TasSou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Είναι κάρτα για laptop, ενώ πολύ λίγα από αυτά τα laptop (κάτι Acer θυμάμαι) έχουν αποσπομενη κάρτα γραφικών. Παρακαλώ προστάρετε και το μοντέλο για να τσεκαρουμε (και οι υπόλοιποι) για εσάς αν κουμπώνει. Είναι κρίμα να την πάρει κάποιος που δεν την χρειάζεται και μακάρι να την πάρει κάποιος που θα του φανεί χρήσιμη. Είναι δυσεύρετες οι κάρτες αυτές. Αν είναι χαλασμένη θα χρειαστεί reflow. 19 λεπτά πριν, derizio είπε Τωρα που το λετε μαλλον ειναι απο Acer λαπτοπ, σωστα. Το λαπτοπ δεν υπαρχει πλεον οποτε δεν γνωριζω το μοντελο. Εαν εννοειται το μοντελο της καρτας φανταζομαι θα φαινεται στις φωτο. Εαν οχι πειτε μου που το γραφει να το δω και να το γραψω και εδω. Η κάρτα γράφει ATI M54P. Με ένα γρήγορο google search βρήκα πως πρόκειται για μια ATI Mobility Radeon X1600. Και εδώ μερικά Laptops που μπορεί να ταιριάζει. Τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη και προς διευκόλυνση όσων ενδιαφερθούν. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από TasSou 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 24/11/2021 στις 4:37 ΜΜ, Crybal είπε Χαριζεται εκτυπωτης ΗΡ1510.Χωρις μελανια και τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Επίσης ανοιχτηρια κρασιου με μεταλλικο σώμα,διπλη σκαλα και ελικα με αντικολλητικη επιστρωση.Υπάρχουν καμια 15ρια.Παραλαβη απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη) Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Gryball για τον εκτυπωτή. Πέρασα σήμερα πρωί τον παρέλαβα είναι σε άριστη κατάσταση σχεδόν αδούλευτος, τον σύνδεσα με το δικό μου τροφοδοτικό έβαλα τα μελάνια και εκτυπώνει τέλεια.🙂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krsgiannis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 29/11/2021 στις 5:12 ΜΜ, derizio είπε Χαρίζεται Dell Optiplex GX260, καθαρισμένο εσωτερικά, με σκληρο και μνήμες, εάν θυμάμαι καλα. Τελευταία φορα που τον είχα δοκιμάσει πρεπει να είχε βγάλει πρόβλημα με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών νομίζω. θεωρώ ότι με μια καρτα γραφικών θα δουλέψει κανονικά, γιατί είχε δουλέψει στα χέρια μου με windows XP για κάποιο διάστημα. Οποιος σκληροπυρηνικος του θέλει, έρχεται και το παίρνει από Κάτω Πατησια. Ευχαριστώ πολύ τον @derizio για το pc χαρικα πολύ !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/11/2021 στις 9:38 ΠΜ, derizio είπε Ειμαι Κατω Πατησια και εισαι ο πρωτος που εκδηλωσε ενδιαφερον, απ οτι βλεπω. Οποτε στειλε μου πμ να συννεοηθουμε για την παραλαβη του απο τον χωρο μου. Παρέλαβα πριν από λίγο σε κουτί προσεγμένο. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Θοδωρή αν και δεν κατάφερα να τον γνωρίσω από κοντά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 11:40 ΠΜ, TasSou είπε Χαρίζονται τα παρακάτω modem-routers Παρελαβα....ευχαριστω πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 30/11/2021 στις 1:22 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ο εικονιζόμενος μετρητής μπαταριών W.E.C. πλήρως λειτουργικός. Παραμένει διαθέσιμος (αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα δοθεί στον OldSchoolGamer462 όταν μπορέσει να έλθει). Χαρίζεται ψηφιακό ρολόϊ μέτρησης καρδιακών παλμών Run Tec μαζί με τη ζώνη στήθους. Έχει και χρονόμετρο, countdown, ημερομηνία κλπ. Η ζώνη καρδιακών παλμών εντοπίζει την ηλεκτρική δραστηριότητα της καρδιάς, οπότε οι ενδείξεις προσφέρουν υψηλή ακρίβεια, πολύ μεγαλύτερη από τα διάφορα wearables που "μετράνε" από τον καρπό και τρώνε τη μπαταρία. Σου δίνει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τον ρυθμό του καρδιακού παλμού σου. Δεν χρειάζεται να σταματησεις τελείως για να μετρήσει. Έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (1 έτος) και είναι Splash Resistant. Ίσως κάπου έχω και το κουτί του και το manual (αν υπάρξει ενδιαφέρον θα ρίξω μια ματιά να τα βρώ). Χρειαζεται δυο κοινές μπαταρίες 3V, μία το ρολόί και μία ο αισθητήρας της ζωνης (οι υπάρχουσες έχουν εξαντληθεί). Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το πλαστικό λουράκι του έχει κοπεί λόγω χρόνου. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πρακτικά καθόλου. Το λουράκι έχει πλάτος 16 χιλ. Οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές αλλά η οθόνη είναι... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ψηφιακό ρολόϊ μέτρησης καρδιακών παλμών Run Tec μαζί με τη ζώνη στήθους. Έχει και χρονόμετρο, countdown, ημερομηνία κλπ. Η ζώνη καρδιακών παλμών εντοπίζει την ηλεκτρική δραστηριότητα της καρδιάς, οπότε οι ενδείξεις προσφέρουν υψηλή ακρίβεια, πολύ μεγαλύτερη από τα διάφορα wearables που "μετράνε" από τον καρπό και τρώνε τη μπαταρία. Σου δίνει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τον ρυθμό του καρδιακού παλμού σου. Δεν χρειάζεται να σταματησεις τελείως για να μετρήσει. Έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (1 έτος) και είναι Splash Resistant. Ίσως κάπου έχω και το κουτί του και το manual (αν υπάρξει ενδιαφέρον θα ρίξω μια ματιά να τα βρώ). Χρειαζεται δυο κοινές μπαταρίες 3V, μία το ρολόί και μία ο αισθητήρας της ζωνης (οι υπάρχουσες έχουν εξαντληθεί). Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το πλαστικό λουράκι του έχει κοπεί λόγω χρόνου. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πρακτικά καθόλου. Το λουράκι έχει πλάτος 16 χιλ. Οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές αλλά η οθόνη είναι... Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει η ζώνη καρδιακών παλμών αν δεν την θέλει κάποιος άλλος. Φιλικά, Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από TasSou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει η ζώνη καρδιακών παλμών αν δεν την θέλει κάποιος άλλος. Φιλικά, Μόνο η ζώνη ή μαζί με το ρολόϊ? Δεν ξέρω αν συνδέεται με άλλο ρολόϊ ή κινητό... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Μόνο η ζώνη ή μαζί με το ρολόϊ? Μαζί. Εκτός αν μπορεί να δουλέψει ανεξάρτητα. Στις 22/11/2021 στις 11:40 ΠΜ, TasSou είπε Χαρίζονται τα παρακάτω modem-routers σε λειτουργική κατάσταση. Δυστυχώς δεν υπάρχουν για όλα τα τροφοδοτικά τους οπότε θεωρήστε τα πως είναι σκέτα. Όλα ήταν λειτουργικά πριν παροπλιστούν. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και αλιευμένες από το internet. Τα περισσότερα φέρουν λογότυπα εταιρειών τηλεπικοινωνιών. 2. Sagem F@st 2404 PSTN https://setuprouter.com/router/sagem/fa ... al-608.pdf 3. Alcatel Lucent CellPipe 7130RG https://setuprouter.com/router/alcatel- ... al-963.pdf 8. Crypto F200 (Forthnet) (δεν αναφέρει Annex αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι για PSTN γραμμή) 9. Crypto F200 (Forthnet) (δεν αναφέρει Annex αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι για PSTN γραμμή) 10. Crypto F200 (Annex A) 11. Sagem F@st™ 800 (Annex A) (Otenet) 12. ZTE ZXDSL 852 (Annex A) Ένα up για να φύγουν και τα εναπομείναντα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από TasSou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvworld7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο thread. Χαρίζονται κάθε λογής καλώδια που έχω στην άκρη (καλώδια ρεύματος με σούκο τελείωμα στη μία άκρη και κενό καλώδιο στην άλλη, καλώδια σύνδεσης τηλεφώνου (RJ11), καλώδιο σπιράλ τηλεφώνου, καλώδια κεραίας τηλεόρασης, auxillary καλώδια, καλώδια ρεύματος Η/Υ/οθόνης (120-240V), καλώδια με ανταπτοράκι (Input 100-240V, Output 5-12V) [Για φόρτιση παλαιών συσκευών], Καλώδια φόρτισης παλαιών κινητών (Nokia, Ericsson, Motorola), Mini USB - USB, USB A - USB, φίλτρα γραμμής τηλεφώνου, μούφες RJ11 με πολλαπλές υποδοχές θηλυκό, ανταπτοράκι θηλυκό-θηλυκό κεραίας τηλεόρασης, ασφάλειες για παλιές συσκευές/οχήματα (glass tube fuse), Microsoft ενσύρματο ποντίκι με laser [εικονιζόμενο], πρίζα με προγραμματισμό [σφραγισμένη, εικονιζόμενη], ταχύμετρο ποδηλάτου [σφραγισμένο, εικονιζόμενο], οπίσθιο φώς ποδηλάτου [εικονιζόμενο, x6]. --ΠΕΡΙΟΧΗ: Άγιος Δημήτριος (Αθήνα). Με κόκκινο τα κρατημένα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από gvworld7 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, gvworld7 είπε πρίζα με προγραμματισμό [σφραγισμένη, εικονιζόμενη] Άκυρο... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvworld7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 @Τέρης Α. Άγιος Δημήτριος Αττικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφερουν τα καλωδια για κεραίες, τα usb, τα auxiliary, τα ρευματος οθόνης, οι γυάλινες ασφάλειες και αν δεν το θέλει ο τερης και το σουκο με τον προγραμματισμό. Επίσης μπορώ αν το θέλει ο τερης να εξυπηρετήσω και για το σουκο με προγραμματισμό να το παραλάβω και να του το παραδώσω εγώ περιοχές Βύρωνα ή Αμπελόκηπους (αν τον βολεύουν οι περιοχες. Μπορώ να παραλάβω και σήμερα μετά τις 22:00 που σχολαω Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από SoullessRider 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, SoullessRider είπε Επίσης μπορώ αν το θέλει ο τερης να εξυπηρετήσω και για το σουκο με προγραμματισμό να το παραλάβω και να του το παραδώσω εγώ περιοχές Βύρωνα ή Αμπελόκηπους (αν τον βολεύουν οι περιοχες) Ευχαριστώ για τη πρόθεση! Βρίσκομαι Αγία Παρασκευή, οπότε δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krsgiannis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στο thread. Χαρίζονται κάθε λογής καλώδια που έχω στην άκρη (καλώδια ρεύματος με σούκο τελείωμα στη μία άκρη και κενό καλώδιο στην άλλη, καλώδια σύνδεσης τηλεφώνου (RJ11), καλώδιο σπιράλ τηλεφώνου, καλώδια κεραίας τηλεόρασης, auxillary καλώδια, καλώδια ρεύματος Η/Υ/οθόνης (120-240V), καλώδια με ανταπτοράκι (Input 100-240V, Output 5-12V) [Για φόρτιση παλαιών συσκευών], Καλώδια φόρτισης παλαιών κινητών (Nokia, Ericsson, Motorola), Mini USB - USB, USB A - USB, φίλτρα γραμμής τηλεφώνου, μούφες RJ11 με πολλαπλές υποδοχές θηλυκό, ανταπτοράκι θηλυκό-θηλυκό κεραίας τηλεόρασης, ασφάλειες για παλιές συσκευές/οχήματα (glass tube fuse), Microsoft ενσύρματο ποντίκι με laser [εικονιζόμενο], πρίζα με προγραμματισμό [σφραγισμένη, εικονιζόμενη], ταχύμετρο ποδηλάτου [σφραγισμένο, εικονιζόμενο], οπίσθιο φώς ποδηλάτου [εικονιζόμενο, x6]. --ΠΕΡΙΟΧΗ: Άγιος Δημήτριος (Αθήνα). Ενδιαφερομαι πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση