Crybal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/12/2021 στις 4:43 ΜΜ, georgetso είπε Χαρίζονται τα ζευγάρια ασύρματων τηλεφώνων . Το ενα ζευγάρι είναι το PHILIPS CD170 Duo και το άλλο είναι το Panasonic KX-TCD150GR. Απ'όσο θυμάμαι είναι λειτουργικά, αλλα ήταν παρόπλισμένα για πολυ καιρό. Παραλαβή (όλο το πακέτο) απο Κάτ Πατησια. Ευχαριστώ πολύ για τα Panasonic και την παράδοση!
lazkalai Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. 11
frantan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, lazkalai είπε χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. μ ενδιαφερει ειμαι νεα σμυρνη κ μπορω αυριο το πρωι
alexcrx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Λαστιχα για ktm duke 390 ειναι τα παλια μου οποτε μονο αμα καποιος δεν εχει καθολου λαστιχο για να κανει την δουλεια του.......... δεν ειναι εντελως φαγωμενα απλα εχει σκληρυνει η γομα τους μετα απο 1.5 χρονο................. διαστασεις μπροστα 110/70-17 διαστασεις πισω 150/60-17 ειναι τα contimotion z παραλαβη απο Σεπολια Σας ευχαριστω 5
esem Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, lazkalai είπε χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. ενδιαφερομαι αν ειναι διαθεσιμο
mikegad Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, lazkalai είπε χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. εχεις PM
navger Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, lazkalai είπε χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. Pm
JIML Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, tornado είπε μολις εφυγε ο ατμοκαθαριστης, τον παρελαβε φιλος του μελους που ειχε κανει την πρωτη καταχωρηση... να ναι καλα ο Τακης 😃 Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για την παραχώρηση του ατμοκαθαριστή! Ναι αξία ανεκτίμητη ο Τάκης! Δεν έχω παραλάβει καν ακόμα τον ατμοκαθαριστή και ήδη έχει κανονιστεί να παραχωρηθεί σε πολλούς φίλους για να καθαρίσουν στρώματα, χαλιά, αμάξια κ.α. Ο Τάκης πρώτος πρώτος μιας και έκανε την εξυπηρέτηση. Ευχαριστούμε και πάλι! 4
Locke_John Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, lazkalai είπε χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. Να δηλώσω κ εγώ ως 5ος ή 6ος ενδιαφέρον. Καλές γιορτές Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από Locke_John
life is music Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μητρική asus η οποία για κάποιο λόγο κάτι έχει κάει στην μητρική .Η μητρική είναι η P8P67-M της asus socket 1155 ...ανεβάζω και φωτό Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από life is music 2
Crybal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, life is music είπε Χαρίζεται μητρική asus η οποία για κάποιο λόγο κάτι έχει κάει στην μητρική .Η μητρική είναι η P8P67-M της asus socket 1155 ...ανεβάζω και φωτό Καλησπέρα. Με ενδιαφερει
boudito Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, life is music είπε Χαρίζεται μητρική asus η οποία για κάποιο λόγο κάτι έχει κάει στην μητρική .Η μητρική είναι η P8P67-M της asus socket 1155 ...ανεβάζω και φωτό δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον
thodoris1985 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, lazkalai said: χαριζεται το pocketbook inkpad 3 μαζι με θηκη απο ae. το εχω σχεδον ενα χρονο αλλα δεν καταφερα να συνηθισω το διαβασμα μαζι του με τιποτα. παραλαβη απο μπακνανα. Στέλνω πμ σε περίπτωση που γίνει κάποια κλήρωση
xcares Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, life is music είπε Χαρίζεται μητρική asus η οποία για κάποιο λόγο κάτι έχει κάει στην μητρική .Η μητρική είναι η P8P67-M της asus socket 1155 ...ανεβάζω και φωτό Και εγω ενδιαφέρομαι Δε ξέρω αν θα βρω χρόνο να ασχοληθώ. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από xcares
DrLo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 5/12/2021 στις 7:40 ΜΜ, taat999 είπε Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. Ευχαριστώ τον @taat999 για το laptop Ελπίζω το ΣΚ να ρω το χρόνο να το ενώσω με ότι του λείπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση