Tsig0s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Vaguras είπε Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP C4480, το οποίο καθόταν για πολύ καιρό. Δεν έχω νέα μελάνια να τεστάρω τον εκτυπωτή, (παίρνει κανονικά και συμβατά), αλλά το scanner, φωτοτυπικό δουλέυουν κανονικά. Παραλαβή μόνο από τον χώρο μου στον Αγιο Δημήτριο κοντά στο μετρό, λόγω βάρους-όγκου. Προτεραιότητα-συνεννόηση με πμ. καλημερα. με ενδιαφερει. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orderlover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Στις 14/11/2021 στις 12:07 ΜΜ, WebDevGr είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 2. XTAR VC2 Φορτιστής μπαταριών. Ολοκαίνουργιος, αλλά δεν κάνει για ΑΑ-ΑΑΑ. Ιδανικός για 10440, 14500, 14650, 16340, 17500, 17670, 18350, 18500, 18650, 18700, 22650, 25500, 26650) Τα παραπάνω δίνονται αποκλειστικά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασίες ταχυδρομείου, οπότε οι εκτός Κρήτης μην μπαίνετε στην διαδικασία να στείλετε PM Με ενδιαφέρει ο Φορτιστής μπαταριών, στέλνω πμ με τηλέφωνο για συνεννόηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ο εικονιζόμενος επαγγελματικός ενισχυτής. Λειτουργικός όταν αποθηκεύτηκε. Παραλαβή από το σπίτι μου. Εϊναι βαρύς. Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται ο εικονιζόμενος αυτόματος ποτίσματος μάρκας Galcon 11000L (Ισπανικής κατασκευής). Υπάρχει και το manual. Λειτουργούσε κανονικά αλλά το διαμέρισμα της 9βολτης μπαταρίας πήρε υγρασία (δεν ήταν καλά στεγανοποιημένο) και έχουν σκουριάσει οι επαφές και δεν αναβει η οθόνη. Μπορώ να καθαρίσω τις επαφές αλλά δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ γιατί αν λείπουμε στο νησί και σταματήσει να ποτίζει θα έχω μεγάλη γκρίνια για τα φυτά που κάηκαν. Πήρα καινούριο. Αν καποιος τον θέλει, δινεται σαν χαλασμένος. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ kenix Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από MessengerOfGood 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenix Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ο εικονιζόμενος αυτόματος ποτίσματος μάρκας Galcon 11000L (Ισπανικής κατασκευής). Υπάρχει και το manual. Λειτουργούσε κανονικά αλλά το διαμέρισμα της 9βολτης μπαταρίας πήρε υγρασία (δεν ήταν καλά στεγανοποιημένο) και έχουν σκουριάσει οι επαφές και δεν αναβει η οθόνη. Μπορώ να καθαρίσω τις επαφές αλλά δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ γιατί αν λείπουμε στο νησί και σταματήσει να ποτίζει θα έχω μεγάλη γκρίνια για τα φυτά που κάηκαν. Πήρα καινούριο. Αν καποιος τον θέλει, δινεται σαν χαλασμένος. Καλησπέρα, αν είσαι Αθήνα με ενδιαφέρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, kenix είπε Καλησπέρα, αν είσαι Αθήνα με ενδιαφέρει! Ναι Αθήνα είμαι. Στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 13/11/2021 στις 8:39 ΠΜ, tigergreg είπε ACER FERRARI 4002 WLMI με τα εξης θεματα..... 1.Εχει χαθει το τροφοδοτικο του (19V-4,74A). 2.Εχει θεμα μαλλον η καρτα γραφικων γιατι βγαζει γραμμες οταν και αμα ξεκινησει. 3.Η επιφανεια γυρω απο το πληκτρολογιο "κολλαει" εξ αιτιας εκεινου του υλικου που εβαζαν τοτε σε πολλα λαπτοπ. Εγω τα καθαριζα με ασετον. 4.Εχει σβηστει ο δισκος αλλα αν θυμαμαι καλα εχει 4gb κρυφο παρτισιον και ξεκιναει με καποιο πληκτρο αρχικα και κανει recovery disk to disk επαναφεροντας τα αρχικα win XP. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Υπαρχει περιπτωση να ερθει κανεις να το παρει σημερα με τους ορους που γραφω??? ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, tigergreg είπε Υπαρχει περιπτωση να ερθει κανεις να το παρει σημερα με τους ορους που γραφω??? Μπορώ ν εξυπηρετήσω πάντως ως γείτονας του tigergreg παραλαμβάνοντας απόψε κ δίνοντάς το στους ενδιαφερόμενους τις επόμενες ημέρες. Αν βέβαια συμφωνείς Γρηγόρη. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από Locke_John 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Locke_John είπε Μπορώ ν εξυπηρετήσω πάντως ως γείτονας του tigergreg παραλαμβάνοντας απόψε κ δίνοντάς το στους ενδιαφερόμενους τις επόμενες ημέρες. Αν βέβαια συμφωνείς Γρηγόρη. αφου δεν το θελει κανεις αλλος θα το ηθελα να το μακελεψω αλλα τωρα ειμαι στη δουλεια μπορω να ερθω αυριο το μεσημερι αν το παρεις εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Ότι μας ενημερώσει ο Γρηγόρης. (Θ επιστρέψω γύρω στις 21:00+ στην περιοχή μας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Χαρίζεται το παρακάτω τροφοδοτικό αγνώστου λειτουργικής κατάστασης. Έχει τροφοδοσία 24 pin και κάποιες sata. Παραλαβή από Άνω Λιόσια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsig0s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα στην παρέα! Δίνω αυτήν την τσάντα dell. Σε πολύ καλή κατάσταση! Έχει σημάδια χρήσης αλλά είναι μια χαρά σε γενικές γραμμές. Παραλαβή από τον χώρο μου. Πρώτα μνν εδώ μετά πμ για αποφυγή παρεξηγήσεων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Tsig0s είπε Καλημέρα στην παρέα! Δίνω αυτήν την τσάντα dell. Σε πολύ καλή κατάσταση! Έχει σημάδια χρήσης αλλά είναι μια χαρά σε γενικές γραμμές. Παραλαβή από τον χώρο μου. Πρώτα μνν εδώ μετά πμ για αποφυγή παρεξηγήσεων. Αν μιλάμε για Αθήνα, με ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsig0s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Κρατήθηκε από @Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Canon PIXMA iP7250 με γεμάτα μελάνια Ξαφνικά δεν ανοίγει (για όποιον θέλει να ασχοληθεί) Παραλαβή λόγο όγκου από Αγιους Αναργυρους https://www.canon.gr/printers/inkjet/pixma/pixma_ip7250/ Κρατημένος για ntemis21 Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από hp8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση