frantan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, georgeps21 είπε ΑΘΗΝΑ. ΓΑΛΑΤΣΙ Χαριζεται πειραγμενος επεξεργαστης INTEL XEON X5450 quad-core processor compatible LGA775. Αγορασμένος πριν 5-6 χρονια για προτζεκτ που δεν προχώρησε. Δεν είχε δουλέψει στη μητρική μου αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ μου σοβαρα να το ψαξω. Ειναι πειραγμενος για να χωράει σε LGA775 μητρικες εξού και τα κοψίματα που έχουν κάνει ποστ κ πμ, παραλαβη απο Γαλατσι Καλησπερα να μπω κ εγω στην ουρα γι αυτο το πολυ ωραιο κομματι μιας κ εχω μητρικη με πειραγμενο bios ειδικα για να αναγνωρισει ΧΕΟΝ Υ.Γ. Δεν σου δουλεψε γιατι ηθελε κ ενα μοντιφικεϊσον στο bios θα ηθελα να ευχαριστησω τον @gvworld7για τη μπριζα κ το πισω φωτακι ποδηλατου σου ειμαι υποχρεος 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βάση αυτοκινήτου με μαγνήτη, πιάνει στον αεραγωγό + metal plates για το κινητό σας. Spoiler Αιγάλεω ή Ομόνοια για να παραλάβετε. Πληροφορίες εντός. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Doubt 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, georgeps21 είπε ΑΘΗΝΑ. ΓΑΛΑΤΣΙ Χαριζεται πειραγμενος επεξεργαστης INTEL XEON X5450 quad-core processor compatible LGA775. Αγορασμένος πριν 5-6 χρονια για προτζεκτ που δεν προχώρησε. Δεν είχε δουλέψει στη μητρική μου αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ μου σοβαρα να το ψαξω. Ειναι πειραγμενος για να χωράει σε LGA775 μητρικες εξού και τα κοψίματα που έχουν κάνει Λόγω συμμετοχής στο νήμα πάει στον maxdore217 ποστ κ πμ, παραλαβη απο Γαλατσι Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ ο xeon! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Doubt είπε Βάση αυτοκινήτου με μαγνήτη, πιάνει στον αεραγωγό + metal plates για το κινητό σας. Απόκρυψη περιεχομένων Αιγάλεω ή Ομόνοια για να παραλάβετε. Πληροφορίες εντός. ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, Doubt είπε Βάση αυτοκινήτου με μαγνήτη, πιάνει στον αεραγωγό + metal plates για το κινητό σας. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αιγάλεω ή Ομόνοια για να παραλάβετε. Πληροφορίες εντός. Δεν ενδιαφέρομαι αλλά να ρωτήσω: Δεν επηρεάζεται το κινητό από τον μαγνήτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 2 cpu για laptop AMD - TMDTL64HAX5DM - https://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html Παραλαβη απο Κυψελη ή Δάφνη Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από Crybal 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Δεν ενδιαφέρομαι αλλά να ρωτήσω: Δεν επηρεάζεται το κινητό από τον μαγνήτη? Ούτε έχω παρατηρήσει κάτι, ούτε έχω δει κάπου να αναφέρεται κάποια αλληλεπίδραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Να ευχαριστήσω δημόσια και τον @derizio για την καρτούλα αλλά κυρίως όπου η έννοια"εξυπηρετικότατος" είναι γάντι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον @DrLo για το κουτί που έδωσε στο φιλαράκι μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θερμοσίφωνας σε αχριστεία εδώ και πολλά χρόνια αν θέλει κανείς να τον κάνει ψησταριά ξερωγω Τον είχα βάλει παλαιότερα εδώ, κάποιος είχε ενδιαφερθεί αλλά μπλέχτηκα με αλλά και το ξέχασα. Επειδή θέλω να αδειάσω το χώρο που βρίσκεται ,, αν τον θέλει κανείς το μπορούμε να κανονίσουμε ΣΚ.αλλιως θα πάει για πεταμα Βρίσκεται Νίκαια κοντά στο γήπεδο της προοδευτικής Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από DrLo 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, DrLo είπε Θερμοσίφωνας σε αχριστεία εδώ και πολλά χρόνια αν θέλει κανείς να τον κάνει ψησταριά ξερωγω Τον είχα βάλει παλαιότερα εδώ, κάποιος είχε ενδιαφερθεί αλλά μπλέχτηκα με αλλά και το ξέχασα. Επειδή θέλω να αδειάσω το χώρο που βρίσκεται ,, αν τον θέλει κανείς το μπορούμε να κανονίσουμε ΣΚ.αλλιως θα πάει για πεταμα Βρίσκεται Νίκαια κοντά στο γήπεδο της προοδευτικής Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/6/2021 στις 11:00 ΠΜ, DrLo είπε Χαρίζεται τηλεόραση CRT που είχα πάρει από τον @Doubt εδώ πριν αρκετό καιρό πριν πάει για ανακύκλωση. Η παραπάνω φώτο είναι ψιλοπαραπλανητική. δεν είναι ακριβώς αυτή αλλά παρόμοια Είναι 4:3 αυτή εδώ φαίνεται σαν 16:9. Το πίσω I/O πάνελ της δεν είναι ακριβώς έτσι Όταν την χρησιμοποίησα έπαιζε κανονικά αλλά είναι καιρό αχρησιμοποίητη. Για παραλαβή θελει προφανώς αμάξι (και όπου την πάτε ένα 2ο άτομο να την ξεφορτώσετε). Βρίσκεται στη Νίκαια κοντά στο γήπεδο της Προοδευτικής Στο ίδιο χώρο με τον θερμοσίφωνα υπάρχει μια τηλεόραση θηρίο CRT που θα πάει ανακύκλωση το ΣΚ ... αν την θέλει κανείς (για περισσότερα δείτε μέσα στο Λινκ παραπάνω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Η DrMartens θέλει ένα κεντρικό φερμουάρ γιατί από την μια δεν δουλεύει και από το άλλο κάποιες φορές καβαλάει αλλά αν το πας σιγά κλείνει. Δύο θέσεις η μεγάλη έχει σφουγγάρι στην πλάτη και ένα μικρό θηκάρι στο πάνω μέρος σαν κρεμαστό πουγκί η έξω θέση έχει μια τσέπη για πορτοφόλι ή δίπλωμα ή κάτι τέτοιο και δύο θέσεις για στυλό. Εσωτερικά η αδιαβροχοποιηση έχει αρχίσει και φθείρεται αλλά το ύφασμα δεν εχει τρύπες ή σκισηματα , το μαύρο τσαντάκι μέσης θέλει ένα φερμουάρ μικρό και ένα σκρατς, το levis το τσαντάκι ώμου θέλει ράψιμο το λουρί , η διαφημιστική με το cyta είναι κομπλέ χωρίς προστασία μια ενιαία θήκη ένα εξωτερικό φερμουάρ , η διαφημιστική με το ιντελ έχει σκιστεί η φοδρα αλλά κατά τα άλλα είναι εξαιρετική για λάπτοπ τρεις θέσεις με σφουγγάρι για προστασία και δύο θέσεις με φερμουάρ έξω η μια μέσα η άλλη (καλές εποχές δίνανε μερακληδικα πράγματα). 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται δύο πόρτες λόγω ανακαίνισης Αυτη που δεν έχει μπράτσο ( υπαρχει ομως καπου )205Χ90 και η άλλη 213Χ93 Χωρις κασσες . Παραλαβή μόνο από Λυκόβρυση Αττικής Αύριο οι πόρτες θα πάνε για πέταμα Δεν υπαρχει χώρος Για τυχόν ενδιαφέρον πρώτα γράφουμε εδώ και μετά προσωπικό μήνυμα με τηλέφωνο επικοινωνιας. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μια που αναφέρθηκαν ψησταριές, θερμοσίφωνες κλπ. υπάρχει ένα καζάνι ηλιακού παρατημένο στην ταράτσα. Θα χρειαστούν 2 άτομα και μεταφορικό μέσο. Επίσης 1 όροφο πρέπει να κατέβει στα χέρια και μετά ασανσέρ. Περιοχή Αιγάλεω. 10 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Η DrMartens θέλει ένα κεντρικό φερμουάρ γιατί από την μια δεν δουλεύει και από το άλλο κάποιες φορές καβαλάει αλλά αν το πας σιγά κλείνει. Δύο θέσεις η μεγάλη έχει σφουγγάρι στην πλάτη και ένα μικρό θηκάρι στο πάνω μέρος σαν κρεμαστό πουγκί η έξω θέση έχει μια τσέπη για πορτοφόλι ή δίπλωμα ή κάτι τέτοιο και δύο θέσεις για στυλό. Εσωτερικά η αδιαβροχοποιηση έχει αρχίσει και φθείρεται αλλά το ύφασμα δεν εχει τρύπες ή σκισηματα , το μαύρο τσαντάκι μέσης θέλει ένα φερμουάρ μικρό και ένα σκρατς, το levis το τσαντάκι ώμου θέλει ράψιμο το λουρί , η διαφημιστική με το cyta είναι κομπλέ χωρίς προστασία μια ενιαία θήκη ένα εξωτερικό φερμουάρ , η διαφημιστική με το ιντελ έχει σκιστεί η φοδρα αλλά κατά τα άλλα είναι εξαιρετική για λάπτοπ τρεις θέσεις με σφουγγάρι για προστασία και δύο θέσεις με φερμουάρ έξω η μια μέσα η άλλη (καλές εποχές δίνανε μερακληδικα πράγματα). Περιοχή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση