BALABANIS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάθονται τόσο καιρό ας πιάσουν τόπο σε κάποιον που τα θέλει! update: To ένα αριστερά έφυγε. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από BALABANIS 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δόθηκε στον esem !! Χαρίζεται VHS Sanyo VHR-M260 Πριν 4 μηνες δουλευε αλλα φετος δεν ξέρω γιατι δεν εχω βιντεοκασετες. Περιοχή: Θεσσαλονίκη Ανατολικά Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από KnightRider 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, KnightRider είπε Χαρίζεται VHS Sanyo VHR-M260 Πριν 4 μηνες δουλευε αλλα φετος δεν ξέρω γιατι δεν εχω βιντεοκασετες. Περιοχή: Θεσσαλονίκη Ανατολικά ενδιαφερομαι, ειμαι Θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Κι εμένα με ενδιαφέρει σε περίπτωση που αλλάξει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, BALABANIS είπε Κάθονται τόσο καιρό ας πιάσουν τόπο σε κάποιον που τα θέλει! Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALABANIS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, KnightRider είπε Σε εκκρεμότητα Χαρίζεται VHS Sanyo VHR-M260 Πριν 4 μηνες δουλευε αλλα φετος δεν ξέρω γιατι δεν εχω βιντεοκασετες. Περιοχή: Θεσσαλονίκη Ανατολικά Και εμένα με ενδιαφέρει αλλά έρχομαι 3ος 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Στις 16/11/2021 στις 11:52 ΜΜ, Crybal είπε Έτοιμο το ασύρματο.Επισκευασμενο. Από Πέμπτη ξέρεις που θα πας! Ευχαριστώ πολύ και μπράβο σου. Πριν λίγο το δοκίμασα και είναι άριστα πλέον τα πλήκτρα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Doubt είπε Ευχαριστώ πολύ και μπράβο σου. Πριν λίγο το δοκίμασα και είναι άριστα πλέον τα πλήκτρα του. Να'καλα. Αφού μπορούσα να βοηθήσω...😁 Χαίρομαι που είναι οκ και δεν θα καταλήξει στην ανακυκλωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, KnightRider είπε Σε εκκρεμότητα Χαρίζεται VHS Sanyo VHR-M260 Πριν 4 μηνες δουλευε αλλα φετος δεν ξέρω γιατι δεν εχω βιντεοκασετες. Περιοχή: Θεσσαλονίκη Ανατολικά για ενδιαφερομαι και γω ειμαι σαλονικα.αν θεσ κανε μια κληρωςη.εγω σε αντιθεση εχω εκατονταδεσ κασσετεσ αλλ το βιντεο χαλασε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orderlover Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 14/11/2021 στις 12:07 ΜΜ, WebDevGr είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Μετατροπέας ψηφιακού σήματος ήχου σε αναλογικό. Καινούργιο στο κουτί του. Μπήκε σε τηλεόραση χωρίς έξοδο ακουστικών, αλλά δεν βόλεψε γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης του ήχου. 2. XTAR VC2 Φορτιστής μπαταριών. Ολοκαίνουργιος, αλλά δεν κάνει για ΑΑ-ΑΑΑ. Ιδανικός για 10440, 14500, 14650, 16340, 17500, 17670, 18350, 18500, 18650, 18700, 22650, 25500, 26650) κρατημένο για orderlover Τα παραπάνω δίνονται αποκλειστικά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασίες ταχυδρομείου, οπότε οι εκτός Κρήτης μην μπαίνετε στην διαδικασία να στείλετε PM Ευχαριστώ τον @WebDevGr , για τον φορτιστή ο οποίος είναι ολοκαίνουργιος! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από orderlover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αθήνα, κέντρο (Γκύζη) : Χαρίζεται τραπέζι χαμηλό, με γερό μεταλλικό σκελετό κ σανίδα κοντραπλακέ επάνω. Διαστάσεις : Μ:70*Π:55*Υ:55 (περίπου). αρκετά βαρύ, μπορώ όμως να το κατεβάσω ως την είσοδο πολυκατοικίας . στο επάνω μέρος του οι ενώσεις έχουν γίνει με βίδες, στο κάτω μέρος υπάρχουν κολλήσεις στις ενώσεις, δλδ είναι ενιάια κατασκευή. εκδήλ.ενδιαφέροντος πρώτα εδώ, μετά με προσωπικό μήνυμα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από Locke_John 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα. Θεσσαλονίκη. Χαρίζονται παιδικά παπούτσια (μεταχειρισμένα), από αγόρι, μεγέθη από μωρό ως μέγεθος 30-33. Αθλητικά, σταράκια κλπ. σε καλή κατάσταση, φυσικά όχι καινούργια, αλλά όπως αναπτύσονται τα παιδιά δεν πολυφορούνται. Αν σε 5-6 μέρες δεν υπάρξει ενδιαφέρον, θα πάνε στους μπλε κάδους ρούχων του δήμου. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται Siemens RS150 Λειτουργεί μεν αλλά έχει λίγο θέμα το Equalizer και το κασετόφωνο,το πικαπ γυρίζει αλλά επειδή δεν έχω δίσκους δεν γνωρίζω αν παίζει καλά ή όχι και το καπάκι θέλει προσοχή γιατί δεν κρατάει καλά. Περιοχή: Θεσσαλονίκη Ανατολικά μεριά Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από KnightRider 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, esem είπε ενδιαφερομαι, ειμαι Θεσσαλονικη ευχαριστω πολυ τον @KnightRider για το βιντεο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosp00 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, KnightRider είπε Χαρίζεται Siemens RS150 Λειτουργεί μεν αλλά έχει λίγο θέμα το Equalizer και το κασετόφωνο,το πικαπ γυρίζει αλλά επειδή δεν έχω δίσκους δεν γνωρίζω αν παίζει καλά ή όχι και το καπάκι θέλει προσοχή γιατί δεν κρατάει καλά. Περιοχή: Θεσσαλονίκη Ανατολικά μεριά Αν εχει εισοδο για jack η rca ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση