Tsig0s Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Απόλυτα λογικό. Αν αλλάξει κάτι με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 ευχαριστώ τον dpolal για το κουτί. Μπορεί ο δρόμος του να είναι καρμανιόλα αλλά όλα πήγαν καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zchrisz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Βρήκα στην αποθήκη τα παρακάτω , τα δοκίμασα και ανοίγουν αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν. Μένω επαρχία Αγρίνιο , αν κάποιος απο εδώ τα θέλει ας το γράψει και ας μου στείλει και ένα PM. Χρήστος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, zchrisz είπε Καλησπέρα, Βρήκα στην αποθήκη τα παρακάτω , τα δοκίμασα και ανοίγουν αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν. Μένω επαρχία Αγρίνιο , αν κάποιος απο εδώ τα θέλει ας το γράψει και ας μου στείλει και ένα PM. Χρήστος pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατοχυρώθηκε στον retroman3 Καλησπέρα Εχω εναν πύργο το οποιο το έχω παρατημένο εδω και 2 χρόνια κι έχει DVD και 2 ανεμιστηράκια αλλα δεν εχει τα 4 λαμπακια που είναι για τα μπροστά γιατί είχαν καεί τα led και επίσης ενα τροφοδοτικο Corsair VS 550 white που μετά από 3 μήνες χρήσης άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα στο ότι καμια φορα εσβηνε ο υπολογιστης απο μονος του (λειτουργει μεν αλλα εξακολουθει να σβηνει οποτε του καπνισει) Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Ανατολικά Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από KnightRider 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, KnightRider είπε Καλησπέρα Εχω εναν πύργο το οποιο το έχω παρατημένο εδω και 2 χρόνια κι έχει DVD και 2 ανεμιστηράκια αλλα δεν εχει τα 4 λαμπακια που είναι για τα μπροστά γιατί είχαν καεί τα led και επίσης ενα τροφοδοτικο Corsair VS 550 white που μετά από 3 μήνες χρήσης άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα στο ότι καμια φορα εσβηνε ο υπολογιστης απο μονος του (λειτουργει μεν αλλα εξακολουθει να σβηνει οποτε του καπνισει) Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Ανατολικά pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, KnightRider είπε Καλησπέρα Εχω εναν πύργο το οποιο το έχω παρατημένο εδω και 2 χρόνια κι έχει DVD και 2 ανεμιστηράκια αλλα δεν εχει τα 4 λαμπακια που είναι για τα μπροστά γιατί είχαν καεί τα led και επίσης ενα τροφοδοτικο Corsair VS 550 white που μετά από 3 μήνες χρήσης άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα στο ότι καμια φορα εσβηνε ο υπολογιστης απο μονος του (λειτουργει μεν αλλα εξακολουθει να σβηνει οποτε του καπνισει) Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Ανατολικά Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Χαρίζεται το κάτωθι Κατσαβιδι μπαταρίας ικεα. μεχρι πριν 3 μήνες το χρησιμοποιούσα κανονικά κ επαιζε αψογα. Τώρα αφού φορτίσει λίγο ξεκινάει δουλεύει αλλά δε κρατάει όποτε μάλλον θέλει μπαταρίες (οποίου πιάνει το χέρι του είναι πολύ εύκολο). Δεν έχω το φορτιστή του το φόρτιζα με πακ από άλλη συσκευή ίδιων χαρακτηριστικών (κλασικό βύσμα - θέλει 5-6V και 300-500 mah) παραλαβη ΒΠ αττικης Πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ Διατηρώ δικαίωμα επιλογής (θα προτιμηθούν μέλη που χαρίζουν συχνά) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Χαρίζεται το κάτωθι Κατσαβιδι μπαταρίας ικεα. μεχρι πριν 3 μήνες το χρησιμοποιούσα κανονικά κ επαιζε αψογα. Τώρα αφού φορτίσει λίγο ξεκινάει δουλεύει αλλά δε κρατάει όποτε μάλλον θέλει μπαταρίες (οποίου πιάνει το χέρι του είναι πολύ εύκολο). Δεν έχω το φορτιστή του το φόρτιζα με πακ από άλλη συσκευή ίδιων χαρακτηριστικών (κλασικό βύσμα - θέλει 5-6V και 300-500 mah) παραλαβη ΒΠ αττικης Πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ Διατηρώ δικαίωμα επιλογής (θα προτιμηθούν μέλη που χαρίζουν συχνά) Καλησπερα μ ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, frantan είπε Καλησπερα μ ενδιαφερει Το κατοχυρώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakwvina Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Χαρίζονται CD με τραγούδια. Δεν γνωρίζω για την λειτουργικότητα τους, καθώς μου στάλθηκαν κατά λάθος. Βρίσκομαι Ν.Σμύρνη, Αθήνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Carrion είπε Χαρίζεται το παρακάτω media player LG DP1W που κάθεται εδώ και χρόνια χωρίς λόγο. Παροπλίστηκε εδώ και χρόνια χωρίς να θυμάμαι κάποιο πρόβλημα λειτουργικό. Μαζί με το καλώδιο ρεύματος και το τηλεχειριστήριο του. Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας. Αν το θέλει κάποιος έρχεται από το σπίτι μου (Αθήνα) και το παίρνει. https://productz.com/en/lg-dp1w/p/9nP73 Δεν έχω απαντήσει σε όσους μου έστειλαν pm γιατί όλη μέρα έτρεχα. Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε (reply / pm) από 5 άτομα. Για να νιώθω δίκαιος πάμε μια μικρή κλήρωση και όπου κάτσει. Θα κληρώσει μόνο του σε καμιά ώρα (00:30) https://www.randomresult.com/ticket.php?t=2734426UR465 @TasSou @tasosv1 @Crybal @MessengerOfGood @krsgiannis /Edit μετά την κλήρωση. @MessengerOfGood κανονίζουμε με pm τα παιρετέρω . Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από Carrion 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Χαρίζεται ημιδιπλο στρώμα με διαστάσεις 110x200. Πρέπει να είναι περίπου δεκαετίας. Παραλαβή από Καλλιθέα. Στις 11/11/2021 στις 9:31 ΜΜ, Doubt είπε Να ευχαριστήσω τον φίλο για τη συσκευή, αλλά τελικά δεν μου κάνει. Λειτουργεί μεν κανονικά, το δοκίμασα, τα πλήκτρα του όμως (όλα) θέλουν πολλή δύναμη για να "πιάσουν" κι έτσι στην πράξη είναι πολύ δύσχρηστο. Αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά ή το τροφοδοτικό του, ευχαρίστως. Αιγάλεω και κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Απόκρυψη περιεχομένων Σε παρόμοια περίπτωση με ασύρματο, το έλυσα και καθάρισα πολύ καλά τα κουμπιά του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, KnightRider είπε Κατοχυρώθηκε στον retroman3 Καλησπέρα Εχω εναν πύργο το οποιο το έχω παρατημένο εδω και 2 χρόνια κι έχει DVD και 2 ανεμιστηράκια αλλα δεν εχει τα 4 λαμπακια που είναι για τα μπροστά γιατί είχαν καεί τα led και επίσης ενα τροφοδοτικο Corsair VS 550 white που μετά από 3 μήνες χρήσης άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα στο ότι καμια φορα εσβηνε ο υπολογιστης απο μονος του (λειτουργει μεν αλλα εξακολουθει να σβηνει οποτε του καπνισει) Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Ανατολικά Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο KnightRider για το κουτί και τα παρελκόμενα . Άψογος , γρήγορος και άμεσος . Με εξυπηρέτησε απόλυτα με την παραλαβή και η συνεννόηση ήταν άμεση . Μακάρι όλα τα μέλη να ήταν σαν και αυτόν. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ. Να σαι καλά φίλε μου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας,χαρίζονται πλήρως λειτουργικά : α) 2 modem Adsl pstn(ένα της wind και ένα της cosmote) με τροφοδοτικό και τα παρελκόμενά τους. β)1 CD/DVD LG όχι για υπολογιστή, ΄΄φέτα '' αυτόνομο. γ)1 2,5" σκληρό δίσκο 250 gb WD δ) Ένα dvd rw slim από laptop ε) 1 μνήμη 1gb ddr2 800 kingston στ) Ένα ups MGE protection center 675 (χρειάζεται μπαταρία και καλώδιο τροφοδοσίας) ζ) Ένα ηχοσύστημα της ΑIWA (δεν δουλεύει το cd) η) Μια φωτoγραφική ψηφιακη κάμερα της MUSTEK 4.1 Mp. Παραλαβή από Αγίους Αναργύρους Αττικής. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από pano 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση