azografos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Στις 17/3/2021 στις 3:50 ΜΜ, TasSou είπε Χαρίζεται η συσκευή V-Auto by Vodafone. Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο. ΚΑΙ για τον extra κόπο στον οποίο μπήκες για να το στείλεις. Το πήρα για να κάνω ένα project. Αν δεν, θα ξανα-χαριστεί εδώ. 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Στις 26/3/2021 στις 3:19 ΜΜ, vdanasto είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Μητρική MSI K8T Neo2 με επεξεργαστή Athlon 64 3500+ και 1GB DDR RAM. Θυμάμαι ότι λειτουργούσε κανονικά, σταμάτησα να την χρησιμοποιώ λόγω αναβάθμισης. GPS Navigon 1200. Είναι στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα. Έχει πρόβλημα η αφή κάτω κάτω στο στο κέντρο της οθόνης, λειτουργεί όποτε το αποφασίσει εκείνη. Κατά τ'άλλα σαν συσκευή λειτουργεί κανονικά. Παραλαβή από Γλυφάδα. Παρέλαβα. Ευχαριστώ.
DrLo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται Γυάλα για χρυσόψαρο. Διάμετρος ~24-25cm Παραλαβή - από Χαιδάρι κοντά τα ΤΕΙ Αθηνών - ή ώρες γραφείου (και μέρες μη τηλερεργασίας) από Μαρούσι κοντά στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ (εφόσον φτάσει ακέραιη με το μηχανάκι ) - ή εφόσον βολευει το σημείο παράδοσης, κατά την επιστροφή μου από Μαρούσι-Χαιδάρι απογευματινές ώρες μετά τη δουλειά. pm όποιος ενδιαφέρεται και βλέπουμε. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από DrLo 4
ρεσπεψτ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 39 λεπτά πριν, DrLo είπε Χαρίζεται Γυάλα για χρυσόψαρο. Διάμετρος ~24-25cm Παραλαβή - από Χαιδάρι κοντά τα ΤΕΙ Αθηνών - ή ώρες γραφείου (και μέρες μη τηλερεργασίας) από Μαρούσι κοντά στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ (εφόσον φτάσει ακέραιη με το μηχανάκι ) - ή εφόσον βολευει το σημείο παράδοσης, κατά την επιστροφή μου από Μαρούσι-Χαιδάρι απογευματινές ώρες μετά τη δουλειά. pm όποιος ενδιαφέρεται και βλέπουμε. Καλησπέρα! Μ ενδιαφέρει
tigergreg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) .... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από tigergreg
georgeps21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler 12 λεπτά πριν, ρεσπεψτ είπε Καλησπέρα! Μ ενδιαφέρει 51 λεπτά πριν, DrLo είπε Χαρίζεται Γυάλα για χρυσόψαρο. Διάμετρος ~24-25cm Παραλαβή - από Χαιδάρι κοντά τα ΤΕΙ Αθηνών - ή ώρες γραφείου (και μέρες μη τηλερεργασίας) από Μαρούσι κοντά στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ (εφόσον φτάσει ακέραιη με το μηχανάκι ) - ή εφόσον βολευει το σημείο παράδοσης, κατά την επιστροφή μου από Μαρούσι-Χαιδάρι απογευματινές ώρες μετά τη δουλειά. pm όποιος ενδιαφέρεται και βλέπουμε. Να ενημερώσω σε αυτό το σημείο, πως η γυάλα δεν ειναι κατάλληλος χώρος διαμονής χρυσόψαρου. Τα χρυσόψαρα μπορούν να φτάσουν και τα 10 -15 εκατοστά και δεν ισχύει το 'σε ότι γυαλα θα το βαλεις θα μεγαλώσει ανάλογα." O μέσος όρος ζωής ενός χρυσόψαρου, δεν είναι 5-6 μήνες που νομίζουμε, αλλά μπορεί να φτάσει και τα 10 χρόνια. Καλό θα ήταν να μην τοποθετηθεί κανένα ψάρι σε τόσο μικρό ενυδρείο, εκτός από καμιά γαρίδα. Προτείνω να κοιτάξεις τα διπλανά φορουμ (aquatek, aquariumlife , aquazone ) για περισσότερες πληροφορίες. Τέλος για να μήν είμαι και οφ τοπικ: Αν όντως αποφασίσεις να βάλεις κάποιο κακόμοιρο ζωάκι εκει μέσα, έχω να σου χαρισω ένα μικρό φίλτρο για το συγκεκριμένο ενυδρείο. στειλε πμ Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από georgeps21 7 5
1nsom-n1k Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Στις 26/3/2021 στις 11:34 ΜΜ, Redfield είπε Ραδιοκασετόφωνο σε άγνωστη κατάσταση Pm επίσης αν δεν δοθεί στον προηγούμενο
magnan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δινονται τα παρακάτω 1. thomson TG782 απο cyta με το τροφοδοτικό του (αν θέλετε να πειραματιστείτε και να το ξεκλειδώσετε) 2. modem router intracom hol χωρις το τροφοδοτικό του Έχει κρατηθεί για τον_Biohazard_ 3. επιγειος DVBt Not TV με SCART + HDMI και με το τροφοδοτικό του. Λειτουργικότατος αλλα έχασα το τηλεκοντρολ. Δόθηκε στον TasSou 4. Pinnacle TV USB με τηλεκοντρολ. Δόθηκε στον MessengerOfGood Όποιος ενδιαφέρεται pm. Παραλαβή απο τον χωρο μου (Αγια Παρασκευή ή με συνεννόηση Ιλίσια στην εργασία μου) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από magnan 3
TasSou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, magnan είπε Δινονται τα παρακάτω 1. thomson TG782 απο cyta με το τροφοδοτικό του (αν θέλετε να πειραματιστείτε και να το ξεκλειδώσετε) 2. modem router intracom hol χωρις το τροφοδοτικό του 3. επιγειος DVBt Not TV με SCART + HDMI και με το τροφοδοτικό του. Λειτουργικότατος αλλα έχασα το τηλεκοντρολ. 4. Pinnacle TV USB με τηλεκοντρολ. Όποιος ενδιαφέρεται pm. Παραλαβή απο τον χωρο μου (Αγια Παρασκευή ή με συνεννόηση Ιλίσια στην εργασία μου) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το 3 (και το 4 αν δεν το ζητήσει κάποιος άλλος). Φιλικά, Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2021 από TasSou
CaptainHog Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Στις 24/3/2021 στις 11:05 ΜΜ, Spyrus είπε Ηλεκτρικό Μπάσο Yamaha BB200 30ετίας. Δε ξέρω αν λειτουργεί. Να ευχαριστησω και απο εδω για το μπασο.
dimitris_st13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται: - Αγαλματίδιο της Νίκης του Παιωνίου (Από Αρχαία Ολυμπία) *Κρατημένο για DimitrisPalaskas -Υπολογιστής- Laptop IBM λειτουργικό με έκδοση linux και χαρακτηριστικά όπως στις φωτογραφίες. Η μπαταρία του μόνο δεν κρατάει καθόλου. * Κρατημένο -Σακούλα με αρκετά καπάκια για όποιον ξέρει πως να φανούν χρήσιμα Παραλαβή από Κερατσίνι απογευματινές ώρες. Πρώτα post για αποφυγή παρεξηγήσεων και εννοείται το/ τα δίνω όπου νομίζω. (για το λαπτοπ δηλαδή) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από dimitris_st13 4
DimitrisPalaskas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, dimitris_st13 είπε Χαρίζεται: - Αγαλματίδιο της Νίκης του Παιωνίου (Από Αρχαία Ολυμπία) -Υπολογιστής- Laptop IBM λειτουργικό με έκδοση linux και χαρακτηριστικά όπως στις φωτογραφίες. Η μπαταρία του μόνο δεν κρατάει καθόλου. -Σακούλα με αρκετά καπάκια για όποιον ξέρει πως να φανούν χρήσιμα Παραλαβή από Κερατσίνι απογευματινές ώρες. πμ
Mr^Robot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 50 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε Χαρίζεται: - Αγαλματίδιο της Νίκης του Παιωνίου (Από Αρχαία Ολυμπία) *Κρατημένο για DimitrisPalaskas -Υπολογιστής- Laptop IBM λειτουργικό με έκδοση linux και χαρακτηριστικά όπως στις φωτογραφίες. Η μπαταρία του μόνο δεν κρατάει καθόλου. -Σακούλα με αρκετά καπάκια για όποιον ξέρει πως να φανούν χρήσιμα Παραλαβή από Κερατσίνι απογευματινές ώρες. Πρώτα post για αποφυγή παρεξηγήσεων και εννοείται το/ τα δίνω όπου νομίζω. (για το λαπτοπ δηλαδή) Πμ
georgios65 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε Χαρίζεται: - Αγαλματίδιο της Νίκης του Παιωνίου (Από Αρχαία Ολυμπία) *Κρατημένο για DimitrisPalaskas -Υπολογιστής- Laptop IBM λειτουργικό με έκδοση linux και χαρακτηριστικά όπως στις φωτογραφίες. Η μπαταρία του μόνο δεν κρατάει καθόλου. -Σακούλα με αρκετά καπάκια για όποιον ξέρει πως να φανούν χρήσιμα Παραλαβή από Κερατσίνι απογευματινές ώρες. Πρώτα post για αποφυγή παρεξηγήσεων και εννοείται το/ τα δίνω όπου νομίζω. (για το λαπτοπ δηλαδή) Π.Μ.
MessengerOfGood Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, magnan είπε Δινονται τα παρακάτω 1. thomson TG782 απο cyta με το τροφοδοτικό του (αν θέλετε να πειραματιστείτε και να το ξεκλειδώσετε) 2. modem router intracom hol χωρις το τροφοδοτικό του 3. επιγειος DVBt Not TV με SCART + HDMI και με το τροφοδοτικό του. Λειτουργικότατος αλλα έχασα το τηλεκοντρολ. Έχει κρατηθεί για τον TasSou 4. Pinnacle TV USB με τηλεκοντρολ. Όποιος ενδιαφέρεται pm. Παραλαβή απο τον χωρο μου (Αγια Παρασκευή ή με συνεννόηση Ιλίσια στην εργασία μου) Ενδιαφέρομαι για το Νο.5 (Pinnacle TV USB με τηλεκοντρολ). Βολεύει και η Αγία Παρασκευή. Στέλνω pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση