Tsino Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ZTE blade V7 lite. Λειτουργει, είχε πάρει υγρασία και δεν πατιούνται όλα τα σημεία στην οθόνη Παραλαβή από Παιανία-Γλυκά Νερά. Δε στέλνω με ταχυδρομείο Post εδω και μετά pm Αλεξιπτωτιστές αποκλείονται Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από Tsino 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Tsino είπε ZTE blade V7 lite. Λειτουργει, είχε πάρει υγρασία και δεν πατιούνται όλα τα σημεία στην οθόνη Παραλαβή από Παιανία-Γλυκά Νερά. Δε στέλνω με ταχυδρομείο Post εδω και μετά pm Αλεξιπτωτιστές αποκλείονται αν γινεται θα το ηθελα.....ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 3 hours ago, derizio said: Radiocd αυτοκινήτου SONY με usb. Το πρόβλημα που εχει είναι μάλλον με τις επαφές της πρόσοψης με την μονάδα. Το είχα καθαρίσει, είχα ανοίξει την πρόσοψη είχα καθαρίσει επαφές, δεν εγινε τίποτα, οπότε πηρα καινούργιο και ησύχασα. Οποιος θέλει να το σκαλίσει, δικο του. Παραλαβή από Κάτω Πατήσια. Με ενδιαφέρει αν είσαι Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, derizio είπε Radiocd αυτοκινήτου SONY με usb. Το πρόβλημα που εχει είναι μάλλον με τις επαφές της πρόσοψης με την μονάδα. Το είχα καθαρίσει, είχα ανοίξει την πρόσοψη είχα καθαρίσει επαφές, δεν εγινε τίποτα, οπότε πηρα καινούργιο και ησύχασα. Οποιος θέλει να το σκαλίσει, δικο του. Παραλαβή από Κάτω Πατήσια. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει και εμένα αν δε δοθεί αλλού.Μπορώ να παραλάβω άμεσα απογευματινές ώρες. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από FallenGod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Να ευχαριστήσω τον @MessengerOfGood για το ποδηλατάκι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derizio Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, peterako said: Χαχα! Μάντεψε με τι παίζω τώρα. Το έχω και αναβαθμισμένο 😎 Το βρήκα έτοιμο να φύγει για ανακύκλωση. Και εγω το ειχα αναβαθμισει και σε επεξεργαστη, με οτι πιο γρηγορο επαιρνε και νομιζω και σε μνημη. Αλλα τωρα δεν εχω χρονο να ασχοληθω και βασικα να τον κανω κατι, οποτε θα τον παρει καποιος αλλος να τον φτιαξει και να παιξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 @iakwvina ευχαριστώ πολύ για τα πραγματάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/11/2021 στις 3:05 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ο εικονιζόμενος αυτόματος ποτίσματος μάρκας Galcon 11000L (Ισπανικής κατασκευής). Υπάρχει και το manual. Λειτουργούσε κανονικά αλλά το διαμέρισμα της 9βολτης μπαταρίας πήρε υγρασία (δεν ήταν καλά στεγανοποιημένο) και έχουν σκουριάσει οι επαφές και δεν αναβει η οθόνη. Μπορώ να καθαρίσω τις επαφές αλλά δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ γιατί αν λείπουμε στο νησί και σταματήσει να ποτίζει θα έχω μεγάλη γκρίνια για τα φυτά που κάηκαν. Πήρα καινούριο. Αν καποιος τον θέλει, δινεται σαν χαλασμένος. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ kenix Παρέλαβα! Ευχαριστώ τον φίλο Βαγγέλη @MessengerOfGood Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από kenix 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, derizio είπε Χαρίζεται Dell Optiplex GX260, καθαρισμένο εσωτερικά, με σκληρο και μνήμες, εάν θυμάμαι καλα. Τελευταία φορα που τον είχα δοκιμάσει πρεπει να είχε βγάλει πρόβλημα με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών νομίζω. θεωρώ ότι με μια καρτα γραφικών θα δουλέψει κανονικά, γιατί είχε δουλέψει στα χέρια μου με windows XP για κάποιο διάστημα. Οποιος σκληροπυρηνικος του θέλει, έρχεται και το παίρνει από Κάτω Πατησια. Καλημέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι, στέλνω προσωπικό μήνυμα. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από georgios65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται πάρκο κρεβάτι σε καλη κατάσταση σε ροζ χρώμα μαζί με την θήκη του. Φωτό είναι ενδεικτική. Παραλαβή από Μαρούσι - Χαλάνδρι. Post εδώ και μετά pm. ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ @SilentVoice Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από kenix 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, derizio είπε Χαρίζεται Dell Optiplex GX260, καθαρισμένο εσωτερικά, με σκληρο και μνήμες, εάν θυμάμαι καλα. Τελευταία φορα που τον είχα δοκιμάσει πρεπει να είχε βγάλει πρόβλημα με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών νομίζω. θεωρώ ότι με μια καρτα γραφικών θα δουλέψει κανονικά, γιατί είχε δουλέψει στα χέρια μου με windows XP για κάποιο διάστημα. Οποιος σκληροπυρηνικος του θέλει, έρχεται και το παίρνει από Κάτω Πατησια. Καλημέρα σας, ενδιαφέρομαι μένω άνω Πατήσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derizio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Με ενδιαφέρει αν είσαι Αθήνα Ειμαι Κατω Πατησια και εισαι ο πρωτος που εκδηλωσε ενδιαφερον, απ οτι βλεπω. Οποτε στειλε μου πμ να συννεοηθουμε για την παραλαβη του απο τον χωρο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, Kavouromamouna είπε Τελευταίο bump, μέχρι την Παρασκευή, μετά θα πεταχτούν. Ευχαριστώ τον Νικο για τις ταινίες DVD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kenix είπε Χαρίζεται πάρκο κρεβάτι σε καλη κατάσταση σε ροζ χρώμα μαζί με την θήκη του. Φωτό είναι ενδεικτική. Παραλαβή από Μαρούσι - Χαλάνδρι. Post εδώ και μετά pm. Άκυρο Δεν μας κάνει Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από Kostas.karras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, kenix είπε Χαρίζεται πάρκο κρεβάτι σε καλη κατάσταση σε ροζ χρώμα μαζί με την θήκη του. Φωτό είναι ενδεικτική. Παραλαβή από Μαρούσι - Χαλάνδρι. Post εδώ και μετά pm. Ενδιαφέρομαι. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση