Twisted_Metal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, taskon είπε Καλησπέρα, αν είναι ακόμη διαθέσιμη ενδιαφέρομαι. Η mini CRT δόθηκε στον φίλο Τάσο! @taskon Γλύτωσε τον κάδο ανακύκλωσης λοιπόν! Thank you! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 4/12/2021 στις 3:58 ΜΜ, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Χαρίζεται ἐκπτωτικό κουπόνι 15% γιά ἠλεκτρονικές ἀγορές ἀπό τό e-shop τοῦ Perfectoys.gr, προσφορά τῆς ἐφημερίδας <<ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ>>. ῎Αν ὑπάρξει ἐνδιαφέρον, μπορῶ νά ἀποστείλω μέ προσωπικό μήνυμα τόν κωδικό ἔκπτωσης τοῦ κουπονιοῦ. ῾Ο κωδικός ἔκπτωσης ἰσχύει μέχρι τίς 15/01/2022. Ενδιαφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Metal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται PolyStation με δύο χειριστήρια. Δεν υπάρχει καλώδιο ρεύματος αλλά εντάξει, όποιος το πάρει θα το πάρει για display. Περιοχή Καλλιθέα. Ευχαριστώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Ενδιαφέρομαι. Καλησπέρα σας. Σᾶς ἔστειλα τόν κωδικό μέ προσωπικό μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 4/12/2021 στις 2:44 ΜΜ, Twisted_Metal είπε Δόθηκε! Ευχαριστώ πολύ τον Βασίλη για την τηλεόραση. Χάρηκα για τη γνωριμία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται οι 2 πύργοι της φωτό Είναι και οι 2 775 C2D δεν θυμάμαι μοντέλα με 2 γίγα μνήμη και χωρίς δίσκους ο κάτω είναι λειτουργικός, ο πάνω θέλει έναν πυκνωτή αλλαγή κοντά στην pcie και θα δουλέψει, τον είχα αλλάξει και στο παρελθόν. Θέλουν επίσης ένα γερό καθάρισμα μέσα έξω Προτιμώ να τους πάρει κάποιος να τους συμπληρώσει σε ότι χρειάζονται και να δωθούν σε οικογένειες που πραγματικά τους έχουν ανάγκη (όχι τύπου δεν θέλω ο τρίχρονος μου να ακουμπάει τον ryzen 15 με τα 1τβ μνήμη και 3 3090 και ούτε το ps5 μου οπότε θα τον ήθελα) Παραλαβή από τον χώρο μου Δραπετσώνα Διατηρώ δικαίωμα να τον δώσω σε όποιον κρίνω εγώ καταλληλότερο Μόλις αρχίσει το ξεκαθάρισμα θα βγούν και άλλα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από mourgolukos 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, Twisted_Metal είπε Χαρίζεται PolyStation με δύο χειριστήρια. Δεν υπάρχει καλώδιο ρεύματος αλλά εντάξει, όποιος το πάρει θα το πάρει για display. Περιοχή Καλλιθέα. Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει. Στέλνω πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 5:16 ΜΜ, georgeps21 είπε ΑΘΗΝΑ. ΓΑΛΑΤΣΙ Χαριζεται πειραγμενος επεξεργαστης INTEL XEON X5450 quad-core processor compatible LGA775. Αγορασμένος πριν 5-6 χρονια για προτζεκτ που δεν προχώρησε. Δεν είχε δουλέψει στη μητρική μου αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ μου σοβαρα να το ψαξω. Ειναι πειραγμενος για να χωράει σε LGA775 μητρικες εξού και τα κοψίματα που έχουν κάνει Λόγω συμμετοχής στο νήμα πάει στον maxdore217 ποστ κ πμ, παραλαβη απο Γαλατσι Παρέλαβα τον CPU Σε ευχαριστώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 11:34 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Η DrMartens θέλει ένα κεντρικό φερμουάρ γιατί από την μια δεν δουλεύει και από το άλλο κάποιες φορές καβαλάει αλλά αν το πας σιγά κλείνει. Δύο θέσεις η μεγάλη έχει σφουγγάρι στην πλάτη και ένα μικρό θηκάρι στο πάνω μέρος σαν κρεμαστό πουγκί η έξω θέση έχει μια τσέπη για πορτοφόλι ή δίπλωμα ή κάτι τέτοιο και δύο θέσεις για στυλό. Εσωτερικά η αδιαβροχοποιηση έχει αρχίσει και φθείρεται αλλά το ύφασμα δεν εχει τρύπες ή σκισηματα , το μαύρο τσαντάκι μέσης θέλει ένα φερμουάρ μικρό και ένα σκρατς, το levis το τσαντάκι ώμου θέλει ράψιμο το λουρί , η διαφημιστική με το cyta είναι κομπλέ χωρίς προστασία μια ενιαία θήκη ένα εξωτερικό φερμουάρ , η διαφημιστική με το ιντελ έχει σκιστεί η φοδρα αλλά κατά τα άλλα είναι εξαιρετική για λάπτοπ τρεις θέσεις με σφουγγάρι για προστασία και δύο θέσεις με φερμουάρ έξω η μια μέσα η άλλη (καλές εποχές δίνανε μερακληδικα πράγματα). Η dr martens σώθηκε εκτός insomnia και οι intel κ cyta έχει εμφανιστεί ενδιαφέρον από μέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taat999 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. 3. Ενα κινητό Xiaomi Note 4 αν θυμάμαι καλά σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες απο Βύρωνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω. Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα τα ανακυκλώσω. Ευχαριστώ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, taat999 είπε Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. 3. Ενα κινητό Xiaomi Note 4 αν θυμάμαι καλά σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες απο Βύρωνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω. Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα τα ανακυκλώσω. Ευχαριστώ pm για 2α,2β Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, taat999 είπε Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. 3. Ενα κινητό Xiaomi Note 4 αν θυμάμαι καλά σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες απο Βύρωνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω. Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα τα ανακυκλώσω. Ευχαριστώ pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, taat999 είπε Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. 3. Ενα κινητό Xiaomi Note 4 αν θυμάμαι καλά σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες απο Βύρωνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω. Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα τα ανακυκλώσω. Ευχαριστώ Με ενδιαφερει το κινητο αν μπορεις να βρεθουμε σε Μετρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, taat999 είπε Ξεκινάω και περιγραφω 1. Χαρίζω 1 λαπτοπ Hp Pavilion G6 - i3 2nd gen νομίζω, λειτουργικό, με 3 g ram. Το λαπτοπ εχει σπασμένα πλαστικά, μεντεσέδες και δεν εχει σκληρό και φορτιστή. Η οθόνη έχει αφαιρεθεί αλλά δίνεται μαζί με τα καλώδια της κτλ. 2. Μια σακούλα με διάφορα ηλεκτρονικά. Ιδανικά, θέλω να φύγουν και τα 3 μαζί. α. μετρητής απόστασης απο τα lidl νομίζω λειτουργικός. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις β. Ενα πιστόλι μέτρησης θερμοκρασίας με υπέρυθρες, λειτουργικό. Εχει καεί η γόμα που το περιβάλει και κολλάει όταν το πιάνεις γ. Ενα κομμάτι palm rest μαζί με το touch pad για Dell E6220. Είναι σε κακή κατάσταση και έχει καεί η γόμα που το περιβάλλει. Είναι όμως λειτουργικό. δ. Μια συσκευή telco που υποτίθεται οτι διώχνει τις κατσαρίδες. ε. Μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης parrot. Λειτουργεί αλλά εκτιμώ ότι θέλει αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν εχω πλεον ούτε καλώδιο φόρτισης ούτε χαρτιά. 3. Ενα κινητό Xiaomi Note 4 αν θυμάμαι καλά σε κακή κατάσταση αλλά λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες απο Βύρωνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω. Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα τα ανακυκλώσω. Ευχαριστώ PM για το 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Longshad0ws Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε Χαρίζονται οι 2 πύργοι της φωτό Είναι και οι 2 775 C2D δεν θυμάμαι μοντέλα με 2 γίγα μνήμη και χωρίς δίσκους ο κάτω είναι λειτουργικός, ο πάνω θέλει έναν πυκνωτή αλλαγή κοντά στην pcie και θα δουλέψει, τον είχα αλλάξει και στο παρελθόν. Θέλουν επίσης ένα γερό καθάρισμα μέσα έξω Προτιμώ να τους πάρει κάποιος να τους συμπληρώσει σε ότι χρειάζονται και να δωθούν σε οικογένειες που πραγματικά τους έχουν ανάγκη (όχι τύπου δεν θέλω ο τρίχρονος μου να ακουμπάει τον ryzen 15 με τα 1τβ μνήμη και 3 3090 και ούτε το ps5 μου οπότε θα τον ήθελα) Παραλαβή από τον χώρο μου Δραπετσώνα Διατηρώ δικαίωμα να τον δώσω σε όποιον κρίνω εγώ καταλληλότερο Μόλις αρχίσει το ξεκαθάρισμα θα βγούν και άλλα έχω στείλει p.m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση