Locke_John Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, cortomaltez είπε Χαρίζονται DVD, βιντεοκασσετες απο δίαφορετα παιδικά.Καθως επίσης και κασσέτες μουσικής Χαρίζονται εγκυκλοπαίδιες Ενδιαφέρομαι, αν μιλάμε για Αθήνα, για τις εγκυκλοπαίδειες και τις κασέτες. Στέλνω pm Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Locke_John 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, cortomaltez είπε Χαρίζονται DVD, βιντεοκασσετες απο δίαφορετα παιδικά.Καθως επίσης και κασσέτες μουσικής Χαρίζονται εγκυκλοπαίδιες Που βρίσκεστε για να δούμε αν αξίζει τον κόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στις 17/11/2021 στις 6:41 ΜΜ, Konstantin77 είπε Κατοχυρώθηκε στον μοναδικό ενδιαφερόμενο TasSou Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Κώστα @Konstantin77 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στις 9/11/2021 στις 8:26 ΜΜ, arisg90 είπε Χαριζεται μπαταρια για Doogee X9/X9 pro.Περιοχη Βυρωνας. Παρέλαβα και ευχαριστώ Αν δεν κάνει για το Doogee της φίλης μου θα βγεί πάλι για χάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, cortomaltez είπε Χαρίζονται DVD, βιντεοκασσετες απο δίαφορετα παιδικά.Καθως επίσης και κασσέτες μουσικής Χαρίζονται εγκυκλοπαίδιες Καλημέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ἐγκυκλοπαίδεια ῾Υγεία. Εὐχαριστῶ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavouromamouna Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΑΘΗΝΑ χαρίζονται Α: Ταινίες DVD Vertigo, Άνοιξη Καλοκαίρι Φθινόπωρο Χειμώνα και Άνοιξη, κασετίνα με 6 ταινίες της Α. Βουγιουκλάκη Β: Τα τεύχη #0, #1, #2 του gaming περιοδικού The Grid Γ: DVD με το making of του Age of Empires III Δ: Pro Evolution 6 για το Xbox 360 (manual στα ελληνικά) Πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ και μετά ΠΜ. Παραλαβή αποκλειστικά μετρό Νέος Κόσμος ή Φιξ https://pixhost.to/show/23/247614056_img.jpg Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Kavouromamouna 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortomaltez Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Doubt είπε Που βρίσκεστε για να δούμε αν αξίζει τον κόπο; Αθήνα βρίσκομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smarnel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Στις 27/10/2021 στις 7:59 ΜΜ, smarnel είπε Χαρίζεται Πολυμηχάνημα HP B109 με πρόβλημα στην εκτύπωση. μου τον είχε χαρίσει ένας φίλος εδώ μέσα και τον χρησιμοποίησα λίγο ως scanner αλλά πήρα καινούργιο οπότε μου περισσεύει. δεν γνωρίζω γιατί δεν εκτυπώνει,δεν ασχολήθηκα καθόλου. παραλαβή από Μαρούσι-Νερατζιώτισσα. δεν χρειάζεται να στείλετε πμ. με τον πρώτο που θα απαντήσει εδώ,θα μιλήσουμε μετά με πμ για την παραλαβή-παράδοση. δόθηκε στον @Beep! ελπίζω να κάνει για την δουλειά που τον θέλει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μια τελευταία φορα...Χαριζεται εκτυπωτης HP C4180,με μετασχηματιστη αλλά πιθανότατα χωρίς μελάνια.Αρχικα λειτουργουσε κανονικα.Καποια στγιμή αν και ειχε μελανι σταμάτησε να εκτυπωνει εγχρωμα.Μετα απο λιγους μήνες σταματησε να τυπωνει και το μαυρο.Οποτε δίνεται ως μη λειτουργικος.Παραλαβη Δευτερα με Παρασκευη από Δαφνη.Να το ξερω 1-2 μερες γιατι ειναι σε άλλο σπίτι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Crybal είπε Μια τελευταία φορα...Χαριζεται εκτυπωτης HP C4180,με μετασχηματιστη αλλά πιθανότατα χωρίς μελάνια.Αρχικα λειτουργουσε κανονικα.Καποια στγιμή αν και ειχε μελανι σταμάτησε να εκτυπωνει εγχρωμα.Μετα απο λιγους μήνες σταματησε να τυπωνει και το μαυρο.Οποτε δίνεται ως μη λειτουργικος.Παραλαβη Δευτερα με Παρασκευη από Δαφνη.Να το ξερω 1-2 μερες γιατι ειναι σε άλλο σπίτι. Αν υπάρχει ακόμα, θα με ενδιέφερε. Έστειλα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/11/2021 στις 7:40 ΠΜ, troi.g είπε Στις 18/11/2021 στις 6:59 ΠΜ, hp8 είπε ο ntemis21 δεν απαντησε είτε τηλεφώνησε Θα παραμείνει διαθέσιμος μέχρι το Σάββατο Φίλε μου καλημέρα , με ενδιαφέρει στέλνω πμ. παρέλαβε ο troi.g 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, hp8 είπε παρέλαβε ο troi.g Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά του τον hp8 , ήταν ευγενεστατος. Καλή συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα έχω μια Nikon coolpix 220 (δείτε google) κόκκινη. Στο κουτί της με όλα τα παρελκόμενα. Δεν θυμάμαι καθόλου αν λειτουργεί και δεν έχω τον χρόνο να το τσεκάρω. Βρηκα ένα χαρτί από service που έλεγε ότι δεν ανοίγει το μενού της. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη στάση τραμ Μυκάλης λόγω έλλειψης χρόνου. Και κάποια στιγμή θα πεταχτώ Γλυφάδα από Δευτέρα. Απλώς επειδή είναι στο πατρικό μου (Νεάπολη Νικαια), εύχομαι να δηλωθεί ενδιαφέρον ως το μεσημέρι που θα φύγω. Στείλτε μου και inbox γιατί ίσως να μη το δω εγκαίρως. EDIT: ΑΚΥΡΟ. Θα δωθεί σε συγγενικό άτομο εκτός insomnia. Ζητώ συγγνώμη. Θα βάλω και αλλα πράγματα! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από sp3cial 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Στις 7/11/2021 στις 11:10 ΜΜ, pcred110 είπε Οι μητρικές κατοχυρώθηκαν. Thanks Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο pcred110 για τις μητρικές . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Στις 9/11/2021 στις 8:26 ΜΜ, arisg90 είπε Χαριζεται μπαταρια για Doogee X9/X9 pro.Περιοχη Βυρωνας. Επαναχαρίζεται. Δεν κάνει για το Χ5 της φίλης μου. Παραλαβή από την περιοχή μου. Επειδή ήμουν ο μόνος που ενδιαφέρθηκε, αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον, θα πάει στην ανακύκλωση μπαταριών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση