frantan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στο thread. Χαρίζονται κάθε λογής καλώδια που έχω στην άκρη (καλώδια ρεύματος με σούκο τελείωμα στη μία άκρη και κενό καλώδιο στην άλλη, καλώδια σύνδεσης τηλεφώνου (RJ11), καλώδιο σπιράλ τηλεφώνου, καλώδια κεραίας τηλεόρασης, auxillary καλώδια, καλώδια ρεύματος Η/Υ/οθόνης (120-240V), καλώδια με ανταπτοράκι (Input 100-240V, Output 5-12V) [Για φόρτιση παλαιών συσκευών], Καλώδια φόρτισης παλαιών κινητών (Nokia, Ericsson, Motorola), Mini USB - USB, USB A - USB, φίλτρα γραμμής τηλεφώνου, μούφες RJ11 με πολλαπλές υποδοχές θηλυκό, ανταπτοράκι θηλυκό-θηλυκό κεραίας τηλεόρασης, ασφάλειες για παλιές συσκευές/οχήματα (glass tube fuse), Microsoft ενσύρματο ποντίκι με laser [εικονιζόμενο], πρίζα με προγραμματισμό [σφραγισμένη, εικονιζόμενη], ταχύμετρο ποδηλάτου [σφραγισμένο, εικονιζόμενο], οπίσθιο φώς ποδηλάτου [εικονιζόμενο, x6]. --ΠΕΡΙΟΧΗ: Άγιος Δημήτριος (Αθήνα). καλησπερα μ ενδιαφερει η μπριζα, ειμαι Νεα Σμυρνη στελνω πμ
Tigio13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα χαρίζεται controller για pc (για κανένα emulator κάνει) και εναν Αλοιφαδόρο που είχα πάρει από lidl και τον χρησιμοποίησα 1 φορά. Δεν με βόλεψε καθόλου και υον παράτησα στην άκρη. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα μήνυμα εδώ και πμ μετά. Παραλαβή από παλαιό Φάληρο. Δεν κάνω αποστολές. 5
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Καλησπέρα χαρίζεται controller για pc (για κανένα emulator κάνει) και εναν Αλοιφαδόρο που είχα πάρει από lidl και τον χρησιμοποίησα 1 φορά. Δεν με βόλεψε καθόλου και υον παράτησα στην άκρη. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα μήνυμα εδώ και πμ μετά. Παραλαβή από παλαιό Φάληρο. Δεν κάνω αποστολές. Με ενδιαφέρει ο αλοιφαδόρος. πμ
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Καλησπέρα χαρίζεται controller για pc (για κανένα emulator κάνει) και εναν Αλοιφαδόρο που είχα πάρει από lidl και τον χρησιμοποίησα 1 φορά. Δεν με βόλεψε καθόλου και υον παράτησα στην άκρη. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα μήνυμα εδώ και πμ μετά. Παραλαβή από παλαιό Φάληρο. Δεν κάνω αποστολές. Εάν στραβώσει κάτι με τον messenger θα με ενδιέφερε κ εμένα ο αλοιφαδορος
Konstantin77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Ευχαριστώ για τη πρόθεση! Βρίσκομαι Αγία Παρασκευή, οπότε δεν... Μπορώ να εξυπηρετήσω από Βύρωνα μέχρι Αγ. Παρασκευή, εργάσιμες ώρες 1 ώρα πριν, SoullessRider είπε Με ενδιαφερουν τα καλωδια για κεραίες, τα usb, τα auxiliary, τα ρευματος οθόνης, οι γυάλινες ασφάλειες και αν δεν το θέλει ο τερης και το σουκο με τον προγραμματισμό. Επίσης μπορώ αν το θέλει ο τερης να εξυπηρετήσω και για το σουκο με προγραμματισμό να το παραλάβω και να του το παραδώσω εγώ περιοχές Βύρωνα ή Αμπελόκηπους (αν τον βολεύουν οι περιοχες. Μπορώ να παραλάβω και σήμερα μετά τις 22:00 που σχολαω 1 ώρα πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στο thread. Χαρίζονται κάθε λογής καλώδια που έχω στην άκρη (καλώδια ρεύματος με σούκο τελείωμα στη μία άκρη και κενό καλώδιο στην άλλη, καλώδια σύνδεσης τηλεφώνου (RJ11), καλώδιο σπιράλ τηλεφώνου, καλώδια κεραίας τηλεόρασης, auxillary καλώδια, καλώδια ρεύματος Η/Υ/οθόνης (120-240V), καλώδια με ανταπτοράκι (Input 100-240V, Output 5-12V) [Για φόρτιση παλαιών συσκευών], Καλώδια φόρτισης παλαιών κινητών (Nokia, Ericsson, Motorola), Mini USB - USB, USB A - USB, φίλτρα γραμμής τηλεφώνου, μούφες RJ11 με πολλαπλές υποδοχές θηλυκό, ανταπτοράκι θηλυκό-θηλυκό κεραίας τηλεόρασης, ασφάλειες για παλιές συσκευές/οχήματα (glass tube fuse), Microsoft ενσύρματο ποντίκι με laser [εικονιζόμενο], πρίζα με προγραμματισμό [σφραγισμένη, εικονιζόμενη], ταχύμετρο ποδηλάτου [σφραγισμένο, εικονιζόμενο], οπίσθιο φώς ποδηλάτου [εικονιζόμενο, x6]. --ΠΕΡΙΟΧΗ: Άγιος Δημήτριος (Αθήνα). Με κόκκινο τα κρατημένα. Αν μείνει το ποντίκι θα με ενδιέφερε. Πμ Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Konstantin77 1
gvworld7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 @Konstantin77 Δυστυχώς είναι κρατημένο. Ευχαριστώ.
Konstantin77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, gvworld7 είπε @Konstantin77 Δυστυχώς είναι κρατημένο. Ευχαριστώ. Το ξέρω, λέω αν μείνει και δεν το πάρουν.
thodoris1985 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 38 minutes ago, Tigio13 said: Καλησπέρα χαρίζεται controller για pc (για κανένα emulator κάνει) και εναν Αλοιφαδόρο που είχα πάρει από lidl και τον χρησιμοποίησα 1 φορά. Δεν με βόλεψε καθόλου και υον παράτησα στην άκρη. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα μήνυμα εδώ και πμ μετά. Παραλαβή από παλαιό Φάληρο. Δεν κάνω αποστολές. Με ενδιαφέρει ο αλοιφαδόρος
Tigio13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέχρι στιγμής ο krsgiannis έχει το controller και ο messengerofgood τον αλοιφαδόρο ( ο οποίος έχει μεγάλο κοινό από ότι βλέπω). Αν αλλάξει κάτι με το παιδί θα πάει στον επόμενο ενδιαφερόμενο. Γενικά σε ότι πράγματα έχω χαρίσει τα έχω δώσει με σειρά προτεραιότητας. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αυτό. 3
thodoris1985 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, Tigio13 said: Γενικά σε ότι πράγματα έχω χαρίσει τα έχω δώσει με σειρά προτεραιότητας. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αυτό. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. 1
SoullessRider Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στο thread. Χαρίζονται κάθε λογής καλώδια που έχω στην άκρη (καλώδια ρεύματος με σούκο τελείωμα στη μία άκρη και κενό καλώδιο στην άλλη, καλώδια σύνδεσης τηλεφώνου (RJ11), καλώδιο σπιράλ τηλεφώνου, καλώδια κεραίας τηλεόρασης, auxillary καλώδια, καλώδια ρεύματος Η/Υ/οθόνης (120-240V), καλώδια με ανταπτοράκι (Input 100-240V, Output 5-12V) [Για φόρτιση παλαιών συσκευών], Καλώδια φόρτισης παλαιών κινητών (Nokia, Ericsson, Motorola), Mini USB - USB, USB A - USB, φίλτρα γραμμής τηλεφώνου, μούφες RJ11 με πολλαπλές υποδοχές θηλυκό, ανταπτοράκι θηλυκό-θηλυκό κεραίας τηλεόρασης, ασφάλειες για παλιές συσκευές/οχήματα (glass tube fuse), Microsoft ενσύρματο ποντίκι με laser [εικονιζόμενο], πρίζα με προγραμματισμό [σφραγισμένη, εικονιζόμενη], ταχύμετρο ποδηλάτου [σφραγισμένο, εικονιζόμενο], οπίσθιο φώς ποδηλάτου [εικονιζόμενο, x6]. --ΠΕΡΙΟΧΗ: Άγιος Δημήτριος (Αθήνα). Με κόκκινο τα κρατημένα. 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Ευχαριστώ για τη πρόθεση! Βρίσκομαι Αγία Παρασκευή, οπότε δεν... 29 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Μπορώ να εξυπηρετήσω από Βύρωνα μέχρι Αγ. Παρασκευή, εργάσιμες ώρες Αν μείνει το ποντίκι θα με ενδιέφερε. Πμ Να οργανωθούμε παιδιά, τι παίρνω, σε ποιον δίνω!! 🤣 Μπορώ υποθέτω να βάλω το σουκο και ποντίκι μέσα από το μπουφάν (στον κόρφο μου που λένε 😅) μέχρι Βύρωνα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από SoullessRider
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2021 στις 8:41 ΜΜ, Konstantin77 είπε Μπορώ να εξυπηρετήσω από Βύρωνα μέχρι Αγ. Παρασκευή, εργάσιμες ώρες Ευχαριστώ και εσάς για τη πρόταση! Είμαι λίγο δύσκολος στις συναντήσεις, οπότε δεν... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
krsgiannis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στο thread. Χαρίζονται κάθε λογής καλώδια που έχω στην άκρη (καλώδια ρεύματος με σούκο τελείωμα στη μία άκρη και κενό καλώδιο στην άλλη, καλώδια σύνδεσης τηλεφώνου (RJ11), καλώδιο σπιράλ τηλεφώνου, καλώδια κεραίας τηλεόρασης, auxillary καλώδια, καλώδια ρεύματος Η/Υ/οθόνης (120-240V), καλώδια με ανταπτοράκι (Input 100-240V, Output 5-12V) [Για φόρτιση παλαιών συσκευών], Καλώδια φόρτισης παλαιών κινητών (Nokia, Ericsson, Motorola), Mini USB - USB, USB A - USB, φίλτρα γραμμής τηλεφώνου, μούφες RJ11 με πολλαπλές υποδοχές θηλυκό, ανταπτοράκι θηλυκό-θηλυκό κεραίας τηλεόρασης, ασφάλειες για παλιές συσκευές/οχήματα (glass tube fuse), Microsoft ενσύρματο ποντίκι με laser [εικονιζόμενο], πρίζα με προγραμματισμό [σφραγισμένη, εικονιζόμενη], ταχύμετρο ποδηλάτου [σφραγισμένο, εικονιζόμενο], οπίσθιο φώς ποδηλάτου [εικονιζόμενο, x6]. --ΠΕΡΙΟΧΗ: Άγιος Δημήτριος (Αθήνα). Με κόκκινο τα κρατημένα. Ευχαριστώ πολύ τον @gvworld7 για τα πράγματα !! 1
SoullessRider Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ κι εγώ τον φίλο @gvworld7 - που ήταν ευγενικότατος - για την προσφορά του, παρέλαβα τις γυάλινες αντιστάσεις και κάποια καλώδια που θα μου φανούν χρήσιμα !! (Ξέχασα να πάρω και κανένα usb με τη ζάλη από τη δουλειά -> εννοείτε πως όποιος τα θέλει τα παίρνει - γι αυτό και στο λέω φίλε gvworld7 , μην νομίζεις πως θα σου ζητήσω και τα ρέστα 😄 😄 ) Να ξέρετε παιδιά έχει ακόμα κάποια καλώδια κλπ, αν θέλετε και άλλοι ας μπείτε στην διαδικασία, το ότι παραλάβαμε 2 άτομα σήμερα μην νομίζετε πως τελείωσε ο άνθρωπος, θέλει να δώσει ακόμα, πιστεύω θα το πει και ο ίδιος..... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από SoullessRider 2
gvworld7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρά μου που εξυπηρέτησα τους @krsgiannis @SoullessRider! Έχουν μείνει ακόμα αρκετά κομμάτια (καλώδια ρεύματος με σούκο τελείωμα στη μία άκρη και κενό καλώδιο στην άλλη, καλώδια σύνδεσης τηλεφώνου (RJ11), καλώδια σπιράλ τηλεφώνου, καλώδια κεραίας τηλεόρασης, auxillary καλώδια, καλώδια ρεύματος Η/Υ/οθόνης (120-240V), καλώδια με ανταπτοράκι (Input 100-240V, Output 5-12V) [Για φόρτιση παλαιών συσκευών], Καλώδια φόρτισης παλαιών κινητών (Nokia, Ericsson, Motorola), διάφορα ανταπτοράκια μετατροπής USB σε παλαιού τύπου ακροδέκτη, Mini USB - USB, USB B - USB, φίλτρα γραμμής τηλεφώνου, μούφες RJ11 με πολλαπλές υποδοχές θηλυκό, ανταπτοράκι θηλυκό-θηλυκό κεραίας τηλεόρασης, πρίζα με προγραμματισμό [σφραγισμένη - δόθηκε @frantan], οπίσθιο φώς ποδηλάτου [έχουν μείνει 5 κομμάτια]. --ΠΕΡΙΟΧΗ: Άγιος Δημήτριος (Αθήνα). Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από gvworld7 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση