Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/12/2021 στις 4:43 ΜΜ, georgetso είπε

Χαρίζονται τα ζευγάρια ασύρματων τηλεφώνων .

Το ενα ζευγάρι είναι το PHILIPS CD170 Duo και το άλλο είναι το 

Panasonic KX-TCD150GR.

Απ'όσο θυμάμαι είναι λειτουργικά, αλλα ήταν παρόπλισμένα για πολυ καιρό.

Παραλαβή (όλο το πακέτο) απο Κάτ Πατησια.

Ασύρματα τηλέφωνα.jpg

Ευχαριστώ πολύ για τα Panasonic και την παράδοση! 

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα.

LzAs2pA.jpg

• Like 11
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lazkalai είπε

χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα.

LzAs2pA.jpg

μ ενδιαφερει ειμαι νεα σμυρνη κ μπορω αυριο το πρωι

Δημοσ.

Λαστιχα για ktm duke 390

ειναι τα παλια μου οποτε μονο αμα καποιος δεν εχει καθολου λαστιχο για να κανει την δουλεια του..........

δεν ειναι εντελως φαγωμενα απλα εχει σκληρυνει η γομα τους μετα απο 1.5 χρονο.................

διαστασεις μπροστα 110/70-17

διαστασεις πισω         150/60-17

ειναι τα contimotion z

παραλαβη απο Σεπολια

Σας ευχαριστω

• Like 5
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lazkalai είπε

LzAs2pA.jpg

ενδιαφερομαι αν ειναι διαθεσιμο

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lazkalai είπε

εχεις PM

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, lazkalai είπε

LzAs2pA.jpg

Pm

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tornado είπε

μολις εφυγε ο ατμοκαθαριστης, τον παρελαβε φιλος του μελους που ειχε κανει την πρωτη καταχωρηση...

να ναι καλα ο Τακης 😃

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για την παραχώρηση του ατμοκαθαριστή!

Ναι αξία ανεκτίμητη ο Τάκης!

Δεν έχω παραλάβει καν ακόμα τον ατμοκαθαριστή και ήδη έχει κανονιστεί να παραχωρηθεί σε πολλούς φίλους για να καθαρίσουν στρώματα, χαλιά, αμάξια κ.α. Ο Τάκης πρώτος πρώτος μιας και έκανε την εξυπηρέτηση.

Ευχαριστούμε και πάλι!

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, lazkalai είπε

LzAs2pA.jpg

Να δηλώσω κ εγώ ως 5ος ή 6ος ενδιαφέρον. 

Καλές γιορτές

Επεξ/σία από Locke_John
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται μητρική asus η οποία για κάποιο λόγο κάτι έχει κάει στην μητρική .Η μητρική είναι η P8P67-M της asus socket 1155 ...ανεβάζω και φωτό 

image.jpg

Επεξ/σία από life is music
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, life is music είπε

Χαρίζεται μητρική asus η οποία για κάποιο λόγο κάτι έχει κάει στην μητρική .Η μητρική είναι η P8P67-M της asus socket 1155 ...ανεβάζω και φωτό 

image.jpg

Καλησπέρα. Με ενδιαφερει

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, life is music είπε

image.jpg

δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον

Δημοσ.
1 hour ago, lazkalai said:

LzAs2pA.jpg

Στέλνω πμ σε περίπτωση που γίνει κάποια κλήρωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, life is music είπε

image.jpg

Και εγω ενδιαφέρομαι
Δε ξέρω αν θα βρω χρόνο να ασχοληθώ.

Επεξ/σία από xcares
Δημοσ.
Στις 5/12/2021 στις 7:40 ΜΜ, taat999 είπε

Ξεκινάω και περιγραφω

1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω,  λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 

Ευχαριστώ τον @taat999 για το laptop

Ελπίζω το ΣΚ να ρω το χρόνο να το ενώσω με ότι του λείπει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...