Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, 

Βρήκα στην αποθήκη τα παρακάτω ,  τα δοκίμασα και ανοίγουν αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν.

Μένω επαρχία Αγρίνιο , αν κάποιος απο εδώ τα θέλει ας το γράψει και ας μου στείλει και ένα PM.

Χρήστος

1636720757416.jpg.521a2e47f9161938433baeec52be88f6.jpg

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, zchrisz είπε

Καλησπέρα, 

Βρήκα στην αποθήκη τα παρακάτω ,  τα δοκίμασα και ανοίγουν αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν.

Μένω επαρχία Αγρίνιο , αν κάποιος απο εδώ τα θέλει ας το γράψει και ας μου στείλει και ένα PM.

Χρήστος

1636720757416.jpg.521a2e47f9161938433baeec52be88f6.jpg

pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατοχυρώθηκε στον retroman3 

Καλησπέρα 
Εχω εναν πύργο το οποιο το έχω παρατημένο εδω και 2 χρόνια κι έχει DVD και 2 ανεμιστηράκια αλλα δεν εχει τα 4 λαμπακια που είναι για τα μπροστά γιατί είχαν καεί τα led και επίσης ενα τροφοδοτικο Corsair VS 550 white που μετά από 3 μήνες χρήσης άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα στο ότι καμια φορα εσβηνε ο υπολογιστης απο μονος του (λειτουργει μεν αλλα εξακολουθει να σβηνει οποτε του καπνισει)

Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Ανατολικά

INSOMNIA.jpg

INSOMNIA2.jpg

Επεξ/σία από KnightRider
  • Like 5

5 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Καλησπέρα 
Εχω εναν πύργο το οποιο το έχω παρατημένο εδω και 2 χρόνια κι έχει DVD και 2 ανεμιστηράκια αλλα δεν εχει τα 4 λαμπακια που είναι για τα μπροστά γιατί είχαν καεί τα led και επίσης ενα τροφοδοτικο Corsair VS 550 white που μετά από 3 μήνες χρήσης άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα στο ότι καμια φορα εσβηνε ο υπολογιστης απο μονος του (λειτουργει μεν αλλα εξακολουθει να σβηνει οποτε του καπνισει)

INSOMNIA.jpg

INSOMNIA2.jpg

pm

9 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Καλησπέρα 

INSOMNIA.jpg

INSOMNIA2.jpg

Πμ

Χαρίζεται το κάτωθι Κατσαβιδι μπαταρίας ικεα. 
μεχρι πριν 3 μήνες το χρησιμοποιούσα κανονικά κ επαιζε αψογα. Τώρα αφού φορτίσει λίγο ξεκινάει δουλεύει αλλά δε κρατάει όποτε μάλλον θέλει μπαταρίες (οποίου πιάνει το χέρι του είναι πολύ εύκολο). Δεν έχω το φορτιστή του το φόρτιζα με πακ από άλλη συσκευή ίδιων χαρακτηριστικών (κλασικό βύσμα - θέλει 5-6V και 300-500 mah)

παραλαβη ΒΠ αττικης 

Πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ

Διατηρώ δικαίωμα επιλογής (θα προτιμηθούν μέλη που χαρίζουν συχνά)

0564936D-7232-4A09-A216-9F12D6899156.jpeg

• Like 3

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Χαρίζεται το κάτωθι Κατσαβιδι μπαταρίας ικεα. 
μεχρι πριν 3 μήνες το χρησιμοποιούσα κανονικά κ επαιζε αψογα. Τώρα αφού φορτίσει λίγο ξεκινάει δουλεύει αλλά δε κρατάει όποτε μάλλον θέλει μπαταρίες (οποίου πιάνει το χέρι του είναι πολύ εύκολο). Δεν έχω το φορτιστή του το φόρτιζα με πακ από άλλη συσκευή ίδιων χαρακτηριστικών (κλασικό βύσμα - θέλει 5-6V και 300-500 mah)

παραλαβη ΒΠ αττικης 

Πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ

Διατηρώ δικαίωμα επιλογής (θα προτιμηθούν μέλη που χαρίζουν συχνά)

0564936D-7232-4A09-A216-9F12D6899156.jpeg

Καλησπερα μ ενδιαφερει

Χαρίζονται CD με τραγούδια. Δεν γνωρίζω για την λειτουργικότητα τους, καθώς μου στάλθηκαν κατά λάθος.

Βρίσκομαι Ν.Σμύρνη, Αθήνα

IMG_20211112_192014.jpg

IMG_20211112_192634.jpg

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Carrion είπε

Χαρίζεται το παρακάτω media player LG DP1W που κάθεται εδώ και χρόνια χωρίς λόγο.

Παροπλίστηκε εδώ και χρόνια χωρίς να θυμάμαι κάποιο πρόβλημα λειτουργικό.

Μαζί με το καλώδιο ρεύματος και το τηλεχειριστήριο του.

Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας.

Αν το θέλει κάποιος έρχεται από το σπίτι μου (Αθήνα) και το παίρνει.

spacer.png

https://productz.com/en/lg-dp1w/p/9nP73

Δεν έχω απαντήσει σε όσους μου έστειλαν pm γιατί όλη μέρα έτρεχα.

Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε (reply / pm) από 5 άτομα. 

Για να νιώθω δίκαιος πάμε μια μικρή κλήρωση και όπου κάτσει. Θα κληρώσει μόνο του σε καμιά ώρα (00:30)

https://www.randomresult.com/ticket.php?t=2734426UR465

@TasSou @tasosv1 @Crybal @MessengerOfGood @krsgiannis

/Edit μετά την κλήρωση.

@MessengerOfGood κανονίζουμε με pm τα παιρετέρω .

Επεξ/σία από Carrion
  • Like 4
  • Thanks 2

Καλησπέρα. Χαρίζεται ημιδιπλο στρώμα με διαστάσεις 110x200. Πρέπει να είναι περίπου δεκαετίας.

Παραλαβή από Καλλιθέα.

Στις 11/11/2021 στις 9:31 ΜΜ, Doubt είπε

Να ευχαριστήσω τον φίλο για τη συσκευή, αλλά τελικά δεν μου κάνει. Λειτουργεί μεν κανονικά, το δοκίμασα, τα πλήκτρα του όμως (όλα) θέλουν πολλή δύναμη για να "πιάσουν" κι έτσι στην πράξη είναι πολύ δύσχρηστο. Αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά ή το τροφοδοτικό του, ευχαρίστως. Αιγάλεω και κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε.

Απόκρυψη περιεχομένων

phone.jpg.4fdb2e45e87bfc5407a8ef02746401

Σε παρόμοια περίπτωση με ασύρματο, το έλυσα και καθάρισα πολύ καλά τα κουμπιά του. 

• Like 2

6 ώρες πριν, KnightRider είπε

Κατοχυρώθηκε στον retroman3 

Καλησπέρα 

INSOMNIA.jpg

INSOMNIA2.jpg

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο KnightRider για το κουτί και τα παρελκόμενα  . Άψογος , γρήγορος και άμεσος .

Με εξυπηρέτησε απόλυτα με την παραλαβή και η συνεννόηση ήταν άμεση . Μακάρι όλα τα μέλη να ήταν σαν και αυτόν.

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ. Να σαι καλά φίλε μου!!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,χαρίζονται πλήρως λειτουργικά :

α) 2 modem Adsl pstn(ένα της wind και ένα της cosmote)  με τροφοδοτικό και τα  παρελκόμενά τους.

β)1 CD/DVD   LG όχι για υπολογιστή, ΄΄φέτα '' αυτόνομο.

γ)1 2,5" σκληρό δίσκο 250 gb  WD

δ) Ένα dvd rw slim από laptop

ε) 1 μνήμη 1gb ddr2 800 kingston

στ) Ένα ups MGE  protection center 675 (χρειάζεται μπαταρία και καλώδιο τροφοδοσίας)

ζ) Ένα ηχοσύστημα της ΑIWA (δεν δουλεύει το  cd)

η) Μια φωτoγραφική ψηφιακη κάμερα της MUSTEK 4.1 Mp.

Παραλαβή από Αγίους Αναργύρους Αττικής.

Επεξ/σία από pano
  • Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...