DrLo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.ASUS V-70 Low Profile Quiet Intel LGA775 CPU Cooler λειτουργικη. 2.2 μνημες CORSAIR CMV4GX3M2A1333C9 που ειναι DDR3 1333 αλλα δεν ξερω αν ειναι 2χ2 η 2χ4gb. Δεν λειτουργουν σε ολα τα πισι αγνωστο γιατι.... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Να ευχαριστήσω τον @tigergreg για τις μνημες όμως δυστυχως το PC στο οποίο ήταν να μπουν φαίνεται ότι είναι από αυτά με τα οποία αρνούνται να δουλέψουν οι ΡΑΜ (δεν κάνει καν boot στο bios). Δε ξέρω γιατί ούτε βλέπω τρόπο που μπορεί κάποιος να "ρυθμίσει" κάτι. Αν θέλει κάποιος άλλος να δοκιμάσει την τύχη του επαναχαρίζονται. Παραλαβή από Χαιδάρι λίγο πιο κάτω από τα ΤΕΙ αθηνών ή κατόπιν συνεννόησης. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από DrLo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, DrLo είπε Να ευχαριστήσω τον @tigergreg για τις μνημες όμως δυστυχως το PC στο οποίο ήταν να μπουν φαίνεται ότι είναι από αυτά με τα οποία αρνούνται να δουλέψουν οι ΡΑΜ (δεν κάνει καν boot στο bios). Δε ξέρω γιατί ούτε βλέπω τρόπο που μπορεί κάποιος να "ρυθμίσει" κάτι. Αν θέλει κάποιος άλλος να δοκιμάσει την τύχη του επαναχαρίζονται. Παραλαβή από Χαιδάρι λίγο πιο κάτω από τα ΤΕΙ αθηνών ή κατόπιν συνεννόησης. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, DrLo είπε Να ευχαριστήσω τον @tigergreg για τις μνημες όμως δυστυχως το PC στο οποίο ήταν να μπουν φαίνεται ότι είναι από αυτά με τα οποία αρνούνται να δουλέψουν οι ΡΑΜ (δεν κάνει καν boot στο bios). Δε ξέρω γιατί ούτε βλέπω τρόπο που μπορεί κάποιος να "ρυθμίσει" κάτι. Αν θέλει κάποιος άλλος να δοκιμάσει την τύχη του επαναχαρίζονται. Παραλαβή από Χαιδάρι λίγο πιο κάτω από τα ΤΕΙ αθηνών ή κατόπιν συνεννόησης. Θα με ενδιεφεραν οι μνημες νομιζω οτι δουλευουν μονο με AMD συστημα κ εχω ενα τετοιο να μας πει ο @tigergreg & o @DrLo σε τι συστημα ηταν κ σε τι δοκιμαστηκαν τοτε αποσυρω το ενδιαφερον αφου δεν δουλεψαν ουτε σε AMD ποιος να ξερει τι φταιει, ισως με το καιρο τα διαφορα ηλεκτρονικα ν αποκτουν παραξενιες σαν τους γερους Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από frantan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδικό (πολύ παιδικό όμως ... ) ποδηλατάκι σε αρκετά καλή κατάσταση. Μεγάλωσε ο μικρός. ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Aurumnus Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από MessengerOfGood 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Παιδικό (πολύ παιδικό όμως ... ) ποδηλατάκι σε αρκετά καλή κατάσταση. Μεγάλωσε ο μικρός. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 21/11/2021 στις 8:06 ΜΜ, jordaninio είπε Χαρίζονται το τραπεζακι τηλεόρασης και η λάμπα γραφείου (λειτουργική). Περιοχή καισαριανή Ευχαριστώ για την λάμπα. Πολύ εξυπηρετικός ο φίλος jordaninio. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δε δοκίμασα της μνήμες ακόμα αλλά ... χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Κουτί: Το είχα πάρει πολλά χρόνια πριν από τον @Narayan αν θυμάμαι καλά είχε ένα πορτάκι μπροστά από τις 5.25 που έχει σπάσει και λείπει αλλά κατα τα άλλα ειναι ΟΚ (πετσικάρει λίγο, δε πατά καλά και στα 4 πόδια) Spoiler 2. aDSL modem ΖΗΧΝ Η108Ν από παλιά συνδομή hol 3. mb MSI K9N Neo MS-7260 Ver: 1.0 4. CPU AMD Atholn LE 1640 + Cooler Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από DrLo 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Update: Δοκίμασα ξανά και τις μνήμες. No luck δε θέλω να ασχοληθώ άλλο. Όποιος ενδιαφέρεται PM. από ότι θυμάμαι έχουν εκδηλώσει εδνιαφέρον @frantan και @Crybal 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, DrLo είπε Update: Δοκίμασα ξανά και τις μνήμες. No luck δε θέλω να ασχοληθώ άλλο. Όποιος ενδιαφέρεται PM. από ότι θυμάμαι έχουν εκδηλώσει εδνιαφέρον @frantan και @Crybal Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnia86 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δίνονται τα παρακάτω μόνο για παραλαβή από Περιστέρι Αθήνα, σε λειτουργική κατάσταση: 1) Επεξεργαστής λάπτοπ (PGA988) Intel Pentium P6100 2) Μνήμες λάπτοπ SODIMM DDR3 2x1GB PC3-10600s Πρώτα εδώ και μετά πμ, η σειρά ενδιαφέροντως δεν αποτελεί και σειρά προτεραιότητας. Ευχαριστώ το φόρουμ για φιλοξενία. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Crybal είπε Πμ Sorry για τη καθυστέρηση αλλά με το μπουρίνι είχαμε θεματικά στο σπιτι και έχω ψιλοπελαγωσει. Εφόσον ο μόνος ενδιαφερόμενος που παρέμεινε είναι ο @Crybalοι μνημες καταλήγουν συνοπτικά σε αυτόν. Σου στέλνω περισσότερα σε πμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Η ddr2 δωθηκε στον tassou ! Ελπίζω να φανεί χρήσιμη! Χάρηκα για τη γνωριμία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derizio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 HP docking station HSTNN-IX01 χαρίζεται, σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Παραλαβή από τον χώρο μου στα Κάτω Πατησια, κυρίως πρωινές ωρες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, paylidis είπε Η ddr2 δωθηκε στον tassou ! Ελπίζω να φανεί χρήσιμη! Χάρηκα για τη γνωριμία! Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο @paylidis. Η χαρά ήταν δική μου! Στις 24/11/2021 στις 12:03 ΠΜ, thodoris1985 είπε Εξαεριστήρας για @TasSou Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Θοδωρή @thodoris1985. Ευελπιστώ ο εξαεριστήρας να ρουφάει όλα τα ντουμάνια από το καλάι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι. https://prnt.sc/20xd649 Αγορασμένες από μέλος του insomnia, δεν μου δούλεψαν ποτέ στο σύστημά μου, από ότι κατάλαβα λόγο ασυμβατότητας. Από τότε είναι στο σακουλάκι. Δεν ξέρω αν δουλεύουν, γιατί σε μένα δεν δούλεψαν. Θα δωθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μέλος που έχει δώσει σε εμένα (tigergreg, teledomenet, DrLo, Arkin) ή αν δεν υπάρξει από αυτά ζήτηση, σε όποιον άλλον δηλώσει πρώτος με πμ ενδιαφέρον. Υπομονή και συνεννόηση απαραίτητα, γιατί για αυτές τις μέρες δεν θα έχω όχημα και τα ωράρια εργασιας μου είναι περίεργα. Παραλαβή απαραίτητα από χώρο που θα βολευει συνεπώς κυρίως εμένα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από SoullessRider 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση