MessengerOfGood Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, taat999 είπε 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. Ενδιαφέρομαι για τα ανωτέρω, πιό πολύ για τα 2α και 2β. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Longshad0ws Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζονται τα εξής από παλιό laptop turbo-x, ήταν λειτουργικά την τελευταία φορά που τα δοκίμασα: μνήμη Transcend 2 X 1GB DDR2 DVD-R NEC SATA κάρτα δικτύου ασύρματη ΙNTEL WIRELESS PRO 2200BG Παραλαβή από Σύνταγμα, προτιμώ να τα πάρει κάποιος όλα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, taat999 είπε Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. 3. Ενα κινητό Xiaomi Note 4 αν θυμάμαι καλά σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες απο Βύρωνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω. Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα τα ανακυκλώσω. Ευχαριστώ Δηλωνω ενδιαφερον για το 1 με ενδιαφερει πολυ η μητρικη σε περιπτωση που αλλαξει κατι Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από Kostas.karras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, taat999 είπε Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. 3. Ενα κινητό Xiaomi Note 4 αν θυμάμαι καλά σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες απο Βύρωνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω. Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα τα ανακυκλώσω. Ευχαριστώ Εστειλα πμ για το λάπτοπ μπας και το φτιάξω για φίλη που έχει ανάγκη και δεν περισσεύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Η dr martens σώθηκε εκτός insomnia και οι intel κ cyta έχει εμφανιστεί ενδιαφέρον από μέλος Επιβεβαιωνω.Θα τα πουμε όπως...ειπαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Εστειλα πμ για το λάπτοπ μπας και το φτιάξω για φίλη που έχει ανάγκη και δεν περισσεύει Εχω αυτο αν σε ενδιαφερει HP-Compaq-Presario-CQ56-103SG.43380.0.html Χωρις μνημες σκληρο τροφοδοτικο σε καλη κατασταση εκτος το πληκτρολογιο που ειναι λιγο καπως και αγγλικο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, teledomenet είπε Εχω αυτο αν σε ενδιαφερει HP-Compaq-Presario-CQ56-103SG.43380.0.html Χωρις μνημες σκληρο τροφοδοτικο σε καλη κατασταση εκτος το πληκτρολογιο που ειναι λιγο καπως και αγγλικο. https://picclick.it/65W-For-HP-Compaq-CQ57-CQ60-CQ61-CQ62-402987667324.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, teledomenet είπε Εχω αυτο αν σε ενδιαφερει HP-Compaq-Presario-CQ56-103SG.43380.0.html Χωρις μνημες σκληρο τροφοδοτικο σε καλη κατασταση εκτος το πληκτρολογιο που ειναι λιγο καπως και αγγλικο. Hi με ενδιαφέρει το λαπτοπ το έχεις ακόμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, gamer73 είπε Hi με ενδιαφέρει το λαπτοπ το έχεις ακόμα ? Περιμενε να δω αν το θελει ο φιλος και αν δεν το θελει τα λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, teledomenet είπε Περιμενε να δω αν το θελει ο φιλος και αν δεν το θελει τα λεμε. Εντάξει thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Longshad0ws είπε Χαρίζονται τα εξής από παλιό laptop turbo-x, ήταν λειτουργικά την τελευταία φορά που τα δοκίμασα: μνήμη Transcend 2 X 1GB DDR2 DVD-R NEC SATA κάρτα δικτύου ασύρματη ΙNTEL WIRELESS PRO 2200BG Παραλαβή από Σύνταγμα, προτιμώ να τα πάρει κάποιος όλα. Εχεις Πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, taat999 είπε Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. 3. Ενα κινητό Xiaomi Note 4 αν θυμάμαι καλά σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες απο Βύρωνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω. Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα τα ανακυκλώσω. Ευχαριστώ Μ ενδιαφέρει το 3 αν υπάρχει ακόμα. Στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, mourgolukos είπε Χαρίζονται οι 2 πύργοι της φωτό Είναι και οι 2 775 C2D δεν θυμάμαι μοντέλα με 2 γίγα μνήμη και χωρίς δίσκους ο κάτω είναι λειτουργικός, ο πάνω θέλει έναν πυκνωτή αλλαγή κοντά στην pcie και θα δουλέψει, τον είχα αλλάξει και στο παρελθόν. Θέλουν επίσης ένα γερό καθάρισμα μέσα έξω Προτιμώ να τους πάρει κάποιος να τους συμπληρώσει σε ότι χρειάζονται και να δωθούν σε οικογένειες που πραγματικά τους έχουν ανάγκη (όχι τύπου δεν θέλω ο τρίχρονος μου να ακουμπάει τον ryzen 15 με τα 1τβ μνήμη και 3 3090 και ούτε το ps5 μου οπότε θα τον ήθελα) Παραλαβή από τον χώρο μου Δραπετσώνα Διατηρώ δικαίωμα να τον δώσω σε όποιον κρίνω εγώ καταλληλότερο Μόλις αρχίσει το ξεκαθάρισμα θα βγούν και άλλα Καλημέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τούς πύργους. Σᾶς στέλνω προσωπικό μήνυμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, teledomenet είπε Εχω αυτο αν σε ενδιαφερει HP-Compaq-Presario-CQ56-103SG.43380.0.html Χωρις μνημες σκληρο τροφοδοτικο σε καλη κατασταση εκτος το πληκτρολογιο που ειναι λιγο καπως και αγγλικο. Αν δεν φύγει το άλλο ναι γιατί όχι. Δίσκο μνήμες τροφοδοτικά έχω με το κιλό να δώσω. Ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 On 29/11/2021 at 20:13, Tsino said: ZTE blade V7 lite. Λειτουργει, είχε πάρει υγρασία και δεν πατιούνται όλα τα σημεία στην οθόνη Παραλαβή από Παιανία-Γλυκά Νερά. Δε στέλνω με ταχυδρομείο Post εδω και μετά pm Αλεξιπτωτιστές αποκλείονται Υπάρχει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση