TasSou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Χαρίζεται η μνήμη της φωτογραφίας σε άγνωστη κατάσταση (όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια από τον υπολογιστή λειτουργούσε κανονικά) πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ παραλαβη απογευματινές ώρες από ΒΠ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μέλη με παροχή στο νήμα Καλημέρα. Με ενδιαφέρει. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Χαρίζεται η μνήμη της φωτογραφίας σε άγνωστη κατάσταση (όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια από τον υπολογιστή λειτουργούσε κανονικά) πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ παραλαβη απογευματινές ώρες από ΒΠ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μέλη με παροχή στο νήμα Θα με ενδιεφερε.Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, paylidis είπε Χαρίζεται η μνήμη της φωτογραφίας σε άγνωστη κατάσταση (όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια από τον υπολογιστή λειτουργούσε κανονικά) πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ παραλαβη απογευματινές ώρες από ΒΠ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μέλη με παροχή στο νήμα Καλημέρα ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ 12 λεπτά πριν, paylidis είπε Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από polog40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Τις μνημες KINGSTON μπορειτε αν ειναι χαλασμενες να τις πατε εστω και χωρις παραστατικο, στην οδο παντου στην καλλιθεα στο σερβις της ινφοκουεστ οπου θα τις κρατησουν και πιθανον να σας στειλουν καινουργιες. Το εχω κανει τουλαχιστον δυο φορες και αυτο συμβαινει επειδη οι κινγκστον εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης. 12 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Τις μνημες KINGSTON μπορειτε αν ειναι χαλασμενες να τις πατε εστω και χωρις παραστατικο, στην οδο παντου στην καλλιθεα στο σερβις της ινφοκουεστ οπου θα τις κρατησουν και πιθανον να σας στειλουν καινουργιες. Το εχω κανει τουλαχιστον δυο φορες και αυτο συμβαινει επειδη οι κινγκστον εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης. Κριμα που είμαι μακριά , εχω τουλάχιστον 15 κομμάτια καπου ! 😪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, TasSou είπε Καλημέρα. Με ενδιαφέρει. Φιλικά, Κρατειται για τον Tassou που ήταν πρωτος στη σειρα προς αποφυγη παρεξηγησεων. Αν αλλαξει κατι στελνω στους επομενους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και μιας και ηρθα σπιτι απο νοσηλεια και δεν ξερω τι αλλο να κανω και μου θυμισατε τις μνημες μου ηρθε η φλασια οτι καπου εχω δυο χαλασμενες η τελος παντων η μια απο τις δυο 2X4GB HYPER X KINGSTON PC3 1333. Προτεραιοτητα δινω στους δυο πρωτους που μειναν "ορφανοι" απο την πρωτη ζητηση δηλαδη crybal KAI TasSou. Περιμενω πμ για την επιβεβαιωση της ζητησης τους. Θα τις παρετε σε τυχαια σειρα και ο ατυχος θα παρει τον μουτζουρη να τον παει ινφοκουεστ. KHX1333C9D3B1/4G X 2 ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ασε τον τασσου για μενα για να μου φερει και το μοντεμ Από Παρασκευή που επιστρέφω θα γίνουν όλα! ΥΓ> Η μνήμη του @paylidis είναι DDR2 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από TasSou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτο θα εγραφα, Ddr2 ειναι εμενα, αν ηταν ddr3 θα την κράταγα (μιας και ψαχνω για το PC του πατερα μου κατι εστω 10-2 γιγα, για να αυξησω τα 4 που ήδη εχει ) Οποτε παραμένει ότι ειπαμε TasSou; Περαστικα σου Γρηγόρη! Εαν τυχον περασει νωρίτερα απο εσενα ο Tassou και εχει μεινει καμια ddr3 στειλτην μου να παιξω ρωσικη ρουλετα ! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Αυτο θα εγραφα, Ddr2 ειναι εμενα, αν ηταν ddr3 θα την κράταγα μιας και ψαχνω για το PC του πατερα μου κατι για να αυξησω τα 4 που ήδη εχει Οποτε παραμένει ότι ειπαμε TasSou; υγ περαστικα σου Γρηγόρη Ισχύει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, tigergreg είπε Και μιας και ηρθα σπιτι απο νοσηλεια και δεν ξερω τι αλλο να κανω και μου θυμισατε τις μνημες μου ηρθε η φλασια οτι καπου εχω δυο χαλασμενες η τελος παντων η μια απο τις δυο 2X4GB HYPER X KINGSTON PC3 1333. Προτεραιοτητα δινω στους δυο πρωτους που μειναν "ορφανοι" απο την πρωτη ζητηση δηλαδη crybal KAI TasSou. Περιμενω πμ για την επιβεβαιωση της ζητησης τους. Θα τις παρετε σε τυχαια σειρα και ο ατυχος θα παρει τον μουτζουρη να τον παει ινφοκουεστ. KHX1333C9D3B1/4G X 2 Ασε τον τασσου για μενα για να μου φερει και το μοντεμ και σου παραχωρω τον polog40.. OK?🤣 CONFIRMED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, paylidis είπε Περαστικα σου Γρηγόρη! Εαν τυχον περασει νωρίτερα απο εσενα ο Tassou και εχει μεινει καμια ddr3 στειλτην μου να παιξω ρωσικη ρουλετα ! ΟΚ Την μια θα την παρει ο τασου και την αλλη ο τασος. Αν καταφερω και βρω αλλη μια θα στην στειλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Βρηκα και εγω αυτες. Πιστευω οτι ειναι λειτουργικες παραλαβη απο Μαρουσι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΟΚ Την μια θα την παρει ο τασου και την αλλη ο τασος. Αν καταφερω και βρω αλλη μια θα στην στειλω. Εγώ και ο Cryball είμαστε εκτός. Ο tasSou είναι αυτός που θα την πάρει από τον paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Επειδη εγω εκανα επεμβαση και μπερδευτηκαμε προτεινω.... ΤΑΣΟΥ 1Χ4 DDR3 CRYBAL TO ΙΔΙΟ POLO NIKOS 1X4 DDR2 Αν συμφωνειτε επικυρωστε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση