johnykim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μη λειτουργικό laptop. HP Pavilion DV5-1120ev. Δεν κατάφερα ποτέ να το λειτουργήσω, η μητρική φαίνεται να είναι νεκρή. Δίνεται χωρίς σκληρό δίσκο και ram, αλλά με μπαταρία (άγνωστη η λειτουργία της). Χαρίζεται επίσης αποκωδικοποιητής cable crypt. Δεν γνωρίζω ποια ήταν η χρήση του, μου το δώσανε. Δεν το έχω συνδέσει με την τηλεόραση για να δω σε τι κατάσταση είναι. Στο ρεύμα που το έβαλα, ανοίγει. Παραλαβή μόνο από τον χώρο μου. Περιοχή, Αθήνα, Κορυδαλλός. Post πρώτα εδώ και μετά pm. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από johnykim 5
georgios65 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, johnykim είπε Χαρίζεται μη λειτουργικό laptop. HP Pavilion DV5-1120ev. Δεν κατάφερα ποτέ να το λειτουργήσω, η μητρική φαίνεται να είναι νεκρή. Δίνεται χωρίς σκληρό δίσκο και ram, αλλά με μπαταρία (άγνωστη η λειτουργία της). Χαρίζεται επίσης αποκωδικοποιητής cable crypt. Δεν γνωρίζω ποια ήταν η χρήση του, μου το δώσανε. Δεν το έχω συνδέσει με την τηλεόραση για να δω σε τι κατάσταση είναι. Στο ρεύμα που το έβαλα, ανοίγει. Παραλαβή μόνο από τον χώρο μου. Περιοχή, Αθήνα, Κορυδαλλός. Post πρώτα εδώ και μετά pm. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό laptop. Εὐχαριστῶ.
iakwvina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται διάφορα πράγματα γραφικής ύλης: post-it, μολυβάκια, συνδετήρες, τα μπλε στην άκρη είναι κλιπ για φύλλα ώστε να τα έχετε σαν βιβλίο, κατάλληλο για εκτυπώσεις. Κάτι αντίστοιχο του σπιράλ αλλά για λιγότερα φύλλα. Αδιάβροχη θήκη για κινητό, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, έχει απλά ανοιχτεί ,δεν έχει δοκιμαστεί. Ρολογάκι ζέβρα Θήκες για κινητό Samsung A5 2015 αν θυμάμαι καλά. Μαγνητικό τάβλι διαφημιστικό Perrier. Δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς έχει ξεκολλήσει η μία μαγνητική πλευρά. Όποιος θέλει το κολλάει και είναι μια χαρά. Τα πιόνια του σκάκι και του τάβλι είναι σαν καινούργια στα σακουλάκια τους. Προτιμώ να τα δώσω όλα μαζί. Βρίσκομαι Ν.Σμύρνη, Αθήνα Δόθηκαν Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από iakwvina 4
johnykim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό laptop. Εὐχαριστῶ. Δικό σου! Στείλε μου σε pm πότε μπορείς να έρθεις να το πάρεις. 1
georgios65 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, johnykim είπε Δικό σου! Στείλε μου σε pm πότε μπορείς να έρθεις να το πάρεις. Εὐχαριστῶ γιά τήν ἄμεση ἀνταπόκριση. Σᾶς ἔχω στείλει προσωπικό μήνυμα. 1
Doubt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johnykim είπε Χαρίζεται επίσης αποκωδικοποιητής cable crypt. Δεν γνωρίζω ποια ήταν η χρήση του, μου το δώσανε. Δεν το έχω συνδέσει με την τηλεόραση για να δω σε τι κατάσταση είναι. Στο ρεύμα που το έβαλα, ανοίγει. Ήταν για το πάλαι ποτέ Filmnet. Αναλογικά κανάλια πιάνει μόνο, οπότε πλέον δεν έχει πρακτική αξία. Κανένας συλλέκτης αν το θέλει, αν όχι πάει στην ανακύκλωση συσκευών. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Doubt 1
johnykim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Doubt είπε Ήταν για το πάλαι ποτέ Filmnet. Αναλογικά κανάλια πιάνει μόνο, οπότε πλέον δεν έχει πρακτική αξία. Μόνο κανένας συλλέκτης αν το θέλει, αν όχι πάει στην ανακύκλωση συσκευών. Σωστά, κάτι τέτοιο μου είχαν πει!
MessengerOfGood Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2021 στις 3:23 ΜΜ, Al_pacino είπε χαριζετε αντικουνουπικο με πμ να εχεις ξανα χαρισει και τα γνωστα ....παραλαβη αθηνα Παρέλαβα και ευχαριστω πολύ τον Al_pacino. Θα δοκιμαστεί το καλοκαίρι φυσικά να δούμε αν τα κουνούπια έχουν την ίδια γνώμη και θέλουν να μπουν στο κουτί για να καούν... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από MessengerOfGood 1
Doubt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται η καρτούλα, μια χαρά είναι αλλά μικρή για τα σημερινά δεδομένα. Αιγάλεω ή Ομόνοια για να παραλάβετε. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ Spoiler Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από Doubt 5
m4nos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Χαρίζεται η καρτούλα, μια χαρά είναι αλλά μικρή για τα σημερινά δεδομένα. Αιγάλεω ή Ομόνοια για να παραλάβετε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου πμ
georgios65 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τόν johnykim γιά τό laptop. Θά δωθεῖ ἄμεσα γιά ἐπισκευή, ὥστε νά καταστεῖ λειτουργικό. Εὐχαριστῶ καί πάλι. 1
Sotiris S. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα, χαρίζονται 3 μη λειτουργικά λάπτοπ 10ετιας. Βρίσκομαι Άνω Λιόσια και Άγιο Στέφανο. 4 2
mples Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Sotiris S. είπε Καλημέρα, χαρίζονται 3 μη λειτουργικά λάπτοπ 10ετιας. Βρίσκομαι Άνω Λιόσια και Άγιο Στέφανο. Πμ με ερώτηση
m4nos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Sotiris S. είπε Καλημέρα, χαρίζονται 3 μη λειτουργικά λάπτοπ 10ετιας. Βρίσκομαι Άνω Λιόσια και Άγιο Στέφανο. με ενδιαφερει για αγιο στεφανο
Sotiris S. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έφυγαν τα λαπτοπ. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από Sotiris S.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση