Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

Να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι. 

https://prnt.sc/20xd649

Αγορασμένες από μέλος του insomnia, δεν μου δούλεψαν ποτέ στο σύστημά μου, από ότι κατάλαβα λόγο ασυμβατότητας. Από τότε είναι στο σακουλάκι.

Δεν ξέρω αν δουλεύουν, γιατί σε μένα δεν δούλεψαν.

Θα δωθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μέλος μου έχει δώσει σε εμένα (tigergreg, teledomenet, DrLo, Arkin) ή αν δεν υπάρξει από αυτά ζήτηση, σε όποιον άλλον δηλώσει πρώτος με πμ ενδιαφέρον. 

Υπομονή και συνεννόηση απαραίτητα, γιατί για αυτές τις μέρες δεν θα έχω όχημα  και τα ωράρια εργασιας μου είναι περίεργα. 

Παραλαβή απαραίτητα από χώρο που θα βολευει συνεπώς κυρίως εμένα 

Σύμφωνα με αυτό πρόκειται για ECC modules. Το τονίζω για όσους ενδιαφερθούν.

Εγώ δεν ενδιαφέρομαι.

Φιλικά,

• Like 3
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται 6 πάνες Pampers Premium Care No2.

Παραλαβή από Νέο Κόσμο, Παγκράτι, Ζωγράφου (ανάλογα την μέρα/ώρα).

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, derizio είπε

HP docking station HSTNN-IX01 χαρίζεται, σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση.  Παραλαβή από τον χώρο μου στα Κάτω Πατησια, κυρίως πρωινές ωρες.

πμ

Δημοσ.
22 ώρες πριν, DrLo είπε

Δε δοκίμασα της μνήμες ακόμα αλλά ...

χαρίζονται τα παρακάτω:

1.

Κουτί: Το είχα πάρει πολλά χρόνια πριν από τον @Narayan αν θυμάμαι καλά

είχε ένα πορτάκι μπροστά από τις 5.25 που έχει σπάσει και λείπει αλλά κατα τα άλλα ειναι ΟΚ (πετσικάρει λίγο, δε πατά καλά και στα 4 πόδια)

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG-20211124-232247.jpg

2.

aDSL modem ΖΗΧΝ Η108Ν

από παλιά συνδομή hol

51628626_2622393291120713_57039783387547

3. 

mb MSI K9N Neo MS-7260 Ver: 1.0

4.

CPU AMD Atholn LE 1640 + Cooler

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το κουτί. Σε ποια περιοχή είσαι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SoullessRider είπε

Αγορασμένες από μέλος του insomnia, δεν μου δούλεψαν ποτέ στο σύστημά μου, από ότι κατάλαβα λόγο ασυμβατότητας. Από τότε είναι στο σακουλάκι.

Θα δωθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μέλος που έχει δώσει σε εμένα (tigergreg, teledomenet, DrLo, Arkin) ή αν δεν υπάρξει από αυτά ζήτηση, σε όποιον άλλον δηλώσει πρώτος με πμ ενδιαφέρον. 

Υπομονή και συνεννόηση απαραίτητα, γιατί για αυτές τις μέρες δεν θα έχω όχημα  και τα ωράρια εργασιας μου είναι περίεργα. 

Με ενδιαφερουν οι μνημες, εχεις πμ.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SoullessRider είπε

Θα δωθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μέλος που έχει δώσει σε εμένα (tigergreg, teledomenet, DrLo, Arkin) ή αν δεν υπάρξει από αυτά ζήτηση, σε όποιον άλλον δηλώσει πρώτος με πμ ενδιαφέρον. 

:)

thanks, δε θα τις χρειαστώ

για να απλοποίηση τις διαδικασίας 

1 ώρα πριν, Ser_nikos είπε

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το κουτί. Σε ποια περιοχή είσαι?

έχεις PM

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αθήνα, κέντρο (Γκύζη).

1). χαρίζεται δέντρο χριστουγεννιάτικο με "αραιά " κλαδιά, μεγάλου ύψους και διαμέτρου (πιάνει πολύ χώρο δλδ) (περίπου 2μέτρα ύψος, φωτογραφίες δυνατές αύριο). με τη πλαστική βάση του. 3ων κομματιών είναι.

2). υπάρχει και ένα δεύτερο δέντρο, αν ενδιαφερεται κάποιος, 2 κομματιών, μεσαίου ύψους (ας πούμε 1μιση μέτρο περίπου), χωρίς βάση.

ιδανικά, ας πάνε σε ανθρώπους κ οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

καλές γιορτές.

Yγ. Αν κάποιος έχει γνωστό ή φίλο που ήταν ή είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ας με ενημερώσει.( Θα ήθελα κάποιες σημειώσεις από το eclass ενός μαθήματος σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) 

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SoullessRider είπε

Είναι 2 Χ 4Gb ECC, παίζουν μόνο σε SUN, σε servers με XEON, και ΙΣΩΣ σε AMD εφόσον η μητρική υποστηρίζει error correction ram.

• Like 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, DrLo είπε

Update:

Δοκίμασα ξανά και τις μνήμες.

No luck

δε θέλω να ασχοληθώ άλλο.

Όποιος ενδιαφέρεται PM.

από ότι θυμάμαι έχουν εκδηλώσει εδνιαφέρον @frantan και @Crybal

καλημερα. με ενδιαφερουν και εμενα οι μνημες. Μαλιστα εχω server με zeon επεξεργαστη οπου αναζητω μνημες!!!
Παρακαλω να μπω και εγω μεσα στους ενδιαφερομενους.
Ευχαριστω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, geioannou είπε

καλημερα. με ενδιαφερουν και εμενα οι μνημες. Μαλιστα εχω server με zeon επεξεργαστη οπου αναζητω μνημες!!!
Παρακαλω να μπω και εγω μεσα στους ενδιαφερομενους.
Ευχαριστω.

Καλημερα, οι μνημες που λες θα τις παρω εγω αυριο, αν δεν κανουν στο δικο μου θα τις παρεις εσυ απο εμενα αν τις θελεις.

Αν δεν καταλαβα καλα ακυρο.

Δημοσ.
Στις 24/11/2021 στις 8:03 ΜΜ, DrLo είπε

Αν έχεις tower ΗΥ χωρίς DVD driver δε θα σε βοηθούσε να περάσεις αρχεία από δισκάκια σε σκληρό (αυτό καταλαβαίνω ότι θες να κάνεις)

Η "σταθερή μονάδα" τι υποδοχές έχει? (πχ έχει και τις παλιές IDE ή μόνο SATA) .. 

ή δεν έχει καμία;

Καλησπερα, ς ευχαριστώ για την ανταπόκριση, το κουτι της κεντρικής ομάδας δεν έχει καθόλου θηκη για dvd μονάδα, δεν έχει υποδοχή και άνοιγμα για μια τέτοια συσκευη καθώς είναι κλειστό από παμτκυ είναι από τα ψιλό καινουρια υποτίθεται, τώρα αν υπάρχουν στη μητρική υποδοχές σατα η ιδέ πως μπορώ να το τσεκάρω ως σχετικά άσχετη? 

Οντως, θέλω να αντιγράψω περιεχόμενο δίσκων στον υπολογιστη και σε σκληρό ώστε να διώξω τα δισκάκια κ να μείνει ο σκληρός,για εξοικονόμηση χώρου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...