Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, magnan είπε

Δινονται τα παρακάτω

3. επιγειος DVBt Not TV με SCART + HDMI και με το τροφοδοτικό του. Λειτουργικότατος αλλα έχασα το τηλεκοντρολ. 

Δόθηκε στον TasSou

not tv.jpg

not tv pisw.jpg

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Χρήστο!

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρίζεται ένας κωδικός Voda CU για νέο νούμερο, πληρώνεις 12 ευρώ αντικαταβολή, λαμβάνεις νέα sim και περίπου 23 ευρώ υπόλοιπο.

2021-03-29.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeKatz είπε

Χαρίζεται ένας κωδικός Voda CU για νέο νούμερο, πληρώνεις 12 ευρώ αντικαταβολή, λαμβάνεις νέα sim και περίπου 23 ευρώ υπόλοιπο.

2021-03-29.jpeg

Στέλνω PM !

33 λεπτά πριν, GeorgeKatz είπε

2021-03-29.jpeg

Σ' ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται 

2 μαυρα κλασέρ με 2 κρίκους (σε καλή κατάσταση) που μέσα έχουν 49 μπλε φολτεράκια σαν αυτά ("του κουτιού") 

(όχι αυτές οι μάρκες, τα link είναι απλά ενδεικτικά)

κάποια στιγμή παλαιότερα μου είχε πει οτι χρησιμοποεί τέτοια φολτεράκια ο @snbblp (γι αυτό και το quote)

snbblp τα θές;

Αν όχι όποιος άλλος τα θέλει pm.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DrLo είπε

Χαρίζονται 

2 μαυρα κλασέρ με 2 κρίκους (σε καλή κατάσταση) που μέσα έχουν 49 μπλε φολτεράκια σαν αυτά ("του κουτιού") 

(όχι αυτές οι μάρκες, τα link είναι απλά ενδεικτικά)

κάποια στιγμή παλαιότερα μου είχε πει οτι χρησιμοποεί τέτοια φολτεράκια ο @snbblp (γι αυτό και το quote)

snbblp τα θές;

Αν όχι όποιος άλλος τα θέλει pm.

Οχι, ευχαριστώ, έλυσα το πρόβλημα της αρχειοθέτησης αλλιώς.

Δημοσ.
Στις 22/3/2021 στις 9:26 ΜΜ, thodoris1985 είπε

Τους δίνω όλους μαζί γιατί βαρέθηκα να τους βλέπω

hdd.jpg

HDD.jpg

Τον hitachi όταν τον δοκίμασα δεν περνούσε το post.
Τον seagate δεν τον διαβάζει καθόλου (χτυπάει ο δίσκος...τικ-τικ). Νομίζω ούτε κι αυτός περνάει το post.

Ο WD είναι με 8% υγεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δίνεται κυρίως για την πλακέτα του

Παραλαβή από τον χώρο μου (Χαλάνδρι) στον πρώτο που θα μπορέσει να περάσει να παραλάβει

Ευχαριστώ τον thodoris1985. Παρέλαβα τους δίσκους.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Χαρίζονται 5 μηνιαίοι αστιγματικοί φακοί επαφής, λόγω λάθος μέτρησης του οφθαλμίατρου..

Είναι σφραγισμένοι και είναι κρίμα να τους πετάξω.

Αν κάποιος έχει τις παρακάτω μετρήσεις, θα ήταν χαρά μου να τους δώσω.

SPH: 0, CYL: -1.25, AXE: 90

Οι φακοί βρίσκονται στο Βόλο. Σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα βαρύνουν τον παραλήπτη.

01.jpeg.78bbf63e3ae7ab929dff1a1ade915d1c.jpeg

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω  πολυ   τον   dklovedoctor  για  το  ασυρματο   τηλεφωνο.

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

χαρίζω ενα μπουφάν soft shell Salomon XL, νομίζω όμως είναι ιμιτασιον. Είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Αν έχετε κάποιον που είναι σε ανάγκη και το χρειάζεται επικοινωνήστε μαζί μου. Θα δοθεί πλυμένο.

Ευχαριστώ

• Like 8
Δημοσ.
3 ώρες πριν, taat999 είπε

Καλησπέρα,

χαρίζω ενα μπουφάν soft shell Salomon XL, νομίζω όμως είναι ιμιτασιον. Είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Αν έχετε κάποιον που είναι σε ανάγκη και το χρειάζεται επικοινωνήστε μαζί μου. Θα δοθεί πλυμένο.

Ευχαριστώ

στελνω πμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...