navger Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, boudito είπε Πμ Το ξαναγράφω γιατί την τελευταία φορά δεν συγκέντρωσα ενδιαφέρον, αν είναι να τα πετάξω Χαρίζεται ένας hp officejet 4500 desktop. Άγνωστης λειτουργικής κατάστασης έχει να χρησιμοποιηθεί χρόνια. Επίσης ένα παλιό κινητό LG G2 mini, όταν το άλλαξα πρίν κάποια χρόνια δούλευε. Παραλαβή απο τον χώρο μου, Νέα Ιωνία PM για το hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, boudito είπε 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Παμε παλι.... 1.Κουτι η/υ EZCOOL αυτο με τις λαμακιες στα πλαγια σε σχετικα καλη κατασταση με αρκετη μπιχλα. 4 καρτες γραφικωνε PCIE παλιοτερων χρονων που ειτε παρουσιαζουν προβλημα ειτε θελουν επισκευη.Ισως να δουλευει καμμια τους που ξερς..🤣 1.ASUS EN9800GT 2.ASUS EAX1900XTX 3.ATI RX800GTU2 4.NVIDIA QUADRO FX3450 Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε ΠΜ. ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ... Πμ για το κουτί Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από Kostas.karras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lothar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται HP Deskjet 3835, δουλευει οκ απλά έχει το κλασικο θεμα που δεν τραβαει το χαρτι. επισης έχει μεσα μονο το μελάνι για τα χρωματα σχεδον τελειωμενο. Περιοχη Γλυφαδα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από Lothar 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, boudito είπε Πμ Το ξαναγράφω γιατί την τελευταία φορά δεν συγκέντρωσα ενδιαφέρον, αν είναι να τα πετάξω Χαρίζεται ένας hp officejet 4500 desktop. Άγνωστης λειτουργικής κατάστασης έχει να χρησιμοποιηθεί χρόνια. Επίσης ένα παλιό κινητό LG G2 mini, όταν το άλλαξα πρίν κάποια χρόνια δούλευε. Παραλαβή απο τον χώρο μου, Νέα Ιωνία Αν δεν δοθεί, το g2 mini με ενδιαφέρει κι εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται αυτή η μητρική σήμερα έπεσε στα χέρια μου δεν ξέρω αν λειτουργεί πάντως είναι μαζί με ψήκτρα και επεξεργαστή Όπως πάντα πρώτα εδώ μετά πμ Αποστολές δεν γίνονται και παραλαβής μόνο από τον χώρο μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xcares Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, mples είπε Χαρίζεται αυτή η μητρική σήμερα έπεσε στα χέρια μου δεν ξέρω αν λειτουργεί πάντως είναι μαζί με ψήκτρα και επεξεργαστή Όπως πάντα πρώτα εδώ μετά πμ Αποστολές δεν γίνονται και παραλαβής μόνο από τον χώρο μου Ενδιαφέρομαι. Στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται το συγκεκριμένο ViewSonic LCD Monitor σε λειτουργική κατάσταση απλά θέλει καλώδιο τροφοδοσίας Πρώτα εδώ και μετά πμ Αποστολές δεν γίνονται παραλαβή μόνο από τον χώρο μου Δυτική Θεσσαλονίκη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krsgiannis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε Χαρίζεται το συγκεκριμένο ViewSonic LCD Monitor σε λειτουργική κατάσταση απλά θέλει καλώδιο τροφοδοσίας Πρώτα εδώ και μετά πμ Αποστολές δεν γίνονται παραλαβή μόνο από τον χώρο μου Δυτική Θεσσαλονίκη ακυρο Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από krsgiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Στις 6/12/2021 στις 9:37 ΠΜ, teledomenet είπε Χαρίζεται επεξεργαστής φορητού υπολογιστή. Πάτησε εδώ Intel-Core i3 Mobile I3-330M για πληροφορίες. ΟΛΟΙ μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, μια παρέα είμαστε. Ποστ εδω για ενδιαφερον και ΟΧΙ με πμ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΓΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ. Εχω το δικαιωμα να τον δωσω εκει που κρινω εγω καλυτερα, ευχαριστω. Παραλαβη απο Πετρουπολη - Ν.Αττικης δεν κανω αποστολες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΕΝΑ ΠΟΣΤ/ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ (μπορείς να κάνεις αντιγραφή την λέξη - ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - και επικόλληση στην παράθεση που κάνεις, εντάξει είναι λίγο ψυχρό αλλά απλό). ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΕΝΑ ΠΟΣΤ/ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ (μπορείς να κάνεις αντιγραφή την λέξη - Παρέλαβα - και επικόλληση στην παράθεση που κάνεις, απλό αλλά ωραιό). ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ Ενδιαφέρον ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ (μπορείς να κάνεις αντιγραφή την λέξη - Ενδιαφέρον - και επικόλληση στην παράθεση που κάνεις, απλό) Κρατημενος για το μελος mples Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, krsgiannis είπε Δεν δόθηκε τελικά οπότε είναι ακόμη διαθέσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoubleL Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SoNyFaNbOy είπε Χαρίζεται το συγκεκριμένο ViewSonic LCD Monitor σε λειτουργική κατάσταση απλά θέλει καλώδιο τροφοδοσίας Πρώτα εδώ και μετά πμ Αποστολές δεν γίνονται Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από DoubleL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου, κατά χρονική σειρά παραλαβής, προς τους: Spoiler @TasSouγια το τροφοδοτικό εκτυπωτή HP 0950-4340, @tomtoubγια τη βάση κινητού ποδηλάτου και το ποντίκι Logitech VX Nano* καθώς και να ζητήσω συγγνώμη για τη καθυστέρηση μέχρι τη συναλλαγή και τον @tigergregγια την ενδοσυνεννοηση ασυρματη INTERCOM NOBLE 4C-W 4CHANNEL 2συκευες καθώς και τον @thodoris1985για την εξυπηρέτηση. * Άλλη μια καθυστερημένη εξυπηρέτηση προς τον@Crybalαπό εμένα... Επίσης, ευχαριστίες και στον @MessengerOfGoodγια την εξυπηρέτηση προκειμένου να παραλάβει ο Τάσος κάποια πράγματα που παρέλαβα για εκείνον από τον @tomtoub. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subnigur0th Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, SoNyFaNbOy είπε Χαρίζεται το συγκεκριμένο ViewSonic LCD Monitor σε λειτουργική κατάσταση απλά θέλει καλώδιο τροφοδοσίας Πρώτα εδώ και μετά πμ Αποστολές δεν γίνονται παραλαβή μόνο από τον χώρο μου Δυτική Θεσσαλονίκη Καλησπέρα, τι καλώδιο ρεύματος χρειάζεται; Είναι proprietary η το ίδιο με του τροφοδοτικού του pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, subnigur0th είπε Καλησπέρα, τι καλώδιο ρεύματος χρειάζεται; Είναι proprietary η το ίδιο με του τροφοδοτικού του pc? Ενα σαν αυτό του PC θέλει φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subnigur0th Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε Ενα σαν αυτό του PC θέλει φίλε Θα με ενδιέφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση