SoNyFaNbOy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, subnigur0th είπε Θα με ενδιέφερε. Στείλε πμ αν είσαι από Σαλόνικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subnigur0th Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SoNyFaNbOy είπε Στείλε πμ αν είσαι από Σαλόνικα Ναι από Θεσσαλονίκη είμαι στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αφού μου επέτρεψε το κρύο να σπάσω μεσούλα και να ψάξω κάποιο ντουλάπι.... Δίνω 1) Hol Netfaster wlan3 λειτουργικό με το τροφοδοτικό του 2) Το αντίστοιχο Cisco ISB2201HOL-A της Voδαφονε τιβι, με το remote (χωρίς μπαταρίες) & με το τροφοδοτικό του Επειδή το lightshot δεν θέλει να συνεργαστεί στο upload, φωτογραφίες ορίτζιναλ δεν θα δείτε ! 😄 (Νόμιζα πως είχα και μια χαλασμένη κάρτα γραφικών κάπου αλλά έμεινα με τα νομίζματα...κάπου την έδωσα😇) Θα δωθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μέλος που έχει δώσει σε εμένα (tigergreg, teledomenet, DrLo, Arkin, gvworld7) ή αν δεν υπάρξει από αυτά ζήτηση, σε όποιον άλλον δηλώσει πρώτος με πμ ενδιαφέρον. Υπομονή και συνεννόηση απαραίτητα, παραλαβή απαραίτητα από Βύρωνα ή Αμπελοκήπους Αττικής, σε σημείο και ώρα που θα βολεύει εμένα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από SoullessRider 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, tigergreg είπε Παμε παλι.... 1.Κουτι η/υ EZCOOL αυτο με τις λαμακιες στα πλαγια σε σχετικα καλη κατασταση με αρκετη μπιχλα. Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστώ Γρηγόρη για το κουτάκι, να σαι καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, SoullessRider είπε 2) Το αντίστοιχο Cisco ISB2201HOL-A της Voδαφονε τιβι, με το remote (χωρίς μπαταρίες) & με το τροφοδοτικό του Καπου εχω και εγω 1-2 τετοια, εχει καμια σκοπιμότητα; μπορει να γινει κατι δλδ (πχ ανεξαρτητο Media player?) ή μονο να παιξει VFTV? να τα ψαξω εαν ειναι και εαν εχει νοημα να βγουν κ εδω.. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LPFATHER Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται αυτό εδώ το ποντίκι https://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wired-mouse/microsoft-optical-mouse-200-ensyrmato-pontiki-mayro/prod903834pp/ Είναι σε πολύ καλή κατάσταση με εμφανισιακά σημάδια φθοράς από την χρήση Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στις 28/11/2021 στις 6:41 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Επαναχαρίζεται το εικονιζόμενο σύστημα οπισθοπορείας. Έχει 2 ραντάρ και όλα τα καλώδια αλλά δεν έχει την οθονίτσα που πάει το καλώδιο. Προφανώς έχει ξηλωθεί από αυτοκίνητο. Σήμερα βράδυ πάει ανακύκλωση. Στις 21/11/2021 στις 5:59 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται τα εικονιζόμενα χοντρα τζάμια από πάγκο φαρμακείου. Λόγω βάρους και όγκου, μόνο παραλαβή από το σπίτι μου. Τελευταία ανάρτηση Στις 20/11/2021 στις 12:55 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Επαναχαρίζεται. Δεν κάνει για το Χ5 της φίλης μου. Παραλαβή από την περιοχή μου. Επειδή ήμουν ο μόνος που ενδιαφέρθηκε, αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον, θα πάει στην ανακύκλωση μπαταριών. Τελευταία αάρτηση πριν την άμεση ανακύκλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetso Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζονται τα ζευγάρια ασύρματων τηλεφώνων . Το ενα ζευγάρι είναι το PHILIPS CD170 Duo και το άλλο είναι το Panasonic KX-TCD150GR. Απ'όσο θυμάμαι είναι λειτουργικά, αλλα ήταν παρόπλισμένα για πολυ καιρό. Παραλαβή (όλο το πακέτο) απο Κάτ Πατησια. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, georgetso είπε Χαρίζονται τα ζευγάρια ασύρματων τηλεφώνων . Το ενα ζευγάρι είναι το PHILIPS CD170 Duo και το άλλο είναι το Panasonic KX-TCD150GR. Απ'όσο θυμάμαι είναι λειτουργικά, αλλα ήταν παρόπλισμένα για πολυ καιρό. Παραλαβή (όλο το πακέτο) απο Κάτ Πατησια. Με ενδιαφέρει 1 ζευγάρι. Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, georgetso είπε Χαρίζονται τα ζευγάρια ασύρματων τηλεφώνων . Το ενα ζευγάρι είναι το PHILIPS CD170 Duo και το άλλο είναι το Panasonic KX-TCD150GR. Απ'όσο θυμάμαι είναι λειτουργικά, αλλα ήταν παρόπλισμένα για πολυ καιρό. Παραλαβή (όλο το πακέτο) απο Κάτ Πατησια. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subnigur0th Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ τον φίλο SonyFanboy για το monitor! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) κωδικός deals4u μέχρι 13/12. Χρησιμοποιημένο στη shell μόνο. Στείλτε μνμ και χρήση πού το θέλετε ώστε να ξέρω πού έχει χρησιμοποιηθεί. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από Konstantin77 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boudito Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο konstantin77 για τον επεξεργαστή και τις μνήμες, αλλα και για το γεγονός ότι με περίμενε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetso Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Konstantin77 είπε Με ενδιαφέρει 1 ζευγάρι. Pm Κρατημενα για Konstantin77 και tigergreg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 χαριζεται επαγγελματικος ατμοκαθαριστης, με λιγες ωρες λειτουργιας - αξιας 1000 ευρω. Δοκιμαστηκε σημερα οτι δουλευει, παραλαβη απο κεντρο Πειραια, κουβαλιεται οριακα πανω σε μηχανη καλα δεμενος, μεσα στο κουτι του. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση