JIML Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tornado είπε χαριζεται επαγγελματικος ατμοκαθαριστης, με λιγες ωρες λειτουργιας - αξιας 1000 ευρω. Δοκιμαστηκε σημερα οτι δουλευει, παραλαβη απο κεντρο Πειραια, κουβαλιεται οριακα πανω σε μηχανη καλα δεμενος, μεσα στο κουτι του. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ.
DoubleL Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tornado είπε χαριζεται επαγγελματικος ατμοκαθαριστης, με λιγες ωρες λειτουργιας - αξιας 1000 ευρω. Δοκιμαστηκε σημερα οτι δουλευει, παραλαβη απο κεντρο Πειραια, κουβαλιεται οριακα πανω σε μηχανη καλα δεμενος, μεσα στο κουτι του. Καλησπερα,δηλωνω το ενδιαφερον μου και εγω
mpitzi91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, tornado είπε χαριζεται επαγγελματικος ατμοκαθαριστης, με λιγες ωρες λειτουργιας - αξιας 1000 ευρω. Δοκιμαστηκε σημερα οτι δουλευει, παραλαβη απο κεντρο Πειραια, κουβαλιεται οριακα πανω σε μηχανη καλα δεμενος, μεσα στο κουτι του. Με ενδιαφέρει πραγματικα!!!!
panagiotis1988 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, tornado είπε χαριζεται επαγγελματικος ατμοκαθαριστης, με λιγες ωρες λειτουργιας - αξιας 1000 ευρω. Δοκιμαστηκε σημερα οτι δουλευει, παραλαβη απο κεντρο Πειραια, κουβαλιεται οριακα πανω σε μηχανη καλα δεμενος, μεσα στο κουτι του. Θα με ενδιέφερε για προσωπική χρήση γιατί ο δικός μας απλά δεν...
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 30/11/2021 στις 1:22 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ο εικονιζόμενος μετρητής μπαταριών W.E.C. πλήρως λειτουργικός. Παραμένει διαθέσιμος λόγω αδυναμίας παραλαβης από τον πρώτο ενδιαφερόμενο. ΔΟΘΗΚΕ στον frantan. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood
m4nos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Καλημερα σας ηθελα ν ευχαριστησω παρα πολυ τον φιλο Γρηγορη για τις καρτες που μου εδωσε,κ ολους εδω μεσα που χαριζουν πραγματα κ βοηθουν κοσμο ναστε ολοι καλα παιδια 4
akisthegreat Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, tornado είπε χαριζεται επαγγελματικος ατμοκαθαριστης, με λιγες ωρες λειτουργιας - αξιας 1000 ευρω. Δοκιμαστηκε σημερα οτι δουλευει, παραλαβη απο κεντρο Πειραια, κουβαλιεται οριακα πανω σε μηχανη καλα δεμενος, μεσα στο κουτι του. Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι κι εγώ (αν γίνει κλήρωση).
Ser_nikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, tornado είπε χαριζεται επαγγελματικος ατμοκαθαριστης, με λιγες ωρες λειτουργιας - αξιας 1000 ευρω. Δοκιμαστηκε σημερα οτι δουλευει, παραλαβη απο κεντρο Πειραια, κουβαλιεται οριακα πανω σε μηχανη καλα δεμενος, μεσα στο κουτι του. Ενδιαφέρομαι. Έχω στείλει πμ.
tornado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 δεν ηξερα οτι θα εχει τοση κινηση το μηχανημα.... δυστυχως δεν εχω χρονο για κληρωσεις, στο επομενο χαρισμα θα πεσει κληρωτιδα. 2
mpitzi91 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tornado είπε δεν ηξερα οτι θα εχει τοση κινηση το μηχανημα.... δυστυχως δεν εχω χρονο για κληρωσεις, στο επομενο χαρισμα θα πεσει κληρωτιδα. Καλησπέρα, οπότε σε ποιον θα το δώσετε; Με ενδιαφέρει όπως είπα και εμένα, για την μητέρα μου.
@11h Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, tornado said: δεν ηξερα οτι θα εχει τοση κινηση το μηχανημα.... δυστυχως δεν εχω χρονο για κληρωσεις, στο επομενο χαρισμα θα πεσει κληρωτιδα. https://pickerwheel.com/tools/random-number-generator/ 3
tornado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, tornado είπε χαριζεται επαγγελματικος ατμοκαθαριστης, με λιγες ωρες λειτουργιας - αξιας 1000 ευρω. Δοκιμαστηκε σημερα οτι δουλευει, παραλαβη απο κεντρο Πειραια, κουβαλιεται οριακα πανω σε μηχανη καλα δεμενος, μεσα στο κουτι του. μολις εφυγε ο ατμοκαθαριστης, τον παρελαβε φιλος του μελους που ειχε κανει την πρωτη καταχωρηση... να ναι καλα ο Τακης 😃 3
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 5/12/2021 στις 7:40 ΜΜ, taat999 είπε Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. 3. Ενα κινητό Xiaomi Note 4 αν θυμάμαι καλά σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες απο Βύρωνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω. Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα τα ανακυκλώσω. Ευχαριστώ Παρέλαβα τα 2 και 3 από τον πολύ ευγενικό φίλο μας και τον ευχαριστώ πολύ. Το 2γ είναι αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία μαζί με ένα φίλτρο ADSL για περίεργη τηλεφωνική πρίζα. Όποιος τα θέλει ας περάσει να τα πάρει. Επειδή προβλέπω αποχή μόνο για σήμερα και αύριο, μετά πάνε κάδο.
@11h Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-M68M-S2P-rev-10#ov Βολευει καποιον που εχει 2x 4Gb DDR2 Dimms για AMD (το αναφερω γιατι συζητηθηκε προσφατα). Αν ενδιαφερθει πανω απο ενα ατομο θα γινει κληρωση Παραλαβη απο την Αγ. Παρασκευη το επομενο σαββατοκυριακο. Ευχαριστω 6
Konstantin77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, @11h είπε https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-M68M-S2P-rev-10#ov Βολευει καποιον που εχει 2x 4Gb DDR2 Dimms για AMD (το αναφερω γιατι συζητηθηκε προσφατα). Αν ενδιαφερθει πανω απο ενα ατομο θα γινει κληρωση Παραλαβη απο την Αγ. Παρασκευη το επομενο σαββατοκυριακο. Ευχαριστω Με ενδιαφέρει διότι έχω τα 4gb για AMD... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από Konstantin77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση