vactirio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, vactirio είπε Χαρίζονται μελάνια: 2 μελάνια Canon 571 Cyan XL 2 μελάνια Canon 571 Magenta XL 1 μελάνι Canon 545 Black Συσκευασίες Σφραγισμένες Παραλαβή από περιοχή Φιλοθέης ή Μενιδίου. pm Αντρέας Καλημέρα σε όλους. Τα μελάνια "571" έχουν κρατηθεί για τον @Tigio13. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα, αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τα μελάνια . Οπότε από μένα είναι πάλι διαθέσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terovitsas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην παρέα. χαρίζεται το συγκεκριμένο tv monitor για ανταλλακτικά η επισκευή. Μόνο αποστολή με το κτελ σε Αθήνα-Πάτρα-Θεσσαλονίκη με έξοδα του ενδιαφερόμενου. Ευχαριστώ πολύ. πρωτα ποστ εδω και μετα πμ. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από terovitsas 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, terovitsas είπε Καλημέρα στην παρέα. χαρίζεται το συγκεκριμένο tv monitor για ανταλλακτικά η επισκευή. Μόνο αποστολή με το κτελ σε Αθήνα-Πάτρα-Θεσσαλονίκη με έξοδα του ενδιαφερόμενου. Ευχαριστώ πολύ. Ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Vennon64 είπε ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ i3 4340 (λογικά είναι ακόμα λειτουργικός) Με την ψύχτρα του και μαζί ένα ποντίκι αχρησιμοποίητο turbox Για θεσσαλονίκη γιατί δεν μπαίνω σε διαδικασίες με αποστολές. Οποίος θέλει περνάει και τα παίρνει! παρελαβα, ευχαριστω πολυ τον φιλο @Vennon64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terovitsas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, terovitsas είπε Καλημέρα στην παρέα. χαρίζεται το συγκεκριμένο tv monitor για ανταλλακτικά η επισκευή. Μόνο αποστολή με το κτελ σε Αθήνα-Πάτρα-Θεσσαλονίκη με έξοδα του ενδιαφερόμενου. Ευχαριστώ πολύ. πρωτα ποστ εδω και μετα πμ. άκυρο το ενδιαφερον από το μελος giortsim είναι διαθεσιμη ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, f2bnp είπε Χαρίζεται μητρική socket 478 Gigabyte GA-8S648FX με το 648FX chipset της SiS, καθώς και μία ψύκτρα για το σόκετ, θα δω αν έχω και κάποιον επεξεργαστή αν κάποιος θέλει. Έχει υποστήριξη για 800αρι FSB και 400αρες μνήμες DDR, οπότε σηκώνει τα πάντα από επεξεργαστές και μνήμες. Όλοι οι πυκνωτές σε πολύ καλή κατάσταση, ένας έχει αντικατασταθεί. Παραλαβή από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια. Κερνάω και cpu εγώ για να γίνει πιο ολοκληρωμένο αν κάποιος το θέλει και δεν έχει τπτ 2 ώρες πριν, terovitsas είπε άκυρο το ενδιαφερον από το μελος giortsim είναι διαθεσιμη ξανα. Απέσυρα το ενδιαφέρον και εγω Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από DeVilMaYcRyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Κωδικός για Apex Legends από Monster energy drink. Κάτι για τοκεν και battle pass λέει. Αν τον θέλει κανείς, ΠΜ. Έχω και δεύτερο στο ψυγείο, αλλά θα το πιω άλλη μέρα.😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται εξαρτήματα από το sub του X-210 της Logitech https://www.e-shop.gr/logitech-970191-x-210-21-speakers-p-PER.501620 Συγκεκριμένα είναι το κουτί, το μεγάφωνο sub, ο ενισχυτής, και ο μετασχηματιστής του. Αν συνδεθούν, λειτουργούν κανονικά. Βαριέμαι να ασχοληθώ περισσότερο. Και δύο routers ADSL. Παραλαβή από Παγκράτι. ΔΟΘΗΚΑΝ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από snbblp 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xcares Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Locke_John είπε Αθήνα κέντρο (Γκύζη). Χαρίζεται θήκη (αχρησιμοποίητη)για iPhone, τύπου πορτοφόλι, χρώμα ροζ, με εσωτερικο καθρέφτη, είναι σίγουρα για τα μοντέλα με μεγάλη οθόνη, συγκεκριμένα είχε αγοραστεί για τo iPhone 6s plus, αλλά ίσως κάνει και για τα 7 και 8, μετά νομίζω άλλαξαν σχήμα. Αν κάποιος/κάποια ενδιαφερθεί, ας έρθει για παραλαβή μαζί με το iPhone (για ευνόητους λόγους). Πρώτα ποστ εδώ, μετά πμ. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 4/12/2021 στις 2:44 ΜΜ, Twisted_Metal είπε Χαριζεται mini CRT 5". Κανονικά ειναι εγχρωμη, ομως τους τελευταιους μηνες δειχνει ασπρόμαυρα. Υποθέτω πως κάποιος που ξέρει μπορεί να την φτιάξει άνετα. Κατασκευαστικά, είναι αριστη. Οι θυρες της, οι ρυθμίσεις της, ο ήχος της, το σωμα και το stand ειναι αριστα. Θα την κρατήσω 2-3 μέρες ακόμα και μετά θα πάει για ανακύκλωση. παραλαβη απο Καλλιθεα. ευχαριστώ! Καλησπέρα, αν είναι ακόμη διαθέσιμη ενδιαφέρομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, terovitsas είπε Καλημέρα στην παρέα. χαρίζεται το συγκεκριμένο tv monitor για ανταλλακτικά η επισκευή. Μόνο αποστολή με το κτελ σε Αθήνα-Πάτρα-Θεσσαλονίκη με έξοδα του ενδιαφερόμενου. Ευχαριστώ πολύ. πρωτα ποστ εδω και μετα πμ. Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι. Σᾶς στέλνω προσωπικό μήνυμα μέ κάποιες ἀπορίες. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από georgios65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvworld7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται η παρακάτω τσάντα ώμου μάρκας Fred Perry. Όποιος ενδιαφέρεται, στείλτε μου pm. Ευχαριστώ. (Περιοχή: Άγ. Δημήτριος). 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 10:50 ΜΜ, DrLo είπε Θερμοσίφωνας σε αχριστεία εδώ και πολλά χρόνια αν θέλει κανείς να τον κάνει ψησταριά ξερωγω Τον είχα βάλει παλαιότερα εδώ, κάποιος είχε ενδιαφερθεί αλλά μπλέχτηκα με αλλά και το ξέχασα. Επειδή θέλω να αδειάσω το χώρο που βρίσκεται ,, αν τον θέλει κανείς το μπορούμε να κανονίσουμε ΣΚ.αλλιως θα πάει για πεταμα Βρίσκεται Νίκαια κοντά στο γήπεδο της προοδευτικής παρελαβα το καζάνι ευχαριστώ πολύ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaMp3on Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Άδεια κουτιά για cd. Αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον σήμερα ή αύριο, θα τα πετάξω. Παραλαβή από την περιοχή μου στην ανατολική Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση