giortsim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζονται 2 laptop cpu AMD - TMDTL64HAX5DM - https://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html Παραλαβη απο Κυψελη ή Δάφνη Ενδιαφέρομαι για τα laptop. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, giortsim είπε Ενδιαφέρομαι για τα laptop. Στέλνω πμ Δεν είναι λαπτοπ ο επεξεργαστής είναι μόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Δεν είναι λαπτοπ ο επεξεργαστής είναι μόνο Ζητάω συγνώμη, δεν κατάλαβα, οπότε ΑΚΥΡΟ. Χαρίζω διάφανη θήκη για iPhone 6s Παραλαβή από Πλ. Συντάγματος - Αθήνα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από giortsim 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζονται 2 cpu για laptop AMD - TMDTL64HAX5DM Καλησπέρα! Σου στέλνω pm για τον ένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται μητρική άγνωστης λειτουργικότητας δεν έχω τρόπο να την δοκιμάσω παραλαβή από τον χώρο μου Πρώτα εδώ μετά πμ προηγούνται όσοι χαρίζουν 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2021 στις 4:37 ΜΜ, Crybal είπε Χαριζεται εκτυπωτης ΗΡ1510.Χωρις μελανια και τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Επίσης ανοιχτηρια κρασιου με μεταλλικο σώμα,διπλη σκαλα και ελικα με αντικολλητικη επιστρωση.Υπάρχουν καμια 15ρια.Παραλαβη απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη) Ευχαριστώ πολύ τον Τάσο (και τον Κώστα) για τα ανοιχτήρια! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από Panagiotis79 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα κι εγώ ανοιχτηράκια. Many thanks @Crybal Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από Doubt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 7:08 ΜΜ, Crybal είπε Χαριζονται 2 cpu για laptop AMD - TMDTL64HAX5DM - https://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html Παραλαβη απο Κυψελη ή Δάφνη Κρατημενοι οι επεξεργαστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mples είπε Χαρίζεται μητρική άγνωστης λειτουργικότητας δεν έχω τρόπο να την δοκιμάσω παραλαβή από τον χώρο μου Πρώτα εδώ μετά πμ προηγούνται όσοι χαρίζουν Έχω ακόμα διαθέσιμο έναν Ε6420 για όποιον θέλει να τον ταιριάξει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Παρέλαβα μια μνήμη από τον tigergreg με μεταφορέα τον tassou και τους ευχαριστώ αμφότερους ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boudito Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζεται ένας hp officejet 4500 desktop. Άγνωστης λειτουργικής κατάστασης έχει να χρησιμοποιηθεί χρόνια. Παραλαβή απο τον χώρο μου, Νέα Ιωνία 3 ώρες πριν, mples είπε Χαρίζεται μητρική άγνωστης λειτουργικότητας δεν έχω τρόπο να την δοκιμάσω παραλαβή από τον χώρο μου Πρώτα εδώ μετά πμ προηγούνται όσοι χαρίζουν 1 ώρα πριν, Konstantin77 είπε Έχω ακόμα διαθέσιμο έναν Ε6420 για όποιον θέλει να τον ταιριάξει. Εάν είναι ακόμα διαθέσιμα με ενδιαφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα παρακάτω παιχνίδια περιοχή Ευκλείδη Θεσσαλονίκη. Παραλαβή κυρίως απογεύματα. Το αλογάκι έχει φθορές στο ξύλο του αλλά είναι πραγματικά δυνατό. Η σκούπα παίρνει μπαταρίες και κάνει θόρυβο (μην το πείτε στα παιδιά σας) https://photos.app.goo.gl/2AAbvhEsTuQ5MGUf8 https://photos.app.goo.gl/FLoRbR4zaxPiS6in9 https://photos.app.goo.gl/ajr9nNB85G9bu8gS9 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από pantelikas 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vactirio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Χαρίζονται μελάνια: 2 μελάνια Canon 571 Cyan XL 2 μελάνια Canon 571 Magenta XL 1 μελάνι Canon 545 Black Συσκευασίες Σφραγισμένες Παραλαβή από περιοχή Φιλοθέης ή Μενιδίου. pm Αντρέας 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 11:24 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Δικός σου. Άλλωστε "a clean car is a sure sign of a dirty mind" ... 🙂 Στις 1/12/2021 στις 8:11 ΜΜ, Tigio13 είπε Καλησπέρα χαρίζεται controller για pc (για κανένα emulator κάνει) και εναν Αλοιφαδόρο που είχα πάρει από lidl και τον χρησιμοποίησα 1 φορά. Δεν με βόλεψε καθόλου και υον παράτησα στην άκρη. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα μήνυμα εδώ και πμ μετά. Παραλαβή από παλαιό Φάληρο. Δεν κάνω αποστολές. Να ευχαριστήσω το φίλο Γιώργο για τον Αλοιφαδορο και τον βαγγελη για την παραχώρηση της θέσης 😊 Ελπίζω και πιστεύω ότι θα κάνει δουλίτσα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Metal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δόθηκε! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από Twisted_Metal 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση