tigergreg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Απ οτι μου ειπε φιλος οι μνημες ειναι μαλλον 2X2GB KIT. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, tigergreg είπε Απ οτι μου ειπε φιλος οι μνημες ειναι μαλλον 2X2GB KIT. https://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmv4gx3m2a1333c9-value-select-ddr3-4gb-2x2gb-1333mhz-dual-channel-kit-p-PER.553160 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.ASUS V-70 Low Profile Quiet Intel LGA775 CPU Cooler λειτουργικη. 2.2 μνημες CORSAIR CMV4GX3M2A1333C9 που ειναι DDR3 1333 αλλα δεν ξερω αν ειναι 2χ2 η 2χ4gb. Δεν λειτουργουν σε ολα τα πισι αγνωστο γιατι.... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. με ενδιαφερουν αν δεν κατσει με τον ποιο πανω φιλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζεται εκτυπωτης ΗΡ1510.Χωρις μελανια και τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Επίσης ανοιχτηρια κρασιου με μεταλλικο σώμα,διπλη σκαλα και ελικα με αντικολλητικη επιστρωση.Υπάρχουν καμια 15ρια.Παραλαβη απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από Crybal 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαριζεται εκτυπωτης ΗΡ1510.Χωρις μελανια και τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Επίσης ανοιχτηρια κρασιου με μεταλλικο σώμα,διπλη σκαλα και ελικα με αντικολλητικη επιστρωση.Υπάρχουν καμια 15ρια.Παραλαβη απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη) Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαριζεται εκτυπωτης ΗΡ1510.Χωρις μελανια και τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Επίσης ανοιχτηρια κρασιου με μεταλλικο σώμα,διπλη σκαλα και ελικα με αντικολλητικη επιστρωση.Υπάρχουν καμια 15ρια.Παραλαβη απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη) Αυτά είναι τα σωστά ανοιχτήρια! Θέλω κι εγώ. π(ρο) μ(εσημβρίας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, Crybal είπε Επίσης ανοιχτηρια κρασιου με μεταλλικο σώμα,διπλη σκαλα και ελικα με αντικολλητικη επιστρωση.Υπάρχουν καμια 15ρια.Παραλαβη απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη) Θα ήθελα 1-3 ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, αν μπορώ να παραλάβω με το γνωστό τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.ASUS V-70 Low Profile Quiet Intel LGA775 CPU Cooler λειτουργικη. 2.2 μνημες CORSAIR CMV4GX3M2A1333C9 που ειναι DDR3 1333 αλλα δεν ξερω αν ειναι 2χ2 η 2χ4gb. Δεν λειτουργουν σε ολα τα πισι αγνωστο γιατι.... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Απ οτι μου ειπε φιλος οι μνημες ειναι μαλλον 2X2GB KIT. Με ενδιαφέρουν αν δε τις χρειάζεται κάποιος άλλος: https://www.msi.com/Motherboard/E350IAE44/Specification Memory Support 2 DDR3 DIMMs support DD R3 1066 SDRAM (total Max. 8GB) για να αντικαταστήσουν 2x1GB (το ένα από τα 2 το είχα πάρει από εσένα θυμάμαι) , οι οποίες εννοείται θα μπουν εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, DrLo είπε Με ενδιαφέρουν αν δε τις χρειάζεται κάποιος άλλος: Εχεις ΠΜ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 23/11/2021 στις 4:15 ΜΜ, kathytherion είπε Καλησπερα! Με ενδιαφέρει πολύ το β καθώς εχω σταθερή μονάδα χωρίς υποδοχή για οδηγό δίσκων και θέλω να ψηφιοποίηση έναν όγκο δεδομένων που τα χω περασμένα σε δισκάκια... ευχαριστω! Αν έχεις tower ΗΥ χωρίς DVD driver δε θα σε βοηθούσε να περάσεις αρχεία από δισκάκια σε σκληρό (αυτό καταλαβαίνω ότι θες να κάνεις) Η "σταθερή μονάδα" τι υποδοχές έχει? (πχ έχει και τις παλιές IDE ή μόνο SATA) .. ή δεν έχει καμία; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valankyt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Χαρίζεται Nokia lumia 800 για ανταλλακτικά καθώς χρειάζεται μητρική (motherboard) για να είναι λειτουργικό. Η οθόνη και η μπαταρία του είναι πλήρως λειτουργική ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και η θύρα φόρτισης και το σασί του. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι σε κατάσταση ολοκαίνουργιας συσκευής. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζεται εκτυπωτης ΗΡ1510.Χωρις μελανια και τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Επίσης ανοιχτηρια κρασιου με μεταλλικο σώμα,διπλη σκαλα και ελικα με αντικολλητικη επιστρωση.Υπάρχουν καμια 15ρια.Παραλαβη απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη) Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζεται εκτυπωτης ΗΡ1510.Χωρις μελανια και τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Επίσης ανοιχτηρια κρασιου με μεταλλικο σώμα,διπλη σκαλα και ελικα με αντικολλητικη επιστρωση.Υπάρχουν καμια 15ρια.Παραλαβη απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη) Ο εκτυπωτής θα με ενδιέφερε γιατί έχω παρόμοιο με μικρό πρόβλημα να τον δοκιμάσω αν δεν έχει εκδηλώσει κάποιος άλλος ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζεται εκτυπωτης ΗΡ1510.Χωρις μελανια και τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Επίσης ανοιχτηρια κρασιου με μεταλλικο σώμα,διπλη σκαλα και ελικα με αντικολλητικη επιστρωση.Υπάρχουν καμια 15ρια.Παραλαβη απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη) an γίνεται ν με "περίμενε" 1 ανοιχτήρι, ως το επόμενο σαβκο, θα με ενδιέφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyduck Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ τον ευγενέστατο @thodoris1985@thodoris1985 για το μοτέρ γκαραζόπορτας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση