krsgiannis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, life is music είπε Καλημέρα σε όλους χαρίζεται ups...Μάλλον κατά 99% θέλει μπαταρίες ...Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μου στέλνεται μήνυμα ... Συναλλαγές μόνο με άτομα από Αθήνα ! Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λάμπες LED 3 W, νομίζω είναι από LIDL. Λίγες ώρες λειτουργίας. ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ Spoiler Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από Doubt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Στις 12/11/2021 στις 1:06 ΠΜ, Carrion είπε Χαρίζεται το παρακάτω media player LG DP1W που κάθεται εδώ και χρόνια χωρίς λόγο. Παροπλίστηκε εδώ και χρόνια χωρίς να θυμάμαι κάποιο πρόβλημα λειτουργικό. Μαζί με το καλώδιο ρεύματος και το τηλεχειριστήριο του. Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας. Αν το θέλει κάποιος έρχεται από το σπίτι μου (Αθήνα) και το παίρνει. https://productz.com/en/lg-dp1w/p/9nP73 Μόλις παρελήφθει και λειτουργεί άψογα. Θερμές ευχαριστίες. 1 ώρα πριν, LPFATHER είπε Διαθέσιμη μέχρι αύριο Είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον εφόσον δεν ενδιαφερθεί άλλο μέλος. Μία που ενδιαφέρθηκε ο Frantan αποσύρω το δικό μου ενδιαφέρον. Στις 1/11/2021 στις 11:09 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται τα παρακάτω. Όλα γίνονται και WiFi Access Points (συνδέονται ενσύρματα με το ρούτερ και εκπέμπουν WiFi με δικό τους SSID και ρυθμίσεις ασφάλειας). Κάποια μπορούν να γίνουν και ασύρματα repeaters (range extenders) με ασύρματη σύνδεση με το ρουτερ. Όλα είναι χωρίς τροφοδοτικό. 1. Fritz Fon WLAN 7140 Modem/Router. Με το καλώδιο "Υ". Θέλει τροφοδοτικό 12VDC/1A. ΔΟΘΗΚΕ ADSLGR. 2. SAGEM F@st2402 Modem/Router. Θέλει τροφοδοτικό 12VDC/1A. 3. Alcatel CellPipe 7130 Modem/Router. Θέλει τροφοδοτικό 12VDC/0,8A. 4. Belkin F5D9230-4 (Router ONLY με 2 κεραίες). Θέλει τροφοδοτικό 12VDC/0,5A. 5. Linksys WRT54G (Modem/Router με 2 κανονικες και 2 μεγάλες κεραιες τύπου TNC (όχι SMA). Θέλει τροφοδοτικό 12VDC/1A. ΔΟΘΗΚΕ ΕΔΩ. 6. LevelOne WAP-3000 Repeater/AP. Θέλει τροφοδοτικό 7.5V/1A ΔΟΘΗΚΕ ΕΔΩ. 7. TP-Link TL-WA730RE Repeater/AP. Θέλει τροφοδοτικό 9V/0.85A (ίσως έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο, δεν κατάφερα να το σετάρω σαν range extender). ΔΟΘΗΚΕ ADSLGR. Για ευνόητους λόγους έχουν προτεραιότητα τα μελη του adslgr (εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον). Παραλαβή από περιοχή Παπάγου/Χολαργού. Δεν μπορώ να στείλω. Παραμένουν διαθέσιμα τα #2, #3 & #4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Μόλις παρελήφθει και λειτουργεί άψογα. Θερμές ευχαριστίες. Είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον εφόσον δεν ενδιαφερθεί άλλο μέλος. Μία που ενδιαφέρθηκε ο Frantan αποσύρω το δικό μου ενδιαφέρον. βασικα μ ενδιαφερει ο φορτιστης της για τη δικια μου κ να δοκιμασω να τη φτιαξω ετσι απο χομπυ, αν δεν μου κανει θα σου τη δωσω μαζι με το αλλο που μου εχεις ζητησει μολις ερθει απο πατρα, απλα λογω αποστασης μπορω τη τριτη σε συνδυασμο με αλλη δουλεια μου απλα τωρα εβγαλα προγραμμα κ θα παρω κ τα πραγματα απο πατρα που στελνει ο @404error τη τριτη το μεσημερι οποτε θ αρχισει η μοιρασια στους ενδιαφερομενους Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από frantan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρεληφθη το ρουτερ απο το @MessengerOfGood κι ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από Crybal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Crybal είπε Παρεληφθη το ρουτερ απο το @MessengerOfGood κι ευχαριστώ πολύ. Έχω αφήσει το ασύρματο όπως είπαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 Τούβλο Χ voyager laptop που μου άφησαν για ανακύκλωση. Δεν έχουν φορτιστή (19V). Ξεκινάνε κανονικά (XP) το ένα έχει χαλασμένο δίσκο (SATA). Στα γρήγορα μου φάνηκε ότι έχουν intel Core κάτι, 512Mb ram, 80Gb sata, dvd rom, camera περιστρεφόμενη. Δώρο τα δεδομένα των προηγούμενων κατόχων. 8-) Παραλαβή από Σταυρό, Αγία Παρασκευή. PM παρακαλώ. Κρατημένα @TasSou Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από papars 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, papars είπε 2 Τούβλο Χ voyager laptop που μου άφησαν για ανακύκλωση. Δεν έχουν φορτιστή (19V). Ξεκινάνε κανονικά (XP) το ένα έχει χαλασμένο δίσκο (SATA). Στα γρήγορα μου φάνηκε ότι έχουν intel Core κάτι, 512Mb ram, 80Gb sata, dvd rom, camera περιστρεφόμενη. Δώρο τα δεδομένα των προηγούμενων κατόχων. 8-) Παραλαβή από Σταυρό, Αγία Παρασκευή. PM παρακαλώ. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι. Είμαι Σταυρό. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 12 minutes ago, papars said: 2 Τούβλο Χ voyager laptop που μου άφησαν για ανακύκλωση. Δεν έχουν φορτιστή (19V). Ξεκινάνε κανονικά (XP) το ένα έχει χαλασμένο δίσκο (SATA). Στα γρήγορα μου φάνηκε ότι έχουν intel Core κάτι, 512Mb ram, 80Gb sata, dvd rom, camera περιστρεφόμενη. Δώρο τα δεδομένα των προηγούμενων κατόχων. 8-) Παραλαβή από Σταυρό, Αγία Παρασκευή. PM παρακαλώ. PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIML Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, GP είπε Παραμένει διαθέσιμο, μείον την υδρόψυξη. Καλησπέρα, με ενδιαφέρει. Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, papars είπε 2 Τούβλο Χ voyager laptop που μου άφησαν για ανακύκλωση. Δεν έχουν φορτιστή (19V). Ξεκινάνε κανονικά (XP) το ένα έχει χαλασμένο δίσκο (SATA). Στα γρήγορα μου φάνηκε ότι έχουν intel Core κάτι, 512Mb ram, 80Gb sata, dvd rom, camera περιστρεφόμενη. Δώρο τα δεδομένα των προηγούμενων κατόχων. 8-) Παραλαβή από Σταυρό, Αγία Παρασκευή. PM παρακαλώ. Κρατημένα @TasSou Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι. Στέλνω προσωπικό μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosp00 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, pano είπε Καλημέρα σας,χαρίζονται πλήρως λειτουργικά : α) 2 modem Adsl pstn(ένα της wind και ένα της cosmote) με τροφοδοτικό και τα παρελκόμενά τους. β)1 CD/DVD LG όχι για υπολογιστή, ΄΄φέτα '' αυτόνομο. γ)1 2,5" σκληρό δίσκο 250 gb WD δ) Ένα dvd rw slim από laptop ε) 1 μνήμη 1gb ddr2 800 kingston στ) Ένα ups MGE protection center 675 (χρειάζεται μπαταρία και καλώδιο τροφοδοσίας) ζ) Ένα ηχοσύστημα της ΑIWA (δεν δουλεύει το cd) η) Μια φωτoγραφική ψηφιακη κάμερα της MUSTEK 4.1 Mp. Παραλαβή από Αγίους Αναργύρους Αττικής. Καλησπέρα εφόσον υπάρχει το ηχοσύστημα με ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_kan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Να ευχαριστησω τον @pano για τα πραγματα που πηρα σημερα και απο δω. Κλ συνεχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, pano είπε Τα πράγματα έχουν κρατηθεί για τον Giannis_Kan μέχρι αύριο ,αν τυχόν στραβώσει κάτι ενημερώνω. Καλό βράδυ . Συγνώμη για το μήνυμα , δεν είχα δεί ότι έχουν κρατηθεί. Καλή συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, papars είπε 2 Τούβλο Χ voyager laptop που μου άφησαν για ανακύκλωση. Δεν έχουν φορτιστή (19V). Ξεκινάνε κανονικά (XP) το ένα έχει χαλασμένο δίσκο (SATA). Στα γρήγορα μου φάνηκε ότι έχουν intel Core κάτι, 512Mb ram, 80Gb sata, dvd rom, camera περιστρεφόμενη. Δώρο τα δεδομένα των προηγούμενων κατόχων. 8-) Παραλαβή από Σταυρό, Αγία Παρασκευή. PM παρακαλώ. Κρατημένα @TasSou Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ @papars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση