@11h Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 hours ago, @11h said: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-M68M-S2P-rev-10#ov Βολευει καποιον που εχει 2x 4Gb DDR2 Dimms για AMD (το αναφερω γιατι συζητηθηκε προσφατα). Αν ενδιαφερθει πανω απο ενα ατομο θα γινει κληρωση Παραλαβη απο την Αγ. Παρασκευη το επομενο σαββατοκυριακο. Ευχαριστω ειχε πολυ σασπενς (not) 1
iakwvina Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, lazkalai είπε χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. Ενδιαφέρομαι κι εγώ!
barman_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 hours ago, lazkalai said: χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. και γω μεσα σε ενδεχομενη κληρωση..για δωρο για την κοπελια 💝
Fir3fly Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, lazkalai είπε χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. Και εγω ενδιαφερομαι , ευχαριστω πολυ!
Konstantin77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, @11h είπε ειχε πολυ σασπενς (not) Αν δεν κάνουν οι μνήμες θα την ξαναχαρίσω. Αν κάνουν οι μνήμες, δεν έχω αποφασίσει. (ναι καημό το έχω) Ευχαριστώ για τη μητρική πάμε pm. 1
ipal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, lazkalai είπε χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. Με ενδιαφέρει και εμένα αν γίνει κλήρωση. Ευχαριστώ.
TasSou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Άρχισε το ξεπακετάρισμα από τις κούτες του @1insomnia. Θα μπαίνουν λίγα λίγα. 1. HP OfficeJet 6310 All-in-One Βλέπω πως λείπουν οι μεντεσέδες. Δεν έχω τρόπο/χρόνο να τον δοκιμάσω περαιτέρω. Δίνεται για ανταλλακτικά. Δεν υπάρχει τροφοδοτικό. Τελικά υπάρχει. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ @retroman3 2. HP Deskjet 1050A Αρτιμελής. Δεν γνωρίζω άλλα στοιχεία. Δεν έχω τρόπο/χρόνο να τον δοκιμάσω περαιτέρω. Δεν υπάρχει τροφοδοτικό. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ @navger 3. AVEC Insert Killer TB-42 Δύο τεμάχια με καμένες λάμπες. Τύπος λάμπα βιδωτή 13w15 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από TasSou 7 1
navger Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Άρχισε το ξεπακετάρισμα από τις κούτες του @1insomnia. Θα μπαίνουν λίγα λίγα. 1. HP OfficeJet 6310 All-in-One Βλέπω πως λείπουν οι μεντεσέδες. Δεν έχω τρόπο/χρόνο να τον δοκιμάσω περαιτέρω. Δίνεται για ανταλλακτικά. Δεν υπάρχει τροφοδοτικό 2. HP Deskjet 1050A Αρτιμελής. Δεν γνωρίζω άλλα στοιχεία. Δεν έχω τρόπο/χρόνο να τον δοκιμάσω περαιτέρω. Δεν υπάρχει τροφοδοτικό. 3. AVEC Insert Killer TB-42 Δύο τεμάχια με καμένες λάμπες. Τύπος λάμπα βιδωτή 13w15 Πμ για τον 1050α
LPFATHER Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/12/2021 στις 1:49 ΜΜ, LPFATHER είπε Χαρίζεται αυτό εδώ το ποντίκι https://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wired-mouse/microsoft-optical-mouse-200-ensyrmato-pontiki-mayro/prod903834pp/ Είναι σε πολύ καλή κατάσταση με εμφανισιακά σημάδια φθοράς από την χρήση Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. Δόθηκε στον @Doubt
retroman3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Άρχισε το ξεπακετάρισμα από τις κούτες του @1insomnia. Θα μπαίνουν λίγα λίγα. 1. HP OfficeJet 6310 All-in-One Βλέπω πως λείπουν οι μεντεσέδες. Δεν έχω τρόπο/χρόνο να τον δοκιμάσω περαιτέρω. Δίνεται για ανταλλακτικά. Δεν υπάρχει τροφοδοτικό. Τελικά υπάρχει. 2. HP Deskjet 1050A Αρτιμελής. Δεν γνωρίζω άλλα στοιχεία. Δεν έχω τρόπο/χρόνο να τον δοκιμάσω περαιτέρω. Δεν υπάρχει τροφοδοτικό. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ @navger 3. AVEC Insert Killer TB-42 Δύο τεμάχια με καμένες λάμπες. Τύπος λάμπα βιδωτή 13w15 pm για τον HP OfficeJet 6310 All-in-One
valankyt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται Nokia lumia 800 για ανταλλακτικά καθώς χρειάζεται μητρική (motherboard) για να είναι λειτουργικό. Η οθόνη και η μπαταρία του είναι πλήρως λειτουργική ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και η θύρα φόρτισης και το σασί του. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι σε κατάσταση ολοκαίνουργιας συσκευής. Μόλις τώρα, valankyt είπε Χαρίζεται Nokia lumia 800 για ανταλλακτικά καθώς χρειάζεται μητρική (motherboard) για να είναι λειτουργικό. Η οθόνη και η μπαταρία του είναι πλήρως λειτουργική ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και η θύρα φόρτισης και το σασί του. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι σε κατάσταση ολοκαίνουργιας συσκευής. https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1871974-blackview-a80-plus-vernee-x-nokia-x7-nokia-800-για-ανταλλακτικά-στα-10-ευρώ-με-δώρο-τάμπλετ/ 2
Mimikakor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 24/2/2021 στις 7:45 ΜΜ, mourgolukos είπε Εκτυπωτής έφυγε, μένει Galaxy note 4 και το Manual του Gilera Runner MK1 Υπαρχει το galaxy? Αν ναι ενδιαφερομαι στειλτε μου ενα dm 5 ώρες πριν, iakwvina είπε Ενδιαφέρομαι κι εγώ! Γεια σας ενδιαφερομαι αμεσα για το ink pad 8 ώρες πριν, Crybal είπε Ευχαριστώ πολύ για τα Panasonic και την παράδοση! Γεια σας αν υπάρχουν ακόμα ενδιαφέρομαι 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον @teledomenet για το λάπτοπ που θα πάει να βοηθήσει άτομο που το χει ανάγκη. Γιώργο δεν το χω πάρει στα χέρια μου ακόμα αλλά ευχαριστώ 1
Doubt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, LPFATHER είπε Δόθηκε στον @Doubt Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές. By the way.. μια χαρά είναι το ποντίκι, σε άριστη κατάσταση. 1
frantan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Παρέλαβα τα 2 και 3 από τον πολύ ευγενικό φίλο μας και τον ευχαριστώ πολύ. Το 2γ είναι αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία μαζί με ένα φίλτρο ADSL για περίεργη τηλεφωνική πρίζα. Όποιος τα θέλει ας περάσει να τα πάρει. Επειδή προβλέπω αποχή μόνο για σήμερα και αύριο, μετά πάνε κάδο. καλημερα αν δεν το θελει καποιος αλλος θα ηθελα τα ribbon cables μονο κ επισης το battery tester αν κ αυτο δεν το ζητησει αλλο μελος μπορω ν ανεβω αυριο ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση