσταση. Δεν δοκιμάστηκε. Θα με ενδιέφερε η χειροκίνητη εσπρεσιέρα (#3) και μία από τις 2 τοστιέρες/γκριλιέρες (#5 ή #6) Οι προλαλήσαντες για ποιά αντικείμενα ενδιαφέρεστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, TasSou είπε Ξεπακετάρισμα S1E2 Προϊόντα οικιακής χρήσης σήμερα: 1. Philips HP1608/A Μόνο με το καλώδιό της. Μπήκε στην πρίζα και λειτουργεί. Λείπει το εξάρτημα για τις φαβορίτες. 2. Instaflam Electronic Σε σχετικά καλή κατάσταση. Δεν φαίνεται να κάνει σπινθήρα με το ενσωματωμένο σύστημα. Δεν έβαλα πάνω φιάλη για να το λειτουργήσω. 3. Χειροκίνητη εσπρεσιέρα Μικρό μέγεθος. Φαίνεται να έχει όλα του τα εξαρτήματα. Θέλει καθάρισμα 4. Ιονιστής DeLonghi Aria Puro DAP70 Μπήκε στο ρεύμα και δούλεψε. Δεν γνωρίζω παραπάνω. 5. Rowenta KG-81 Τοστιέρα Μέτρια κατάσταση. Κάτι μου είπε πως χρειάζεται ο Στέλιος αλλά δεν θυμάμαι τι. Δεν δοκιμάστηκε. 6. Primo R-9002KG Μέτρια κατάσταση. Δεν δοκιμάστηκε. 7. Τηλεφωνική συσκευή Intracom ΙΡΙΣ 4001 8. Σόλα με καρφιά στην συσκευασία της Μέγεθος 36-40 9. Παγοθραύστης χειροκίνητος διαφημιστικός Baileys Μικρός 10. Θήκες για παγάκια 11. @Work PM-828 Erasable Gel Στυλό Αρκετές συσκευασίες των δύο (2) τεμαχίων Όλες τα εύσημα πάνε στον @1insomnia Θα με ενδιεφερε το γκαζακι και μερικα στυλο για τα παιδια, σε ποια περιοχη εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boudito Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Και εγώ για τοστιερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taat999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζω, part 2 1. Ενα λειτουργικό (μάλλον) ταμπλετ Zte, απο τα πολύ παλιά, σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλλον με android 4 ή πιο παλιό. Θα το φορτίσω και θα επανέλθω 2. Κινητό τηλέφωνο Samsung Duos με android 4.0.4, πλήρως λειτουργικό και σε πολύ καλή κατάσταση για τα χρόνια του 3. Κινητό Blackberry pearl, δεν θυμάμαι μοντέλο, σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απο το χώρο μου λόγω έλλειψης χρόνου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, taat999 είπε Χαρίζω, part 2 1. Ενα λειτουργικό (μάλλον) ταμπλετ Zte, απο τα πολύ παλιά, σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλλον με android 4 ή πιο παλιό. Θα το φορτίσω και θα επανέλθω 2. Κινητό τηλέφωνο Samsung Duos με android 4.0.4, πλήρως λειτουργικό και σε πολύ καλή κατάσταση για τα χρόνια του 3. Κινητό Blackberry pearl, δεν θυμάμαι μοντέλο, σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απο το χώρο μου λόγω έλλειψης χρόνου μ΄ ενδιαφέρει το 2, έστειλα πμ. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, taat999 είπε Χαρίζω, part 2 1. Ενα λειτουργικό (μάλλον) ταμπλετ Zte, απο τα πολύ παλιά, σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλλον με android 4 ή πιο παλιό. Θα το φορτίσω και θα επανέλθω 2. Κινητό τηλέφωνο Samsung Duos με android 4.0.4, πλήρως λειτουργικό και σε πολύ καλή κατάσταση για τα χρόνια του 3. Κινητό Blackberry pearl, δεν θυμάμαι μοντέλο, σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απο το χώρο μου λόγω έλλειψης χρόνου Με ενδιαφέρει το 1 το tablet, στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, taat999 είπε Χαρίζω, part 2 1. Ενα λειτουργικό (μάλλον) ταμπλετ Zte, απο τα πολύ παλιά, σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλλον με android 4 ή πιο παλιό. Θα το φορτίσω και θα επανέλθω 2. Κινητό τηλέφωνο Samsung Duos με android 4.0.4, πλήρως λειτουργικό και σε πολύ καλή κατάσταση για τα χρόνια του 3. Κινητό Blackberry pearl, δεν θυμάμαι μοντέλο, σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απο το χώρο μου λόγω έλλειψης χρόνου Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει το 1 το τάμπλετ. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derizio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μερικά πραγματάκια ακομα. Ενισχυτες για xenon φωτα και μια λαμπα Η1. Νομιζω οτι ολα δουλευουν. Αναμεταδωτες εικονας και ηχου. Θυμαμαι οτι κατι λειπει απο το ολο πακετο, αλλα δεν θυμαμαι τι. Το αλλο δεν γνωριζω τι ακριβως ειναι, εχω βαλει και φωτο απο την πισω πλευρα της συσκευασια. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, έχω 2 Belkin Gigabit Powerline HD, model F5D4076-S v2. Θεσσαλονίκη. Στείλτε πμ γιατί δεν μπαίνω εδώ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση