ntemis21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, hp8 είπε Canon PIXMA iP7250 με γεμάτα μελάνια Ξαφνικά δεν ανοίγει (για όποιον θέλει να ασχοληθεί) Παραλαβή λόγο όγκου από Αγιους Αναργυρους https://www.canon.gr/printers/inkjet/pixma/pixma_ip7250/ με ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ntemis21 είπε 6 λεπτά πριν, hp8 είπε Canon PIXMA iP7250 με γεμάτα μελάνια Ξαφνικά δεν ανοίγει (για όποιον θέλει να ασχοληθεί) Παραλαβή λόγο όγκου από Αγιους Αναργυρους https://www.canon.gr/printers/inkjet/pixma/pixma_ip7250/ με ενδιαφερει στέλνω πμ και τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LPFATHER Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 1:16 ΜΜ, LPFATHER είπε Χαρίζεται η εικονιζόμενη φωτογραφική μηχανή. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά με τα εξής θέματα : 1ον η μπαταρία δεν κρατάει πολύ μετά την φόρτιση 2ον όταν την ανοίγεις να βγάλεις φωτογραφία στην οθόνη της εμφανίζεται θολή σαν να έχει υγρασία άλλα όχι πάντα. Αύτο ξεκίνησε να το κάνει πριν μια εβδομάδα και κρατάει λίγο με΄τα φτιάχνει. Επίσης η οθόνη από πίσω είναι σαν να έχει ξεκολλήσει κάπως άλλα δείχνει κανονικά. Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά. Δίνεται με το κουτί της, το καλώδιο που την συνδέεις στον υπολογιστή και τον γνήσιο φορτιστή της. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. Δοθηκε στον @frantan 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Στις 12/11/2021 στις 5:59 ΜΜ, paylidis είπε Χαρίζεται το κάτωθι Κατσαβιδι μπαταρίας ικεα. μεχρι πριν 3 μήνες το χρησιμοποιούσα κανονικά κ επαιζε αψογα. Τώρα αφού φορτίσει λίγο ξεκινάει δουλεύει αλλά δε κρατάει όποτε μάλλον θέλει μπαταρίες (οποίου πιάνει το χέρι του είναι πολύ εύκολο). Δεν έχω το φορτιστή του το φόρτιζα με πακ από άλλη συσκευή ίδιων χαρακτηριστικών (κλασικό βύσμα - θέλει 5-6V και 300-500 mah) παραλαβη ΒΠ αττικης Πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ Διατηρώ δικαίωμα επιλογής (θα προτιμηθούν μέλη που χαρίζουν συχνά) Δόθηκε στον frantan 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται Lenovo Thinkcenter C2D, P31 νομίζω η μητρική, με Ε7400 πάνω και 2χ1gb μνήμη χωρίς σκληρό. Έχει αρκετούς πυκνωτές φουσκωμένους αλλά ανοίγει κανονικά. Έχει και καρτούλα που βγάζει DVI (από την ενσωματωμένη κάρτα της μητρικής). Δεν έχει σκληρό, τον χρησιμοποίησα σε φίλο. Έχω δοκιμάσει και E8500 επεξεργαστή και τον πήρε κανονικά, δεν ξέρω για Q9550. Μνήμη μόνο 2 θέσεις. Ήθελα να χρησιμοποιήσω το κουτί του που μου άρεσε, αλλά όλα τα βύσματα είναι proprietary (πχ front panel, usb μπροστινές κλπ) άρα μην το πάρετε μόνο για το κουτί. Θα το αφήσω μέχρι αύριο και θα έχουν προτεραιότητα όσοι έχουν χαρίσει σε εμένα ή στο φόρουμ. Περιοχές: Βύρωνας Καισαριανή Παγκράτι Ζωγράφου, όχι αποστολές Σημείωση: Στο Γρηγόρη κάνουμε και παραδόσεις κατ' οίκον! 😁 Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από Konstantin77 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Konstantin77 είπε Χαρίζεται Lenovo Thinkcenter C2D, P31 νομίζω η μητρική, με Ε7400 πάνω και 2χ1gb μνήμη χωρίς σκληρό. Έχει αρκετούς πυκνωτές φουσκωμένους αλλά ανοίγει κανονικά. Έχει και καρτούλα που βγάζει DVI (από την ενσωματωμένη κάρτα της μητρικής). Δεν έχει σκληρό, τον χρησιμοποίησα σε φίλο. Έχω δοκιμάσει και E8500 επεξεργαστή και τον πήρε κανονικά, δεν ξέρω για Q9550. Μνήμη μόνο 2 θέσεις. Ήθελα να χρησιμοποιήσω το κουτί του που μου άρεσε, αλλά όλα τα βύσματα είναι proprietary (πχ front panel, usb μπροστινές κλπ) άρα μην το πάρετε μόνο για το κουτί. Θα το αφήσω μέχρι αύριο και θα έχουν προτεραιότητα όσοι έχουν χαρίσει σε εμένα ή στο φόρουμ. Περιοχές: Βύρωνας Καισαριανή Παγκράτι Ζωγράφου, όχι αποστολές Σημείωση: Στο Γρηγόρη κάνουμε και παραδόσεις κατ' οίκον! 😁 Ενδιαφέρομαι. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Στις 11/11/2021 στις 10:37 ΠΜ, 404error είπε Καλημέρα σε όλους, Χαρίζονται: Front Panel USB/SD Front Panel Fan Controller Ψύκτρα για CPU καινούργια στο κουτί της MousePad USB D-LINK DE-812TP+ 12-PORT(RJ45) Θα τα δώσω όλα μαζί στην κούτα που βλέπεται, διότι δεν έχω χρόνο για ξεχωριστές αποστολές. Μολις παρελαβα τη κουτα κ θελω να ευχαριστησω τον @404error για τη προσφορα του σ οσους ειχαν δειξει ενδιαφερον εχω στειλει μνμα οτι μεινει θα μπει παλι εδω για παραλαβη απο Νεα Σμυρνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spydark Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Χαρίζεται πολυμηχάνημα Canon Pixma MX885 σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά με (μάλλον) βραχυκυκλωμένη κεφαλή εκτύπωσης. Μου έβγαλε το error B200 και από τότε (~3 χρόνια) έχει μείνει στο ράφι. Η σάρωση δουλεύει/δούλευε κανονικά. Στο ebay υπάρχουν κεφαλές εκτύπωσης από 15€, αλλά ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να δοκιμάσω. Παραλαβή από Βύρωνα λόγω βάρους/όγκου. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Teltonika RUT500 3G router. Δεν πάει παραπάνω. Δείχνει να λειτουργεί. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή / Σταυρό. PM παρακαλώ. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από papars 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
404error Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Χαρίζω τα παρακάτω: 3 εκτυπωτές 1 τηλεόραση 1 κάμερα Τα models απο τα πράγματα είναι στις φωτό. Δεν είναι λειτουργικά, τα έχω καιρό στην άκρη δεν θυμάμαι τι προβλήματα έχουν. Μέχρι Παρασκευή θα είναι διαθέσιμα, μετά θα τα πάω στην ανακύκλωση. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, 404error είπε Καλησπέρα, Χαρίζω τα παρακάτω: 3 εκτυπωτές 1 τηλεόραση 1 κάμερα Τα models απο τα πράγματα είναι στις φωτό. Δεν είναι λειτουργικά, τα έχω καιρό στην άκρη δεν θυμάμαι τι προβλήματα έχουν. Μέχρι Παρασκευή θα είναι διαθέσιμα, μετά θα τα πάω στην ανακύκλωση. πμ με ερωτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, 404error είπε Καλησπέρα, Χαρίζω τα παρακάτω: 3 εκτυπωτές 1 τηλεόραση 1 κάμερα Τα models απο τα πράγματα είναι στις φωτό. Δεν είναι λειτουργικά, τα έχω καιρό στην άκρη δεν θυμάμαι τι προβλήματα έχουν. Μέχρι Παρασκευή θα είναι διαθέσιμα, μετά θα τα πάω στην ανακύκλωση. καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση, αν μπορείς να πεις σε ποια περιοχή είσαι ? ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
404error Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Silenzio είπε καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση, αν μπορείς να πεις σε ποια περιοχή είσαι ? ευχαριστώ! Καλησπέρα, απο Πάτρα είμαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Με ενδιαφερει η τηλεοραση ειμαι απο πάτρα στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Στις 11/11/2021 στις 8:51 ΠΜ, mples είπε Χαρίζεται ο πύργος δεν γνωρίζω λειτουργικότητα και δεν έχει δίσκο έχουν προτεραιότητα άτομα που χαρίζουν θα το έχω μέχρι αύριο μεσημέρι αλλιώς πάει κάδο Πρώτα εδώ και μετά πμ ενα ευχαριστω στον @mples για τη καρτα ηχου (αληθινο διαμαντακι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση