Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, paylidis είπε

Εάν στραβώσει κάτι με τον messenger θα με ενδιέφερε κ εμένα ο αλοιφαδορος

Δικός σου.

Άλλωστε "a clean car is a sure sign of a dirty mind" ... 🙂

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 3/11/2021 στις 9:43 ΜΜ, bnvdarklord είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω έπιπλα.

Παραλαβή αποκλειστικά με δικό σας μέσο από περιοχή Αγια Σοφία, στον Πειραιά.

Ειδικά για τα πιο ογκώδη αντικείμενα θα πρέπει να έχετε τρόπο να τα μεταφέρετε έξω απο το σπίτι στο όποιο μεταφορικό σας μεσο (είναι ισόγειο, με 4-5 σκαλάκια απο την εξώπορτα)

Παρακαλώ στείλτε μου μέσω PM, ενδέχεται με μην δω τις απαντήσεις σας σε αυτό το νήμα.

3. Μικρό "συνθετάκι" με περιστρεφόμενη βάση για τηλεόραση. έχει κάποιες τρύπες στην πλάτη όπου περνούσαν κάποια καλώδια https://ibb.co/7rZfmbg - διαστάσεις 122x40 ύψος 87εκ το τμήμα με τη βάση, 82εκ χωρίς
4. Μεγάλο σύνθετο 4 κομμάτια. Μπορείτε να πάρετε και μεμονομένα κομμάτια. https://ibb.co/mzJFSq4 (το 2ο κομμάτι με το τζάμι έχει τρύπα απο όπου περνούσαν καλώδια στο πανω ραφι, και μια ρωγμή δεξια απο τα τζάμια στην ένωση των ξύλων) - διαστάσεις του κάθε κομματιου είναι 77x28x210

Υπάρχουν ακόμη τα παραπάνω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν βγει από την αποθήκη διάφορα μικροπράγματα.

Πρόκειται για μικρές ηλεκτρικές και κάποιες ηλεκτρονικές μικροσυσκευές κυρίως.

Κάποια πιθανών να λειτουργούν αλλά τα περισσότερα όχι.

Πρόκειται για μια υπερμεγέθη κούτα και μάλλον δεν χωρούν όλα χύμα σε απλό πορτμπαγκάζ.

Δεν είμαι σε θέση να τα ελέγξω και να τα αναρτήσω ξεχωριστά ένα προς ένα.

Δεν θεωρούνται αντικείμενα αξίας.

Θα χαρώ πολύ, εάν κάποιος έχει τη διάθεση να τα παραλάβει όλα μαζί και να τα αξιοποιήσει όπως νομίζει, πριν πάνε ανακύκλωση.

Περιοχή Αγ. Ανάργυροι – Αθήνα

Ευχαριστώ

(εάν προκύψουν πλέον του ενός ενδιαφερόμενοι, διατηρώ το δικαίωμα επιλογής σε ποιον θα δοθούν)

Επεξ/σία από 1insomnia
  • Like 9

14 λεπτά πριν, 1insomnia είπε

Δεν είμαι σε θέση να τα ελέγξω και να τα αναρτήσω ξεχωριστά ένα προς ένα.

Δεν θεωρούνται αντικείμενα αξίας.

Θα χαρώ πολύ, εάν κάποιος έχει τη διάθεση να τα παραλάβει όλα μαζί και να τα αξιοποιήσει όπως νομίζει, πριν πάνε ανακύκλωση.

Θα χαιρόμουν να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι.

Φιλικά,

• Like 3

Στις 25/11/2021 στις 8:40 ΜΜ, DrLo είπε

Δε δοκίμασα της μνήμες ακόμα αλλά ...

χαρίζονται τα παρακάτω:

1.

Κουτί: Το είχα πάρει πολλά χρόνια πριν από τον @Narayan αν θυμάμαι καλά

είχε ένα πορτάκι μπροστά από τις 5.25 που έχει σπάσει και λείπει αλλά κατα τα άλλα ειναι ΟΚ (πετσικάρει λίγο, δε πατά καλά και στα 4 πόδια)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG-20211124-232247.jpg

Το κουτί δόθηκε στον @Ser_nikos

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, gvworld7 είπε

Χαρά μου που εξυπηρέτησα τους @krsgiannis @SoullessRider! Έχουν μείνει ακόμα αρκετά κομμάτια (καλώδια ρεύματος με σούκο τελείωμα στη μία άκρη και κενό καλώδιο στην άλλη, καλώδια σύνδεσης τηλεφώνου (RJ11), καλώδια σπιράλ τηλεφώνου, καλώδια κεραίας τηλεόρασης, auxillary καλώδια, καλώδια ρεύματος Η/Υ/οθόνης (120-240V), καλώδια με ανταπτοράκι (Input 100-240V, Output 5-12V) [Για φόρτιση παλαιών συσκευών], Καλώδια φόρτισης παλαιών κινητών (Nokia, Ericsson, Motorola), διάφορα ανταπτοράκια μετατροπής USB σε παλαιού τύπου ακροδέκτη, Mini USB - USB, USB B - USB, φίλτρα γραμμής τηλεφώνου, μούφες RJ11 με πολλαπλές υποδοχές θηλυκό, ανταπτοράκι θηλυκό-θηλυκό κεραίας τηλεόρασης, πρίζα με προγραμματισμό [σφραγισμένη - δόθηκε @frantan], οπίσθιο φώς ποδηλάτου [έχουν μείνει 5 κομμάτια]. --ΠΕΡΙΟΧΗ: Άγιος Δημήτριος (Αθήνα).

Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά καλώδια σύνδεσης τηλεφώνου (RJ11), καλώδια σπιράλ τηλεφώνου,  καλώδια ρεύματος Η/Υ/ὀθόνης (120-240V),   φίλτρα γραμμής τηλεφώνου, μούφες RJ11 με πολλαπλές ὑποδοχές θηλυκό. Εὐχαριστῶ.

Επεξ/σία από georgios65

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΘΗΝΑ. ΓΑΛΑΤΣΙ

Χαριζεται πειραγμενος επεξεργαστης INTEL XEON X5450 quad-core processor compatible LGA775. Αγορασμένος πριν 5-6 χρονια για προτζεκτ που δεν προχώρησε.

Δεν είχε δουλέψει στη μητρική μου αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ μου σοβαρα να το ψαξω.

Ειναι πειραγμενος για να χωράει σε LGA775 μητρικες εξού και τα κοψίματα που έχουν κάνει

Λόγω συμμετοχής στο νήμα πάει στον maxdore217

ποστ κ πμ, παραλαβη απο Γαλατσι

a1.jpg

a2.jpg

Επεξ/σία από georgeps21
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 2

1 λεπτό πριν, georgeps21 είπε

ΑΘΗΝΑ. ΓΑΛΑΤΣΙ

Χαριζεται πειραγμενος επεξεργαστης INTEL XEON X5450 quad-core processor compatible LGA775. Αγορασμένος πριν 5-6 χρονια για προτζεκτ που δεν προχώρησε.

Δεν είχε δουλέψει στη μητρική μου αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ μου σοβαρα να το ψαξω.

Ειναι πειραγμενος για να χωράει σε LGA775 μητρικες εξού και τα κοψίματα που έχουν κάνει

a1.jpg

a2.jpg

Με ενδιαφέρει pm

ΑΘΗΝΑ. ΓΑΛΑΤΣΙ

a1.jpg

a2.jpg

μ ενδιαφερει αν υπαρχει

2 λεπτά πριν, georgeps21 είπε

ΑΘΗΝΑ. ΓΑΛΑΤΣΙ

a1.jpg

a2.jpg

Καλησπερα, εχεις πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γαλάτσι

Χαρίζεται μια 550ti που ειχα παραλάβει πριν χρόνια από τον @mourgolukos αν θυμάμαι σωστά.

Εφαγε τα ψωμιά της , και σταμάτησε να δουλέυει. Με Reflow ξαναδουλεψε για λίγο αλλά πάλι τα ίδια. 

Παρακαλώ μόνο όσοι χαρίζουν και αυτοί ωστε να συνεχιστεί η κοινότητα.

ποστ κ πμ Ευχαριστώ

262863212_638471743994612_2797088422735738635_n.jpg

Επεξ/σία από georgeps21
  • Like 4

18 λεπτά πριν, georgeps21 είπε

ΑΘΗΝΑ. ΓΑΛΑΤΣΙ

ποστ κ πμ, παραλαβη απο Γαλατσι

a1.jpg

a2.jpg

Αν γίνει κλήρωση με ενδιαφέρει και εμένα. 

Γαλάτσι

Χαρίζεται μια 550ti που ειχα παραλάβει πριν χρόνια από τον @mourgolukos αν θυμάμαι σωστά.

Εφαγε τα ψωμιά της , και σταμάτησε να δουλέυει. Με Reflow ξαναδουλεψε για λίγο αλλά πάλι τα ίδια. 

Παρακαλώ μόνο όσοι χαρίζουν και αυτοί ωστε να συνεχιστεί η κοινότητα.

Καλησπέρα φιλε μου, επειδη προσπαθω να συνεχιζω το νήμα, εχεις χαρίσει κάτι στο παρελθόν γιατι δεν βρισκω κάτι;

ποστ κ πμ Ευχαριστώ

262863212_638471743994612_2797088422735738635_n.jpg

Οχι, δεν εχω χαρισει κατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...